La Multi Ani MAZARICHILOR !!!! - mai_iun '10 (55)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
oanarus spune:
Buna dimineata si de la noi!Corina,IoanaCt,multumim de cafeluta!
Ancutzicab, la multi ani, fericiti si impliniti!
Desi nu mi-a cerut nimeni parerea, o sa indraznesc sa-i dau un sfat IoaneiCt, in legatura cu pateul vegetal si almette.Eu inca nu i-as da produse din comert cu tot felul de aditivi alimentari si adaosuri de toate felurile!Nu stiu cum se poate face in casa pateul vegetal, insa almette, ii poti face tu din branzica,iaurt si un pic de unt amestecate cu marar, patrungel sau ceapa verde.Nu necesita mult timp si e si mai sanatos!Sper sa nu te superi pe mine!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ancutzicab spune:
Dragele mele Aly, Theo, Corina, Vero, Alina, Ioanact, Roxanici, Monica, Bia, Oana - , va multumesc din suflet pentru urari, mi-au mers la suflet! Sa fim cu toate sanatoase si sa avem puterea, rabdarea si intelepciunea sa ne crestem pruncii in pace!
Si va invit la o felie de tort si un suc, de aici de la Sibiu!
taty_ana spune:
buna dragelor,
se pare ca avem la dispozitie doar cateva zile de primavara ca pe urma iar vine iarna asta uracioasa
Anca La multi ani!!sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!
remy in legatura cu psihicul,hmmm,ai atins o coarda sensibila...si eu am momente cand simt c-o iau razna si-mi doresc sa plec la servicu sa socializez,sa mai fac si alte lucruri inafara de mancare,kk,pipi si altele ce tin de copil insa stiu cat de stresant si obositor este iar dupa cateva saptamani cu siguranta voi vrea sa stau acasa asa ca ma gandesc ca vine vara,iesim zilnic afara,plecam in concediu,trece altfel timpul
marylenac nu-ti mai fa reprosuri,esti o mama buna,se putea intampla si cu tine acasa
mary, da am inteles ca si curcanii sunt hormonati,pai ca sa ajunga asa mari cica le ia vreo 3 ani deci iti dai seama...eu i-am dat ficat de curcan ca n-am avut incotro,insa de acum o sa-i cumpar ficat de vita
lena si maribell bravo voua,o prietenie luunga si trainica va doresc,ma bucur cand se leaga prietenii asa frumoase....pe sotul meu l-am cunoscut pe net
in legatura cu pateul si almette nici eu nu i-as da inca,sunt pline pline de tot felul de aditivi,insa vroiam sa va intreb de verdeturile uscate daca sunt ok....i-am pus in mancare busuioc si marar iar pe punga scria doar ca ar contine urme de mustar,soia,lapte si oua,de E-uri nu scria nimic,credeti ca este ok?si daca tot vorbim de alimente este cineva care a inceput sa dea la bebe kiwi si ananas?ca m-am saturat sa-i dau numai mere pere si banane si daca da la kiwi scoateti semintele?
ancutzicab spune:
Tatyana, multumesc!
Eu i-am dat Mayei kiwi cu tot cu seminte si a fost OK. Iar verdeturile uscate cred ca sunt in regula, sunt doar deshidratate si maruntite (asa cred). Eu din primavara asta ma apuc sa cresc verdeturi la ghiveci, macar pentru pici.
oanarus spune:
Tatiana, si eu i-am dat kiwi cu tot cu seminte, inca de la 8 luni, si n-are nimic.Intr-adevar e cam greu cu fructele acum!Cred ca sunt ok si verdeturile de la plic.Eu o sa aduc verdeata de la mama cred, si o sa o pun la congelator, macar stiu ca e mai ok, decat cea din piata.In ghiveci am incercat si eu, dar nu stiu de ce nu rezista, se ofilesc repede.Poate nu fac eu ceva bine!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aka/aka.jpg)
aka spune:
La multi ani Ancuta!
deci, am o super zi. a cazut gaza din pat, si am ars si legumele asa rau incat cratita trebuie aruncata. mai bine iesim la plimbare sa nu mai facem vreo traznaie .
