La Multi Ani MAZARICHILOR !!!! - mai_iun '10 (55)
Raspunsuri - Pagina 9
arturicii spune:
Cris, eu am anuntat de ceva vreme ca am atins obiectivul ptr care am autodiversificat-o pe Sabina.
Adica acela de a manca direct bucati nu piureuri.
De cele mai multe ori masa de fructe e in masina. Iau cu mine caserola cu fructe si ii dau cate unul iar ea le savureaza la ea in scaunel. Asa ca si daca sunt pe graba ea are vreme destula intre 2 destinatii.
Dimineata are cate o felie de paine cu ceva sau branzica sau cereale (inele) si se descurca singura sau o mai ajut sau o mai ajuta baietii.
La pranz incercam sa mancam acasa iar seara tot acasa.
Insa de cate ori e nevoie ii dau eu sau o ajut.
Sunt multe situatii in care refuza ajutorul...
Noroc ca nu e un copil mofturos si mananca relativ repede si cat ii trebuie. Nu o fortez, nu o "pacalesc", nu ma maimutaresc. Daca vrea bine daca nu nu, cere ea cand ii e foame.
Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama
nikolett2445 spune:
si eu care credeam va ca pregatiti de party
Carla ne inviti sa va sarbatorim?
cine stie sa schimbe titlul capitolului ?
sa strige prezent
Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)
nikolett2445 spune:
nu am mai deschis calculatorul de ceva vreme ,m-am bucurat de copii mei bolnaviciosi,din nou bronsiolita,din nou aerosoli, antibiotic,siropuri multe de tuse,si intr-un final cu doua sedinte de dextametazona s-a schimbat profilul tusei a devenit productiva si acum suntem ok,dar a tras doua sapt cu o tuse foarte urata......au terminat ei am inceput eu
mi-a slabit la 9 kg de la 10 ,a recuperat ceva ,a inceput sa manance cat de cat normal,doar ce-i place ,piureurile le agreaza mult mai bine
Au aparut dintocii de sus,deci la 7 luni primi doi jos si la 9,5 luni doi sus,are strungareata
am incercat si albus de ou,si peste doar picaturi mici,si miere cu lamaie la greu,deja facem ciorbite cu tot cu albus,nu ne mai ferim
DAVID(15 MAI 2006)
nikolett2445 spune:
Eu maine pregatesc un tort pt nepoata mea ,il dedic si Mazarichilor
nu cred ca o sa mai am timp de net maine asa ca va doresc Un anisor frumos,sa fiti sanatoase ,sa creste-ti frumoase
Noi o sa va sarbatorim cu gandul oricum
Natalia Emilia
Sofia Maria
DAVID(15 MAI 2006)
Madamar spune:
buna seara
Nikolett - mi-ai luat-o inainte, ai?
Eu care credeam ca voi fi prima:). E mare inghesuiala sigur la urari de LA MULTI ANI pe 25 martie.
Dragi Mazarichi, Natalia si Sofia,
va dorim sa fiti sanatoase, fericite si sa duceti o viata frumoasa si linistita!
Sa va bucurati parintii si sa deveniti adulti la fel de fericiti precum parintii vostri sunt acum!
Cu drag, va pupa un cavaler si mama lui:).
Mary, lui Mateo,
Madamar spune:
Lena si Maribell - la cit mai multe intilniri! Felicitari ca s-a intimplat;)!
Si in contextul asta: ce ziceti, se mai "tine" intilneala cu mamici si bebici pe undeva? Sau ne luam asa, permutari de 2, luate cite 3-4 si ne intilnim care-cum apucam:)? Nu facem si ceva, organizat? Sau sa mai creasca minunile noastre mici?
Mary, lui Mateo,
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumy_Clt Lena sa va fie de bine intalnirea. Ca tot venii vorba de prieteniile pe forum, pe nasa fetelor mele am cunoscut-o tot pe forum, si mi-a sarit in ajutor atunci cand aveam mare nevoie de niste injectii (care logic la noi nu se mai gaseau... au disparut instaneu de pe piata...iar unicul importator nu stia dc le vor mai aduce....) componente ale tratamentului in urma caruia am reusit sa raman gravida. Asa ca orice e posibil!!! binecuvantata cu gemanutele Mara & Maia |
Ce relatie frumoasa si de durata ai dezvoltat cu nasa fetelor! Bravo!
