Mamici inimoase de Constanta *146*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaaa...

cu intarziere .. La Multi Ani Roxana

ledi in cazul vostru,as mai astepta macar un an cu gradinita,dar decizia e a vostra
dodo uite ce baiat curajos ai
mery eu pentru copil as pleca acolo dar voi stitit cel mai bine ce e de facut

e prea frumos afara azi de stat in casa...asa ca fug

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

ceva fun de descretit fruntile:
Conform unor postari pe net, urmatoarea intrebare ar fi fost pusa la un examen de chimie la Universitatea Liverpool. Raspunsul dat de unul dintre studenti a fost atat de profund incat profesorul l-a impartasit colegilor sai, iar astfel am ajuns si noi sa avem placerea de a-l cunoaste.

Intrebare suplimentara:
Este iadul exoterm (emite caldura) sau endoterm (absoarbe caldura)?
Pentru a-si demonstra opinia, cei mai multi studenti au folosit legea lui Boyle, care spune ca un gaz se raceste atunci cand se extinde si se incalzeste atunci cand este comprimat, sau ceva similar.
Insa unul dintre studenti a scris urmatoarele:
“ In primul rand, trebuie sa cunoastem cum se schimba masa iadului in timp.
Asadar, trebuie sa cunoastem rata cu care sufletele intra in iad comparativ cu rata celor care pleaca din iad.

Cred ca putem sa presupunem cu destul de multa siguranta ca, odata ce un suflet ajunge in iad, nu mai iese niciodata. Prin urmare, nici un suflet nu iese din iad.

In ceea ce priveste rata celor care intra, sa ne uitam la diferitele religii care exista astazi in lume.
Cele mai multe dintre aceste religii spun ca, daca nu esti un membru al lor, vei ajunge in iad.
Dat fiind ca existe mai mult de o singura asemenea religie si cum oamenii nu sunt membrii mai multor religii simultan, putem sa facem estimarea ca toate sufletele merg in iad.
Date fiind ratele nasterilor si deceselor, putem sa spunem ca numarul sufletelor din iad creste exponential.

Acum trebuie sa ne uitam la volumul iadului. Din cauza ca legea lui Boyle spune ca, pentru ca temperatura in iad sa ramana constanta , volumul iadului trebuie sa creasca proportional cu numarul sufletelor care intra,

Acest lucru arata ca sunt doua posibilitati:
(1) Daca iadul se extinde cu o rata mai mica decat cea cu care intra sufletele in el,
atunci temperatura si presiunea in iad vor creste atat de mult incat pana la urma se va declansa tot iadul pe pamant.

(2) Daca iadul se extinde cu o rata mai mare decat cea cu care intra sufletele in el, atunci temperatura si presiunea vor scadea pana cand o sa inghete iadul. Asadar, care din ele este?

Daca acceptam postulatul pe care mi l-a dat Sandra in primul an de facultate, "o sa inghete iadul inainte sa ma culc cu tine" si tinand cont de faptul ca m-am culcat cu ea azi-noapte, atunci ipoteza a doua trebuie sa fie cea corecta.
Prin urmare, sunt sigur ca iadul este endoterm si ca a inghetat deja.
Corolarul acestei teorii este ca, din moment ce iadul a inghetat, rezulta ca nu mai accepta nici un suflet si a disparut...ramanand numai Raiul, ceea ce, prin urmare dovedeste existenta unei fiinte divine - ceea ce explica de ce, noaptea trecuta, Sandra striga:
"Dumnezeule!".

Acest student e singurul care a luat nota 10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Ema, chiar m-am descretit un pic
Cornelia, speram sa plece de la Vladimir virusul direct afara din casa. Rar, rarut, bine ca ne saluti macar. Eu te cred ca iti e tare greu sa te imparti.

Astept sa se trezeasca mandra mica si sa mergem dupa Alexia la inot. Ce vant rebel a inceput! Bine ca s-au aerisit fetele dimi in curte.

Vladis intreba cum e treba cu concursurile....hmmm, si mie imi pare bizar, dar dupa cum discutau si la alt topic se pare ca pe viitor vor conta participarile la diverse competitii/concursuri in portofoliul copilului. Nu m-ar mira ca Alexia la prima treapta( ca nu stiu daca va fi la clasa a 8-a sau a 9-a) sa trebuiasca sa aibe si astfel de participari. E incert, ca dealtfel, toata Romania....vorba lui Badea: Traim din noroc, prin miracol, nu pentru ca s-ar face ceva in tara asta...plutim

Trebuie sa o laud un pic si pe cea mica: ea care stie doar sa se cateze si sa scotoceasca, ieri a pus tacamurile la locul lor din masina de spalat vase. Eu am deschis masina si ea s-a dus imediat la sertarul dulapului, l-a deschis, apoi facea drumuri si aducea cate un tacam. Am ramas tablou!
Si ca nouatate, numaram treptele: "Unu,..,tei,papoo,..,ooo"(1,3,4,8)

Un we linistit va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

buna seara,

Ledi, e f importanta decizia inceperii gradinitei, poate ai sansa sa gasesti o gradinitza cu program scurt, si un program usor ptr tine....zic si eu, si suna si tare bine

dodo, felicitari ptr curajos

cornelia, sanatate la pui, oare cand or sa inceteze sa tropaie virusii prin oras...

cris, eu te sustin, e mult mai bine ptr copil in primul rand sa mearga in coelctivitate.lasand la o parte imbolnavirile, mai multe sau mai putine, depinde de copil, e clar in beneficiul lui colectivitatea.

mery, ma bucur ca a fost cu folos drumul la sibiu...si eu as pleka in alt loc ptr copil, fara sa ma gandesc de doua ori....de aceea am refuzat si eu si sotul job-uri extrem de bune in Bucuresti...ptr aerul mai curat de aici, in Cta decat in Bucuresti, ptr copil.

crix, pup pitica harnica

noi am petrecut doua zile la bunici.azi de dimineazta am fost pe malul Dunarii la pescuit.dupa amiaza ne-am intors acasa.
Luca este greu de stapanit, sa nu sara, alerge, topaie, etc.
A ramas cu o tuse ititativa spre productiva(asa zic eu) provocata de gazul de la anestezie, il apuca doar in somn, si asa se chinuie uneori, cel mai rau a fost azi noapte. azi mai bine, sper sa treaca, imi este teama cand tuseste cu operatia lui, dar el pare ca nu are nici o durere.vrea la gradinitza, vrea cu bicicleta, vrea sa faca multe.....uffff

o seara buna tuturor.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.

sa il ajutam pe Bibi

Faceti shopping- ajutati copii speciali

Poze Mos Craciun DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Seara buna!

La mine ca sa se termine saptamana cu bine, am plecat azi dimineata la munca, dar nu am mai ajuns. Am avut accident cu masina de la munca , in drum spre Navodari, in Mamaia a venit un ametit pe contrasenscu viteza si a intrat in noi. Colegul meu a evitat cat a putut si cu ajutorul lui Dumnezeu nu ne-am lovit frontal, ci in lateral, dar a fost groaznic, masinile erau avariate destul de rau, noi am scapat ca prin minune cu lovituri usoare, dar tot am ajuns cu salvarea in urgenta pentru radiografii. Eu m-am lovit la piciorul stang, dar din fericire nu am avut nimic la os, ci doar traumatism, care doare ceva.

Am fost asa de ametita azi si de la calmante si de la situatia in sine, sper maine sa fiu mai bine.

Scuze ca v-am povestit asemenea minuni, dar voi imi sunteti alaturi si la bine si la rau

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

simo, sanatate si sa treci usor peste incident.....

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.

sa il ajutam pe Bibi

Faceti shopping- ajutati copii speciali

Poze Mos Craciun DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ct
o duminica frumoasa si numai bine tuturor!
Simo doamne ajuta ca a fost doar atat
Cris si eu sunt pentru gradi,colectivitate...
Lui Ledi nu stiu ce sfat sa-i dau....ea stie ce-i mai bine pentru David si ea/ei...

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns batmanita spune:

la multi ani roxana cu o mica intarziere.
simona suntem alaturi de tine, bine ca n-a fost mai grav.
dodo ai un baietel exemplar ,cu banutii te inteleg perfect ,din luna aceasta am luat doar alocatia pt copii.
ledi si eu as fi vrut s-o dau pe cea mica la gradi la 4 ore dar m-am gandit daca acasa i-a de la denis ce virusuri culege de la gradi , acolo probabil o sa se imbolnaveasca mai des asa ca o mai las acasa un an.
cornelia sanatate lu vladimir.
vineri mama a luat copii la ea ,este prima oara dupa 2 ani cand sunt singura acasa ,ieri a fost zi de curatenie si azi de relaxare pana se intorc.
pupici la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pup dragele mele
multumesc inca o data pentru urarile de ziua mea.
Simona imi pare tare rau de accidentul vostru. bine ca esti in regula.
Cornelia cum e Vladimir? si Pupu e cu temperatura... inca fara niciun alt simptom. sa vedem ce o mai fi. sanatate va doresc!
Gabi hehe ai vazut ce cuminte a fost Bogdan la dentist.. super! baiat mare
Merry ce vesti bune de la Sibiu, Doamne ajuta!
o saptamana frumoasa va doresc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza.
Simo,tare rau imi pare de accidentul suferit.Off,mie tare mi-e frica de chestiile astea.

Lulu,sa va fie de bine pescuitul..asa weekend fain mai zic si eu.

Crix,ce ajutor ai tu acolo...un ajutor mic si vorbaret.

Dodo,felicitari lui Bogdan..e cuminte mai,ce sa mai.Tre sa merg si eu cu David la dentist,asa de control,ca nu are cine stie ce dinti:)),dar al meu urla la dr de zici ca-l tai.

Noi am avut un weekend frumos.David de cateva zile nu mai asculta de nimeni si nimic,are o tona de nervi..nu prea stiu cum sa gestionez situatia.Sambata am plecat la cumparaturi cu el si atata a plans si urlat..a inceput din casa si pana i-am montat scaunul,pana l-am pus nu s-a potolit.Noroc ca aveam prin rucsac o acadea si i-am dat-o sa se joace cu ea in masina..dar pana s-a potolit mi am albit..Si tot nu stiu de ce plangea zau.Acasa se catara peste tot..am lipit usile de la mobila de bucatarie cu scotchca nu am avut cu ce..ca m-a capiat cu trantitul usilor,ba l-am gasit si scotocind in cosul de gunoi si scotand de acolo diverse si aruncandu-le pe jos.Se urca pe toate marginile,asa sa-ti stea inima in loc..si vba aia numai sapt trecuta a muscat de 3 ori din parchet si s-a lasat cu sange,buza sparta si din astea.De pedepsit nu-l pedepsesc,incerc sa ne intelegem de vba buna,numa ca ma sfideaza la greu.No,nervii astia de 2 ani o sa ma albeasca sigur,sigur.
Cu gradi,inca nu ne-am hotarat..program redus pt mine nu am unde gasi,gradi costa enorm..si inca-s asa in dubii,mai ales ca nu prea-mi vine sa dau salariu meu pe gradi..offf,plus alte mii de griji pe care mi le fac in legatura cu aceasta noua etapa pt el..Off,daca nu ar fi fost bolnav...

Va pupam si va dorim o zi minunata.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput