La Multi Ani MAZARICHILOR !!!! - mai_iun '10 (55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

CORDELIA bia mananca cu lingurita papica in jur de 100,150gr mai mult nu vrea,daca ii pun supa in bibe sa pape pana la 200 dar nu trece niciodata,lapte cam 250 la culcare si cate 100 de 2 ori pe zi(cu cereale,altfel nu-l vrea,lapte de vaca),iaurtel un borcanel de 50,rar cand papa de 100

PT MAMICILE CU GEMENI.....DE LA O MAMICA CU GEMENI
EXISTA TRICICLETA PT GEMENI?
CUM II SCOATETI LA PLIMBARE DACA NU MAI STAU IN CARUT SI MERG?
VA ROG DATI SOLUTII,ESTE DISPERATA........VOR AFARA MITITEII SI EA NU SE DESCURCA FARA CARUT

fericita mamica de florian cristian 21.06.1998 si mica, BIANCA MARIA 09.06.2010
pozici
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello

LA MULTI ANI ANCA!!!

unde e ziua aceea frumoasa?? La noi ningeeeeeee. Si cu ce fulgi frumosi!
Insa am inceput si eu sa imi doresc primavara ca sa mai scapam de hainele groase.

Of, anxietatea.
Eu am cam uitat cum e sa merg la toaleta singura. Mai ramane cu sotul uneori insa de-obicei vine cu mine.

Cat despre straini, rade si se hlizeste la toata lumea cu o singura conditie. Sa fie la mine in sling/ergo/brate. Altfel nu.

Mersul
A intrat Sabina noastra in perioada vitezei. Si mi-e o frica sa o las singura ptr ca inevitabil cade, se impiedica, etc.
Mai tot timpul are pe ea o bluza cu gluga ca sa o pot tine.

Rocsy, deci tu nu te intorci la servici ci iti faci servici. Bravo tie ptr increderea pe care o ai in tine. Sa ai mult succes si clienti cati poti tu.

Gatit
Eu sunt fericita cand e goala chiuveta asa ca mai rar cu gatitul.
Ce mai des fructe si legume crude (o, ce super e sa muste cupilu' din struguri, capsuni, ananas, ardei, rosii, etc) sau la cuptor.
Branzica facuta cu iaurt.
Mai rar carne si ou.
Si gatesc eu in laboratorul propriu lapticul

Jucatul singura
Se mai intampla dar rar.
De cele mai multe ori o amuza cotrobaitul in lada cu lego a baietilor.
Insa sper sa se mai domoleasca alergatul asta prin casa si sa vada ca e interesanta si joaca.

O zi faina,

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

Mergi la inceput

Lena, cu caruciorul pana in parc iar acolo liberi la joaca.
Si daca exista tricicleta nu o sfatuiesc ptr ca la un miment dat, f curand, unul va vrea in dreapta si unul in stanga si apoi sa te tii cearta si batai intre ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

MULTUMESC ARTU
VREA SA IASA SINGURA CU EI SI II ESTE FRICA ,DACA STATEAU IN CARUT ERA OK,DAR NU MAI VOR

fericita mamica de florian cristian 21.06.1998 si mica, BIANCA MARIA 09.06.2010
pozici
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family

Mergi la inceput

Pai Lena, sa prinda curaj ca doar asa o sa fie si cei mici intelegatori si o sa o simta puternica nu slaba.
Cei mici o sa stea si in carucior ca doar nu au incotro.
Pe baieti pana dupa 3 ani i-am dus cu caruciorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

oanarus asa e!
Chiar mi-ai dat idei cu branzica pe care am facut-o azi si mi-a ramas.
lenabum nu merge! Ca si Bia e puturoasa .
Daca o tin de manute face cativa pasi, a stat si cateva secunde singura.
Da, are multi dinti si cred ca ii iese si nr 8.
Domnul de la net ne-a zis ca sunteti prieteni de familie.
Cordelia de cateva zile greu reusesc sa-i dau cateva lingurite. De obicei pana in jur de 100-150 gr, chiar si iaurt. Ziua 2 bibe cu lapte cate 100 ml, dimineata la 6:30-7 tot 100 ml (e pregatita apa pt la 3-4 dim , dar de 2-3 zile ii dau ceai si nu-i m fac lapte) iar seara 150 ml..asa bea de cateva luni bune.
Pai la 5 luni papa 4-5 bibe a cate 150 ml.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Artu, mersi!

Lena - tort nu am facut, ca nu am avut chef, am pregatit la repezeala doar o Panna Cotta cu sos de ciocolata! Servesti o felie?

Cordelia - ficatelul i l-am dat fiert simplu, sub forma de pateu de casa sau drob. I-a placut in toate variantele.

Se cam termina ziua mea, va pup pe toate si va multumesc inca o data pentru urari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Nu pleca inainte sa primesti si urarile mele:
La multi ani cu sanatate,bucurii si copilasi cumintei,care sa-ti bucure sufletul 100 de ani de aici incolo!!!

Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

N-am plecat, merci Cris!
Gatesc pentru Maya pentru maine ca nu avem gaze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Buna seara!
Sunt la zi cu cititul dar sa vad ce imi mai amintesc:
Vivela de unde ai pisoiul?L-ai adoptat?
Sunt in cautare de catel..mi-a fugit iar Sebi cum a iesit afara a inceput sa-l caute:tiiii tiiii!!!s-a pus si pe burta sa se uite in cotet
Vreau un catel latrator si de curte
Lena ma bucur ca ai reusit sa te intalnesti cu Maribell!
Mi-ar placea sa ma vad si eu cu fetele,dar,spre rusinea mea,mi-e frica sa conduc in haoticul Bucuresti...asa ca...mai greu
Artu pe fuga,pe fuga,dar mai ai rabdare sa astepti sa manance Sabina singurica?eu stau mai prost la capitolul asta
Apropo de asta,Remi,si eu am zile proaste cand am si multa treaba,e si Sebi marait de imi vine sa-mi iau campii...partea proasta e ca miezosul plange numai dupa tacsu;chiar si la mine in brate...de imi vine sa-mi dau palme...eu imi tocesc creierasii cu el,si el habar nu are de mine.
Cordelia eu ieri i-am facut tocanita cu ficatei,pusa de nana pe mail si a iesit un deliciu..am mancat-o miezosul pe nerasuflate
I-am mai dat si ficat cu iaurt..iese pate de ficat,si i-a placut si varianta asta...cred k si cu branzica merge.
Lumi super tare povestea ta si a nasicii.
Rocsy ma bucur ca fetita ta frumoasa se intelege cu bona!Poti merge la munca linistitaMereu uit sa-ti zic(,) ca iti urmaresc FB-ul si ma topesc cand o vad pe Sofia cat e de dulcica!
Apropo,Nicoleta_B,nu mai lucrezi sau nu mai vrei sa ne scrii?Asteptam vesti despre voinicul Rares!
Mi-e dor sa ne mai scrie Laura ,Sabina,Theo,Andradap,si celelalte fete care ne-au fost alaturi cand ne purtam bebii in burtici!
Au aparut niste "butoane"noi pe aici,aproba,nu aproba...misto,cand nu suntem de acord cu ceva,dam direct nu aproba,sa nu se mai iveasca certuri
Cam atat mi-am amintit,va pupam si noapte buna

Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali

Mergi la inceput