La Multi Ani MAZARICHILOR !!!! - mai_iun '10 (55)
Raspunsuri - Pagina 10
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanarus Corina, si la noi e la fel! E vesel, acasa se joaca si singur, n-are treaba,insa in vizite e calare pe mine tot timpul, nu cumva sa dispar din raza lui vizuala!La baie, cand are perioadele in care sta calare pe mine toata ziua( ca mai are si de alea) mergem impreuna.I-am luat si lui olita si cand merg eu la baie il duc si pe el si il pun pe olita.Ii dau o jucarie in mana si sta si el linistit cat imi fac eu nevoile.Asa mai nou dimineata isi face "treaba" la olita. IoanaCt,poti sa faci si fara unt,iese la fel de bun!Si eu cred ca (,)cu cat intra mai tarziu in contact cu preparatele din comert cu atat mai bine.mai ales unde se pot inlocui! Mami de Mihai Alexandru(22.05.2010) www.eticker.co.za/tickers/quw7q3r7o93fq3wr.png " target="_blank">Asa creste Mihai "There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE" |
Facind un remember, la noi debutul acestei perioade a avut loc pe 8 martie, cind am fost la Resto. Am dat vina pe zgomot, fete noi, etc... Dar odata reveniti acasa, nu s-a mai schimbat nimic de atunci:)
Daca pina atunci plingea cind nu il lua tati si pe tati nu il dadea pentru nimeni, acum numai calare pe mine sta.
Ei, o sa ne fie dor de perioada asta, imi spunea mie o mamica cu state mai vechi.
Sa ne bucuram deci de copiii lipiciosi;)
Mary, lui Mateo,
Madamar spune:
citat din mesajul lui r_ocsy Anca {s] MARY : eu nu am inteles faza cu fratiorul/surioara ... nu mai ai voie sa ramai insarcinata acum sau niciodata ??? roxanici cu vremea asta si noi ne-am invartit mai mult prin jurul casei . O sa gasim noi o zi si dupa ce ma duc la cabinet, lucrez doar 4 ore pe zi . R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) "Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |
Rocsy, poate m-am exprimat anapoda; nu, nu niciodata, insa sa las cel putin 2 ani intre nastere-conceptie. Stiu ca in vest (ex. medicul nanei) medicii sunt mai curajosi;)...
Mi-a explicat cumva ca ar fi necesar ca operatia sa nu cedeze catre margini si sa atinga acele artere, pentru ca odata intimplata asta cica nu mai ai timp pentru nimic! "POATE DOAR CE FLORI ITI DORESTI PENTRU COROANE" A MAI ADAUGAT MEDICUL MEU. Zuz rau, dar dulce;).
Mary, lui Mateo,
Madamar spune:
citat din mesajul lui Cordelia Buan ziua fetelor, ce zi frumoasa avem astazi:) Noi avem 2 somnici pe zi, la ora 11/11.30 aprox 1h si apoi la 16 mai avem o repriza tot asa 1h maxim 2, apoi adoarme seara la aproximativ 22 pana dimineata la 7 cand papa un bibe cu lapte si adoarme inca un ceas. Peste noapte nu se mai trezeste de mult timp (doar cand a avut necazuri cu dintii care avem pana acum 2 jos si 4 sus). Ieri cand ne luptam sa-i schimb pampersul, mi-a dat o gheara in ochi, si acum sunt cu ochiul stang umflat bine, ma doare burta si sunt si racita. Asa ca astazi a mancat d-ul un borcanel Hipp Bio cu taiteti si pui si a fost foarte apreciat. Voi ati incercat sa le dati puilor ficatei? Eu am incercat cu ficatel fiert si a fost extrem de scarbit de incercarea mea si s-a strambat ceva horror numai cand a simtit pe limba...am renuntat imediat. La peste mi-e frica de mor si atunci ca sa nu-l privez de peste, i-am dat tot borcanel cu merluciu parca, ala sigur nu avea oase Si pe mine m-ar mai interesa ce le mai gatiti bebeilor, nici eu nu mai am nici o idee. Eu de ex am facut un spanac la cuptor cu ou samantana si pesmet, a iesit chiar bun, a fost mancat castronelul. Cat mananca puii vostrii la o masa? Nici o data nu-mi dau seama daca a mancat suficient ptr varsta lui. Noi de ex la 10 luni, mancam un borcan de 220 la pranz si cam atat. Sia asta nu merge asa usor mereu. cu drag, |
Vezi pe mailul comun (daca nu ai parola da PM, insa e cea de la inceput... cred ca o stii:) ) - a pus nana niste sugestii de retete, adaptabile dupa ce ai disponibil si bunute,
Mary, lui Mateo,
oanarus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Madamar
Oana, "almette" despre care vb-esti tu, este preferata lui Mateo, in varianta cu ceapa verde si brinzica si atit:). Din colectia "bebei aromatizati" intr-o seara tati a simtit ceva miros de ceapa, insa nu venea sa creada cind i-am spus ca Mateo a comis-o:) - a servit cam multa brinzica cu ceapa - . ALMETE-LE nostru iese cam verde, ca blenduiesc si ceapa impreuna cu brinzica, da-i place taaare;)! Mary, lui Mateo, |
hihihi Mary, asa e si "almette" a noastra verde de la ceapa verde si mararul!Eu ii mai pun si putin iaurt ca o face mai cremoasa!
arturicii spune:
LA MULTI ANI FERICITI MAZARICHILOR!
SA FITI SANATOASE, FERICITE SI UNITE!
Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama
Madamar spune:
Of, un gind nu ma lasa sa dorm:
IN SEARA ASTA, O PRIETENA, MAMICA SI EA DE PUI MAI MICUT CA MATEO MI-A LASAT UN OFFLINE SPUNINDU-MI CA E RECOMANDAT (nu stiu de catre cine) SA DAM MINUTELE SI PICIORUSELE COPIILOR CU ALCOOL IODAT, pentru a nu ABSORBI iodul din norul contaminat ce traverseaza Romania (cred ca e pe la Nana acu').
Cit e isterie, cit e adevar, si cita nevoie avem de iod?
De ce miinile si picioarele, si de ce nu pe corp? De ce nu iodura de potasiu? De ce, de ce?!
Ce stiti/ziceti pe subiect?
Eu cred ca o sa evit sa ies zilele astea si punct! Poate doar (sau poate nu) - pe distante fff scurte si nu pe-afara.
Stiu deasemeni ca-s de evitat ploile, insa-s cam paralela cu subiectul si nu as sti sa dau detalii.
NANAAAA! Tu nu erai biolog? Asa am avut mereu impresia... poate ne spui tu ceva???
Mary, lui Mateo,
NicoletaB spune:
Neata!
La multi ani, sanatate, fericire si noroc primelor noastre floricele de liliac!
theophillina spune:
La multi ani mazarichilor! Sa aveti o viata minunata alaturi de parintii vostri!
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
DE'ALE GURII
cris_09 spune:
La multi ani cu sanatate mazarichilor dragi!Sa fiti fericite,norocoase si sa le inseninati vietile parintilor 100 de ani de aici incolo!!!
Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali