Mamici inimoase de Constanta *146*
Raspunsuri - Pagina 9
roxanaz spune:
neata dragutele mele
Simona esti ok??
Angi, tu? ce face Vlad? dar mandra?
am pus cateva am pus cateva poze de sambata aici
ma scuzati ca nu mai stau la vorba, incerc sa revin mai tarziu.
pup iu!
simonapro spune:
Neata, fetele!
Eu la munca, tot mai am putin gatul intepenit. Dar mai rau e ca am avut asa o senzatie ciudata de dimineata, cand venea o masina mai cu viteza, parca aveam senzatie ca intra in noi
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
lulu77 spune:
diana, succes la pazit PRM-ul
sfaturi/ideei, nu am/nu dau....eu nu folosesc nici palma la fund, nici pedeapsa cu inchisul in camera(nu aruncati cu rosii in mine), pe mine chiar ma distreaza(uneori spre exasperarea altora din jur) unele nazdravanii facute de Luca/copiii mici.
Eu vb mult cu el, mai ridic tonul, il "amenint" cu paratul la prietenii lui/educatoare(si functioneaza), il "amenint" cu diverse interdicitii(si cand e cazul le pun in practica)..si cam atat .Stiu/am observat, in cazul lui nu merge cu pedepse, etc...la el cel mai bine merge cu vorba multa(politica- vb soacrei mele) si cu explicatii inteminabile care au succes - la un moment dat- asa este firea lui, este un Leu veritabil.
Copiii sunt diferiti, cedeaza/actioneaza diferit...deci....eu cred ca trebuie sa ii cunoastem fffff bine, sa ii intelegem, sa le cunoastem extrem de bine temperamentul si sa actionam dupa cerintele lor
Nici eu nu sunt extrem de permisiva, dar are reguli/interdictii la ceea ce il poate ranii/accidenta/etc, in rest, le iau ca pe niste copilarii, perioade specifice varstei cu anumite limite impuse in modul cel mai usor acceptat de el.
Problema mare.....copiii astia
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
sa il ajutam pe Bibi
Faceti shopping- ajutati copii speciali
Poze Mos Craciun DC
Leditia spune:
Neatza.
Mai,David per total e un copil f cuminte..face prostioare pt ca e curios,exploreaza..El are limite la ce-i poate face rau..lui sau altora,in rest nu am ce limite sa-i pun..este specific varstei..si nervii si exploratul.Eu prefer sa lipesc usile pana iau sigurante,decat sa-l cert ca e curios si sa stau mereu cu gura pe el..Nu dau in el si nu as da in el never oricat de mult m-ar enerva..Mai ridic tonul,insa nici nu clipeste:)))Din proprie experienta(lulu,btw si io-s leu :)) ),stiu ca bataia nu tine..insa morala sau pedepsele gen azi nu ai voie la desene,afara sau mai stiu eu..functioneaza al naibii de tare:)))Eu m-am inteles cu David vorbind,desi el inca nu vorbeste ca lumea si nu stiu cat intelege.Insa nu vreau ca el sa-mi stie de frica,vreau sa ma priveasca ca pe un prieten..nu sef.,ca-s mamica lui..si sa aiba incredere in mine,sa-mi spuna totul,nu sa pun bariere intre noi,nu sa-i fie frica sa vina la mine sa-mi spuna ceva ca poate-l pedepsesc..si in nici un caz sa-mi ascunda diverse de frica.(si asta stiu tot din proprie experienta)
Ferma sunt in sensul ca daca nu are voie la prize(desi prizele de la el din camera sunt f sigure pt copii.)nu-l las,il iau de o mie de ori de acolo si ii zic nu e voie si ii explic de ce nu-i voie..sau pur si simplu pt a ne usura viata,cu ce nu are voie,am pus sus..astfel incat el sa nu aiba acces..In fine.eu consider pana si urlatul ceva aiurea..si-mi pare rau cand ma apuca nervii si ridic tonul la el,desi el nu pare afectat,dar nah,stiu ca nici eu nu suport sa urle cineva la mine..nici acum si niciodata nu mi-a placut..
In fine.o scoatem noi la capat,mai citim,mai invatam...nervi tari,rabdare multa si dragoste cat cuprinde. :)
Va pup si va doresc o zi minunata.
fug la treburi.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
lulu77 spune:
Ledi, bine ai venit in "clubul meu ".Si eu vreau sa fiu prietena lui, si sa ma respecte, nu sa imi stie de frica.
Pablo Neruda.
sa il ajutam pe Bibi
Poze Mos Craciun DC
lulu77 spune:
Rox, nu vad pozele, cred ca nu e public albumul...sau sunt eu defecta
Pablo Neruda.
sa il ajutam pe Bibi
Poze Mos Craciun DC
Leditia spune:
Lulu,nu se vad pozele,ca e privat albumul.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia Lulu,nu se vad pozele,ca e privat albumul. POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!. |
deci inca functionez normal
Pablo Neruda.
sa il ajutam pe Bibi
Poze Mos Craciun DC