Ea fiind responsabila si de procreere,... chiar e frumos:).
Despre Pregnyl e vorba?
Mary, lui Mateo,
Madamar spune:
citat din mesajul lui oanarus Buna dimineata si de la noi!Corina,IoanaCt,multumim de cafeluta! Ancutzicab, la multi ani, fericiti si impliniti! Desi nu mi-a cerut nimeni parerea, o sa indraznesc sa-i dau un sfat IoaneiCt, in legatura cu pateul vegetal si almette.Eu inca nu i-as da produse din comert cu tot felul de aditivi alimentari si adaosuri de toate felurile!Nu stiu cum se poate face in casa pateul vegetal, insa almette, ii poti face tu din branzica,iaurt si un pic de unt amestecate cu marar, patrungel sau ceapa verde.Nu necesita mult timp si e si mai sanatos!Sper sa nu te superi pe mine! Mami de Mihai Alexandru(22.05.2010) www.eticker.co.za/tickers/quw7q3r7o93fq3wr.png " target="_blank">Asa creste Mihai "There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE" |
Oana, "almette" despre care vb-esti tu, este preferata lui Mateo, in varianta cu ceapa verde si brinzica si atit:).
Din colectia "bebei aromatizati" intr-o seara tati a simtit ceva miros de ceapa, insa nu venea sa creada cind i-am spus ca Mateo a comis-o:) - a servit cam multa brinzica cu ceapa - .
ALMETE-LE nostru iese cam verde, ca blenduiesc si ceapa impreuna cu brinzica, da-i place taaare;)!
Mary, lui Mateo,
Madamar spune:
tare corina, cu stafidele intacte!
kiwi am servit si noi, doar fara seminte.
Despre BLW: eu sunt tare necajita - Mateo s-a puturosit rau, am zis! Bunicii sunt buni, pe alocuri... nu si atunci cind "strica" iremediabil copii... Deh... eu ma straduiesc din rasputeri sa il readuc pe linie, insa manifesta dezinteres total. Nu ii mai place sa puna mina pe nimic, daca e lipicios scutura mina intr-un mare fel pentru a se desprinde alimentul lipicios.
Ceea ce ii dau din mina mea, felii de fructe din care sa muste motanul - e cam hapsin si se ineaca. Asta inec, nu gagging...
Atit mai stie: sa bea cu cana si ii si place tare... in rest... sunt dezamagita. Si incepusem bine... dar undeva unde nu a mai vrut am cedat... si am pierdut tot ce construisem...
Insa, macar am cistigat faptul ca maninca variat si texturi diferite... care insa nu il atrag cind e vb sa le tina in mina.
Decretez: fetele-s pricepute si indeminoase, cum zicea la un momenbt dat cineva:).
Mary, lui Mateo,
Madamar spune:
citat din mesajul lui corinasmile Am luat pauza o saptamana de la forum, pe motiv de laptop in service (mai are probleme si acum, dar nu asa mari, saracu' ), apoi vizita bunicilor din Moldova Maria s-a bucurat tare de toata atentia primita (deh, singura nepoata din ambele parti), cred ca a facut rezerve de pupici pentru un an A zambit cu gura pana la urechi, s-a hlizit, jucat, gangurit, etc., etc. - toate de la mine din brate. Daca ma pierdea, era jaleeee... A intrat clar in etapa de "stranger anxiety". Stie cineva cat dureaza? Nu de alta, dar ma intereseaza cand voi putea din nou sa ma duc linistita la wc si sa stau mai mult de 30 de sec MAXIM A fost si mai este inca suparata din cauza dintilor. Au chinuit-o 3 deodata. 2 au spart gingia deja (un incisiv superior central si unul lateral), iar unul o chinuie si astazi. Ne tratam cu homeopate. Fug ca s-a trezit. Corina, mami de Maria (14.06.2010) |
Nu stiu sa spun, Corina, cit ar mai dura.
SI noi suportam cu stoicism aceleasi nazurele si nervisori, si dau si eu vina pe SI dinti, CIND E MIRIIALA DE FOND. Si ma inteb sincer: eu vreau un bebe fericit, caruia ii aloc tot timpul, si el tot suparici este?! Ma simt incapabila sa imi fericesc puiutul...
Babyorajel a luat cineva? Are rost, merita?
Ce homeopate dai pentru dintoci?
Mary, lui Mateo,