Mamici inimoase de Constanta *146*
Raspunsuri - Pagina 8
cris_82 spune:
simona offf,bina ca sunteti sanatosi si nu a fost mai grav
Eu am avut niste problema cu miru si sambata noptea ne-am internat.Acum suntem acasa,dar nu pot sa recuperez din urma.Dar va pup pe toate
Mirunel terorista
BAZAR
lulu77 spune:
cris, sunteti bine? Sanatate...sper ca nu e nimik grav
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
sa il ajutam pe Bibi
Faceti shopping- ajutati copii speciali
Poze Mos Craciun DC
simonapro spune:
Buna, fetele!
Multumesc mult, pentru gandurile bune
Azi sunt un pic mai bine, dar ieri am fost intepenita la gat si umar. Cel mai e rau e in somn cand trebuie sa ma sucesc de pe o parte pe alta sau sa ma ridic.
Si cred ca maine ma duc la munca, ca e lipsa acuta de personal.
Cris: sper ca sunteti bine acum, multa sanatate!
Leditia: parerea mea e , sa fii un pic mai ferma cu el, ca acum speculeaza tot. Si Lucian e mult mai obraznic cu mama, vede ca i se permite si face foarte multe prostioare. Multa putere si rabdare iti doresc
Ma bucur pentru vestile bune despre Ionut
Insanatosire grabnica bolnaviorilor!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
vladis spune:
hello!
ca sa fim in trend cu vremea vlad s-a sculat plin de mucozitati bai, frate, n-am vazut asa ceva! ieri n-avea nik si de dimi era copt! imi vine sa emigrez intr-o parte a lumii unde nu-i iarna nicicand...
cris, ce probleme are miruna? pe mine ma ia cu toate alea cand e vb de ajuns la spital, nu mai vb de urgenta, brrrrr...
simo, imi pare tare rau sa aud de patania ta, ia niste antinflamatoare pt dureri. io cred ca am ramas cu buba la cap de la accident, am vazut zilele trecute un accident si m-a luat cu tremuraturi si senzatie de voma, tare greu o sa fie cand mi-or da masina si o sa trebuiasca sa ma urc la volan.
ledi, grele decizii pe capul tau! o parere realista din viata oamenilor muncii: nu ai sa poti face fata unui job si imbolnavirilor lui david, mai ales fara un ajutor constant si de incredere. eu, de ex. acum, ca s-a imbolnavit vlad, trebuie iar sa ma invoiesc de la munca cel putin o zi, sa ma pot duce cu el la dr., apoi il pot lasa cu tratament in grija bunicii, alternativa care la voi inteleg ca nu exista. stiu ca ai dorinta de a evada, de a face si altceva, dar sincer nu cred sa gasesti un angajator atat de intelegator si flexibil. ca o sugestie, poate va ganditi la ceva ce poti face de acasa, o afacere pe net,zic si eu... si nu uita, suntem aici
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
pisoi_aluna spune:
Salutare si la fete!
La noi mai greu cu intratul pe forum dar am recuperat azi cu cititul.
La multi ani pentru sarbatoriti, recuperare rapida Simonei si...nu mai stiu ce vroiam sa mai scriu
Noi facem 6 saptamani miercuri si am inceput sa gangurim si sa facem basicute la gura, ca de, vrem sa vorbim...dar tot ne lovim de constipatie.
Si pe deasupra, azi noapte a fost foarte agitat si azi la fel, de la burtica, desi am scapat de colici de vreo saptamana. Oare se pot intoarce?
Am renuntat la SabSimplex, cica ar strange la burtica, si oricum nu mai aveam nevoie, si ne-a dat Lass Baby pentru constipatie. Dar nu vad nici o diferenta de o saptamana de cand il luam.
Cu ceai de musetel, chiar si concentrat, n-am facut nimic. Miere pasteurizata nu gasesc.
Zeama de lamaie ii tot putin cand sughite ca altfel nu-i trece, nici cu ceaiul ceaiurilor...maaaare problema cu sughitul, dar macar nu regurgiteaza. Si se presupune ca si lamaia e laxativ...
Azi am vorbit cu dna. doctor si ne-a spus sa luam Debridat.
Alte persoane cu care am mai vorbit ne-au recomandat 2-3 picaturi de suc de mar si eventual de morcov, dar abia facem 6 saptamani. Pana la urma ce-ar putea sa se intample?
Cristina, mami de ANDREI (16.02.2011)
Totul sau nimic. Si de obicei totul...
lulu77 spune:
pisoi, ce a trecut timpul, deja 6 saptamani...
eu te sfatuiesc sa NU ii dai nimik altceva decat lapte, adik nici o fructa/leguma...are doar 6 saptamani, chiar si o lingurita
tu faci cum crezi.
nu are stomacul pregatit ptr asa ceva, nu asa devreme, este mult prea devreme.
cu siguranta isi va regla scaunul cand va incepe diversificarea.
majoritatea copii hraniti cu lapte praf sunt constipati.
cand incepi diversificarea il vor ajuta fructele(afinele si perele in special), legumele, si cerealele speciale(pe care le poti introduce pe la 4 luni si ceva).
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
sa il ajutam pe Bibi
Faceti shopping- ajutati copii speciali
Poze Mos Craciun DC
georgipuia spune:
Buna ziua doamnelor...
Simo... trebuie neaparat sa mergi la munca? a fost accident de munca, deci ar tre sa fie mai toleranti si un concediu medical de inceput asa... nu merge?
Ledi... sunt de acord cu fetele... trebuie sa fii ferma cu David ca sa inteleaga unde are voie si unde nu... degeaba legi mataluta usile... sa vezi ce inventivi pot fi cand vor
Pisoi... sunt de acord cu Lulu... poate lamaie cu picatura, dar cu lingura nu...
Ce sa fac, daca am intrat tarziu... pot doar sa sustin ce s-a spus deja... sunt prea aeriana azi ca sa aduc completari
Noi suntem bine... Teo simte polipul si-mi spune ca are un muc mare in nara aia... sufla el dar degeaba...
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
georgipuia spune:
Neata fetele tacutele... va invit la un ceai de macese...
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
cris_82 spune:
neata fetele...
pisoi pana nu ajungeti la varsta deiversificarii,o sa aiba scaunele neregulate,mai ales ca papa lapte praf.Sunt in totalitate de acord cu ce au spus fetele..lasa zeama de mar,morcov si chiar si lamaia..e foarte sensibil stomacelul lor.Fi-mea a astranuatat si sughitat sin prima zi de viata si era ceva la ordinea zilei ca o tina sughitatul si cateva minite bune sau sa stranute la 30 si ceva de grade.Diafragma lor nu e ca a nostra,e inca mic motanel..are doar 6 saptamani si inca nu e obisnuit deloc cu noul mediu din afara
vladis tu fi curajoasa si pune mana pe volan,mergi pe prima banda cu un semn de mamaliga in geam pana iti recapeti curajul.Si eu am trecut printr-un accident cu masina acum cativa ani si imi era o frica de nedescris ca sa pun mana pe covrig.Am abandomnat sofatul aproape un an si acum imi pare rau,trebuia sa reiau condusul de atunci.. .Fi o femeie independenta si urcate la volan
multam fetelor de sustinere a facut o reactie la ceva de a papat ,dar acum e bine
Mirunel terorista
BAZAR
diana2242 spune:
sustin si eu ce ti-au spus deja fetele pisoi lasa-l ca se regleaza el sau schimba lapticul noi de la Nan nu am avut nimic si dupa 4 luni eu foloseam cerealele de pere de la milupa cand era cazul.noi ca si Lulu sambata am fost la pescuit pe Dunare la Enisala ce sa va mai zic ca Rares a intrat cu pantofi cu tot in noroi?nu va mai zic ca a fost super cald si frumos de acum stiu si o sa ii dau cizmulitele de cauciuc cand mai mergem la pescuit oriundeam pus si poze la semnatura pt cine are timp,eu incep practica pt facultate apoi sesiune printr-e ele imi caut si job vreau si un curs de engleza si nici eu nu stiu cum le voi imparti si daca nu sunt angajata pe Rares nu mi-l primeste la cresa si trebuie sa il duc la soacra si imi este foarte peste mana ca ea sta la pod la ipmc si eu in tomis nord offffffffff om vedea,in rest nu mai folosim Pampers decat in somn noaptea pt ca suntem in camere diferite dar cand iesim cu masina e lege sa oprim macar de 2 ori pe o distanta destul de scurta sa facem pisu dar cred ca incet incet ne vom reveni.Acum merg sa ma imbrac caci astazi fac de paza 3 ore la sediul PRM ca poate vrea cineva sa intre in partid si nu stie cumsi sa il initiez.V-am pupat mai vb aaaaaaaa vroiam sa zic si de educatie Ledi fii tare,eu nu pot fi asa ca tine eu cum a facut ceva rau il pedepsesc 5 min in cam lui cu usa inchisa si cred ca tine ca nu mai repeta prostioara,bine 5 min stie el dar eu il las ca plange vre-o 2 min si cand se linisteste merg si il scot.Asta se intampla la noi cam o data pe zi azi de ex a varsat paharul cu lapte pe jos cand a vazut ca ma indrept spre el,la noi cu o palma la fund nu tine ca si-o trage singur cand vede ca ma schimb la fata :) poate cele cu copii mai maricei ne mai dati idei cum sa mai reactionam.Pupici tuturor