Albinutze de Mai-Iunie 2009(106)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Otilia imi pare rau pentru luna nasoala!
Carla eu nu am cont pe Fb si nu v-am vazut de mult(parca aveam candva, dar am uitat datele). Cum mai stati cu imunitatea, virozele, gradinita?

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

pup fetele repede ca am la 5 si 15 parafango si masaj

Maya a descoperit jocul cu plastilina; e innebunita va pun o poza si cu prima noastra opera de arta e a patra poza de aici
http://www.facebook.com/album.php?aid=331866&id=595680409&l=f51ec31a8c

un calut;

am citit, LA MULTI ANI ERTINA CU DRAG, dar raspund mai pe seara;

Maya are 3 nopti de cand doarme singura i-am pus deja si protectii la pat, e super; a dormit pana la 9.30 astazi , mai greu e la mami sa se obisnuiasca cu tati

fuuuuuuuugggggggggggggggg; pup

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Fetelor pe 11 MAI, chiar de ziua piticului meu trebuie sa ma prezint la munca
Si la voi tot asa e (cele care incep cand se termina CIC), eu stiam ca de a 2-a zi dupa ce s-a nascut
Nu mai am nici un chef canf vad cat de rpd zboara timpul
Va pupapesc pe toate

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Lauraa iubareata, harnica si motata fiicata! Unde ati dus-o la balaceala?!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Lauraa, cred ca ne pacalesti....pai nu sunt eu in stare sa fac asa ceva din plastilina

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Didi,la selgros este o carte "sa ne jucam cu plastilina animale domestice " si are plastilina, ochi ptt animale,folie unde sa modelezi, lopatele de desenat si paginilecartii explica detailat cum sa le faci cum sa le asamblezi. E super. Maya le rotunjeste in palmute si comanda animalul ;-)

poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Didi,la selgros este o carte "sa ne jucam cu plastilina animale domestice " si are plastilina, ochi ptt animale,folie unde sa modelezi, lopatele de desenat si paginilecartii explica detailat cum sa le faci cum sa le asamblezi. E super. Maya le rotunjeste in palmute si comanda animalul ;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

CRed ca am ani de cand nu am mai calcat in Selgros. Zi-mi te rog cum se numeste cartulia...de cine e scoasa, poate o gasesc si in alta parte. Imi e tare departe Selgros-ul.

Uitati ce le-am luat eu baietilor www.price.ro/specificatii_edushape_floating_3d%60s_my_home_203259.htm" target="_blank">de fapt am luat o corabie a piratilor dar nu am gasit-o in poza.
E de la Edushape, si bineinteles ca am luat-o cu mult mai scump, ca am vazut-o in Diverta si nu m-am indurat sa o las acolo.

Edit ca am gasit-o www.rightgift.ro/cadoul-perfect-de-ziua-ta/pentru-copii/jucarii/jucarii-creativ-educative/piratii-rgmp547007.html" target="_blank">corabia piratilor

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Buna! Poftiti la !
David s-a trezit la 5 cu tuse ce nu se mai termina si dureri de ureche. Nu sufla nasul, mai trage mucii si de aici incepe "distractia"!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

buna dimineata!

alyntadaca i dai cu spray in nas (de exemplu cu apa de mare) nu curg muci pur si simplu afara? cind aud de dureri de urechi ma ia cu groaza

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput