Albinutze de Mai-Iunie 2009(106)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Miruta, de unde ai luat jocul cu pionezele de plastic? Cred ca stiu de care zici, dar nu am vazut pe nicaieri.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Serialbastre, tocmai ce am intrat sa iti caut una dintre postarile vechi, sa vad blogul. Parca am vazut la tine o reteta de briose...

Miruta, va pupam!!!!

Mergi la inceput

Am gasit reteta, insa nu ai scris cata faina ai pus!!! Heeeelp, ca sunt cu ingredientele pe masaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Pupam fetele!
Noi am stat mult pe afara zilele astea, fetelor le-au cam stranutat si tusit copii in fata, erau clar raciti cobza, sper sa nu avem surprize iar.

Alynta, imi pare rau pt otita, noi am dovedit-o pe ultima doar cu antibiotic local si homeopate. Mama m-a boscorodit 4-5 zile ca nu i-am dat antibiotic oral, pana a vazut ca e ok copila si ca orelista este de acord cu mine.
Sabina este bine, dar nu am dus-o la gradinita anul acesta, am fost doar pe la diverse cluburi cu activitati, dar erau maxim 15 copii, nu 28-30 ca la gradinita.

Larisa numara si ea pana la 10, spune o multime de cuvinte si fraze, dar cel mai haios este cand se cearta cu noi, ne zice ba da sau ba nu, intreaba de ce e aia, si e dulce tare cand canta ca Bebe Lilly si danseaza, e mortala cum da din fundulet.
Dar ma innebuneste noaptea... se trezeste urland pe la 2-3 si vine la noi in pat, nu vrea sa suga, ci numai sa se fataie continuu, si asa eu nu mai pot adormi pana pe la 7, sunt zombi rau. Ea ma omoara si ea ma invie de multe ori pe zi, cand imi zice "ai lo iu" (I love you) si ma pupa, ma gandesc ca pot sta treaza luni intregi pt ea .

Saby a fost delicioasa ieri, eram intr-un magazin de electronice si taica-su a vazut expuse 3 laptopuri de culori diferitem, rula un filmulet cu o femeie pe fiecare. A luat Saby in brate si a intrebat-o care dintre ele ii place mai mult. Ea a zis ca niciuna, ca nu e ca mami . Taica-su intreba de laptopuri .
Ieri am fost cu ea la tuns, tare cuminte a stat, mie nu-mi prea place cum a iesit ca i-a scurtat mult calota, poate se aranjeaza mai bine dupa baia de diseara. Este cea mai buna partenera de joaca a surioarei, ii "citeste" din carti, o pune sa repete dupa ea cuvinte grele, ii explica de toate, avem si noi putin timp sa respiram.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

strunfita, i love u si multumim

carla, asa si Maya zice "a lu ...lu" I love u :) e criminala; iar faza cu Saby cred ca te-a omorat

beca, din cate vad eu tu gatesti cu dragoste si suflet si iti place; eu o fac si eu dar raaar felicitari ca poti si cu atatea in jur si casa si copii si sot

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Lauraa, da, m-a omorat Saby, si mi-a mai zis "Iti iubesc tot tot tot din tine si tot tot tot de pe tine", "iti iubesc si oasele", ieri in masina imi zicea "mami, esti frumoasa, mami te iubeeeeesc!" .
Azi dimineata a fost copilul perfect, a venit singura la baie, si-a pus reductorul, si-a tras scaunelul, a folosit wc-ul, a tras apa, s-a spalat pe maini, apoi s-a dus la ea in patut si s-a uitat pe carti pana ne-am dus la ea. Dupa imbratisarile de rigoare ne-a intrebat daca ne-a deranjat din somn cand a tras scaunul .

Mergi la inceput

Carla, hai ca poate sariti peste viroza de data asta, le-o fi ajuns si fetelor cat au tras pana acum! Dulce tare Sabina, as usual...

Lauraa, ma faci sa rosesc, nu am eu atatea merite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Beca, tare rau imi pare ca nu am fost pe faza. Abia acum am vazut ca lipsea faina, am completat si pe blog. Sper ca au iesit bine pana la urma.

Carla, de ieri astept poza cu Sabi, am vazut pe FB ca ati fost la coafor.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Andreea, o spal pe cap in seara asta si ii fac poze. Azi i-am facut, dar era prins parul cu clemute si nu se vede mare diferenta.
I-a taiat mult din calota, dar i-a pastrat cat de cat din lungime, e maxim ce se putea face din parul ei, pentru ca avea 2 lungimi, una de vreo 30cm si alta de vreo 10cm, smocuri crescute recent. Sper sa-mi placa si mie dupa baie, ca deocamdata nu sunt incantata de realizare, ci de faptul ca a fost foarte cuminte.
Am salivat si eu la briosele tale de pe facebook .

Voi incerca si turta dulce in formele acelea, deocamdata nu ma mai chinuie talentul. Larisa a adormit acum 15 minute pe covor si nu am reusit cu niciun chip sa o trezesc, o sa am o noapte super-sexy .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

felicitari noilor mamici!

va pupam din umbra!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput