La Multi Ani MAZARICHILOR !!!! - mai_iun '10 (55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aka

La multi ani Ancuta!

deci, am o super zi. a cazut gaza din pat, si am ars si legumele asa rau incat cratita trebuie aruncata. mai bine iesim la plimbare sa nu mai facem vreo traznaie .
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

si eu mai am zile din-astea...chiar acum 2 zile i-am facut o tocanita de legume cu carne,a iesit un deliciu si seara fiindca dormea fata am pus totul in blender, ca sa nu fac zgomot de mai multe ori, si nu stiu ce naiba s-a intamplat,pe langa faptul ca facea un zgomot infernal cand am ridicat cupa a s-a defiletat partea de jos cu lame si mi-a cazut toata mancarea pe jos,imi venea sa ma dau cu capul de toti peretii mai ales ca iesise vreo 7 portii pe care vroiam sa le congelez,ca sa nu mai zic de bunatatea de carne care o procur atat de greu

multumim de raspunsuri
corina tare faza cu stafida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

si daca tot fie mea se afla in rarele momente cand se joaca singurica in patut fara sa ma bage in seama mai stau si eu pe net linistita

corina eu una m-am saturat de acest "stranger anxiety",cand vine in vizita cineva strain, pt ea, se pune pe un urlat mama,mama de nu mai respira,asta daca o baga in seama,altfel se uita la el/ea si nu zice nimic.....pt mine e groaznic sa plec cu ea in vizite ca-mi face capul calendar,ma urla continuu....sincer nu stiu ce sa mai fac,cand o vad ce vesela si vorbitoare e acasa iar la altcineva e atat de uracioasa ca toti ma intreaba ce-are,e bolnava imi vine sa turbez...offf nu stiu cand o sa-i treaca faza asta...cu copii mici vad ca interactioneaza totusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

Corina, si la noi e la fel! E vesel, acasa se joaca si singur, n-are treaba,insa in vizite e calare pe mine tot timpul, nu cumva sa dispar din raza lui vizuala!La baie, cand are perioadele in care sta calare pe mine toata ziua( ca mai are si de alea) mergem impreuna.I-am luat si lui olita si cand merg eu la baie il duc si pe el si il pun pe olita.Ii dau o jucarie in mana si sta si el linistit cat imi fac eu nevoile.Asa mai nou dimineata isi face "treaba" la olita.
IoanaCt,poti sa faci si fara unt,iese la fel de bun!Si eu cred ca (,)cu cat intra mai tarziu in contact cu preparatele din comert cu atat mai bine.mai ales unde se pot inlocui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

IMI PARE RAU CA AVETI PROBLEME CU FETELE,NOUA NE-A TRECUT PERIOADA DE URLETE,ACUM RADE IARASI SI VORBESTE PE LIMBA EI CU TOATA LUMEA,
STIU CE INSEAMNA SA SE APROPIE CINEVA ZAMBIND SI COPILU SA URLE CU TOATA GURA,TI SE FACE RAU NU ALTA

ALINA CE MAI FACE JUSTINA A INCEPUT SA MEARGA?DINTI STIU AVETI MULTI,
DOMNUL DE LA NET CARE A VENIT LA DERANJAMENT ESTE NASUL LUI BIA

fericita mamica de florian cristian 21.06.1998 si mica, BIANCA MARIA 09.06.2010
pozici
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui flory_blanca

Rocsy de cand te intorci la lucru? Ai gasit pe cineva care sa stea cu Ana sau ai pe cineva in familie?
Si eu m-am intors la lucru din aceleasi motive plus cele financiare. Sper sa nu imi para rau mai tarziu mai ales ca au fost destule critici din cauza asta. Eu ma bazam pe o matusa care se tot lauda ce indrageste fata si acum tocmai ce m-a anuntat ca pleaca, ca ii e greu ca ea nu mai poate asa ca nu stiu deocamdata ce o sa fac.
Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Incep in aprilie, tocmai ce mi-am inchiriat spatiu, acum umblu dupa avize si mai am treaba pe la finante.
Am angajat bona pentru Sofia, a venit finuta soacrei mele din Germania si sa vezi noroc, mi-a zis ca cumnata sa face curs de babysitter ... mi-a dat nr. de tel , am sunat, ne-am inteles si acum este cea mai buna prietena a d-rei , pot sa plec cat vreau de acasa ca nu mai conteaza .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

apropo de teama de separare. aseara o iau pe cris si mergem pana la magazin, zic sa ne recreem juma de ora. nici nu ajungem bine ca suna tati ca miruna plange rau si nu poate sa o linisteasca. asa ca am luat-o mai mult pe sus pe cris si am ajuns acasa. cand am ajuns si am luat-o in brate a tacut imediat. toata distractia noastra a durat 15 minute . dar am fost si in vizita cu ea si a fost asa cuminte, totul e sa fiu langa ea, sa o tin in brate.
de curand a descoperit baia si cum vede lumina aprinsa se duce si impinge cu capul pana deschide usa .

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Anca {s]

MARY : eu nu am inteles faza cu fratiorul/surioara ... nu mai ai voie sa ramai insarcinata acum sau niciodata ???

roxanici cu vremea asta si noi ne-am invartit mai mult prin jurul casei . O sa gasim noi o zi si dupa ce ma duc la cabinet, lucrez doar 4 ore pe zi .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Aka, Gabi, Rocsy, Mary, Lena - va multumesc pentru urari, conteaza mult pentru mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

CU PLACERE ANCA ,DAR PARCA AS MANCA SI O FELIE DE TORT,SA NU SPUI CA NU AI FACUT?

fericita mamica de florian cristian 21.06.1998 si mica, BIANCA MARIA 09.06.2010
pozici
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Buan ziua fetelor,

ce zi frumoasa avem astazi:)

Noi avem 2 somnici pe zi, la ora 11/11.30 aprox 1h si apoi la 16 mai avem o repriza tot asa 1h maxim 2, apoi adoarme seara la aproximativ 22 pana dimineata la 7 cand papa un bibe cu lapte si adoarme inca un ceas. Peste noapte nu se mai trezeste de mult timp (doar cand a avut necazuri cu dintii care avem pana acum 2 jos si 4 sus).

Ieri cand ne luptam sa-i schimb pampersul, mi-a dat o gheara in ochi, si acum sunt cu ochiul stang umflat bine, ma doare burta si sunt si racita.

Asa ca astazi a mancat d-ul un borcanel Hipp Bio cu taiteti si pui si a fost foarte apreciat.

Voi ati incercat sa le dati puilor ficatei? Eu am incercat cu ficatel fiert si a fost extrem de scarbit de incercarea mea si s-a strambat ceva horror numai cand a simtit pe limba...am renuntat imediat.
La peste mi-e frica de mor si atunci ca sa nu-l privez de peste, i-am dat tot borcanel cu merluciu parca, ala sigur nu avea oase

Si pe mine m-ar mai interesa ce le mai gatiti bebeilor, nici eu nu mai am nici o idee.
Eu de ex am facut un spanac la cuptor cu ou samantana si pesmet, a iesit chiar bun, a fost mancat castronelul.

Cat mananca puii vostrii la o masa? Nici o data nu-mi dau seama daca a mancat suficient ptr varsta lui. Noi de ex la 10 luni, mancam un borcan de 220 la pranz si cam atat. Sia asta nu merge asa usor mereu.

cu drag,

Mergi la inceput