vroiam sa va intreb ce le dati copilasilor sa manance? intr-o zi, ce mananca ei? sunt intr-o pana de idei...am incercat sa-i dau stafide si i-a placut asa mult. e ok la varsta asta stafide?
cu somnul avem doua feluri de zile. una cand se trezeste la 7.30 are un somn la 10.30 pana la 12.30 si al doilea somn la 17 pana la 18.30 si se culca seara la 10.30. si al doilea tip de zi se trezeste la 7.30 doarme un somn la 13.00 pana la 15.00 si seara adoarme la 21.30. iar noaptea are doua treziri,maraie putin, ii dau sa suga si apoi somn in continuare.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/corinasmile/corinasmile.jpg)
corinasmile spune:
I-am dat si eu kiwi, cu tot cu seminte - nicio reactie negativa.
Si stafidele i-au placut, ca poate exersa apucarea cu 2 degetele. Le-am rehidratat inainte, sa fie moi. Partea cu adevarat amuzanta a fost cand am gasit una intacta in scutec
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanact/Ioanact.jpg)
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanarus Buna dimineata si de la noi!Corina,IoanaCt,multumim de cafeluta! Ancutzicab, la multi ani, fericiti si impliniti! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Desi nu mi-a cerut nimeni parerea, o sa indraznesc sa-i dau un sfat IoaneiCt, in legatura cu pateul vegetal si almette.Eu inca nu i-as da produse din comert cu tot felul de aditivi alimentari si adaosuri de toate felurile!Nu stiu cum se poate face in casa pateul vegetal, insa almette, ii poti face tu din branzica,iaurt si un pic de unt amestecate cu marar, patrungel sau ceapa verde.Nu necesita mult timp si e si mai sanatos!Sper sa nu te superi pe mine! ![]() Mami de Mihai Alexandru(22.05.2010) www.eticker.co.za/tickers/quw7q3r7o93fq3wr.png " target="_blank">Asa creste Mihai "There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE" |
Nu ma supar.
Ii fac branzica, iaurt si unt avem..deci ii pot face si in casa.
Desi, si untul nu stii din ce e facut.
La un moment dat o sa manance si din comert.
![](floare.gif)
ALINA
![](mamica.gif)
![](hippi.gif)
![](buggy.gif)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
![](rugaciune.gif)
lenabum spune:
buna cafea,dar cand sa multumesc pentru asa bunatate am ramas fara net
LA MULTI ANI ANCA MULTA SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE FAMILIA TA
LA MULTE LUNITE PUILOR DE 21,22,23
FETELOR MAI AVEM UN DINTISOR ACUM CHIAR SUNTEM IEPURICA
VREA SA MEARGA DAR ARE FUNDUL GREU SI MARE CA AL LUI MAICASA,MITITICA DE EA
CU PAPICA STAM MAI PROST,DACA NU-I MAI DAU CIORBICA EI PRFERATA ACUM FACE NAZURI,IN SCHIMB BEA SUCULET DE FRUCTE,PAPA BISCUITI,EUGENIA,PUFULETI SIMPLII,COVRIGI
fericita mamica de florian cristian 21.06.1998 si mica, BIANCA MARIA 09.06.2010
pozici
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/corinasmile/corinasmile.jpg)
corinasmile spune:
Am luat pauza o saptamana de la forum, pe motiv de laptop in service (mai are probleme si acum, dar nu asa mari, saracu' ), apoi vizita bunicilor din Moldova
Maria s-a bucurat tare de toata atentia primita (deh, singura nepoata din ambele parti), cred ca a facut rezerve de pupici pentru un an
A zambit cu gura pana la urechi, s-a hlizit, jucat, gangurit, etc., etc. - toate de la mine din brate. Daca ma pierdea, era jaleeee...
A intrat clar in etapa de "stranger anxiety". Stie cineva cat dureaza? Nu de alta, dar ma intereseaza cand voi putea din nou sa ma duc linistita la wc si sa stau mai mult de 30 de sec MAXIM
A fost si mai este inca suparata din cauza dintilor. Au chinuit-o 3 deodata. 2 au spart gingia deja (un incisiv superior central si unul lateral), iar unul o chinuie si astazi. Ne tratam cu homeopate.
Fug ca s-a trezit.