Mamici inimoase de Constanta *146*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

La multi ani, ROX....!!!!

Sa fii sanatoasa, iubita si implinita!

As manca ceva dulce, dar de post, daca te gandesti sa ne cinstesti cu ceva virtual...

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

La multi ani Roxana, iti doresc multe bucurii si impliniri alaturi de cei dragi

Ma bucur ca se da ora ca ajung si eu pe lumina acasa.

Dodo: tinem pumnii sa fie bine la dentist!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna,
ne-am intors de la stomatolog....Dupa cum stiam(caci vazusem si eu) Bogdi are masele "macinate"-distruse cateva pana la gingie si pentru acelea d-na dr ia facut programare in mai pentru a extrage cate una in cate o sedinta(cel putin 4 sedinte -acum) apoi sa tratam ce mai e nevoie pana la schimbarea dentitie cu cea finala( la 10-11-12 ani).Apoi dupa extragere trebuie sa poarte si aparat dentar,el are deja nevoie dar nu a schimbat inca un nr necesar de dinti de lapte pentru a putea fi pus acum iar in urma extragerilor si maselele ce vor iesi e fff posibil sa iasa "nu la locul lor"
Bogdi s-a comportat exemplar s-a intins pe scaunul/canapeaua respectiva,a lasat-o pe d-na dr sa vada dezastrul din gura .A fost atent desi pana sa ajungem a spus caci ii e frica.
In drum spre casa l-am intrebat daca mai vrea la d-na dr si pe acel scaun raspunsul a fost" nu ca nu ma mai dol dintii"...dar pana in luna mai mai este si va colabora e musai.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

RoxTe pupam si-ti dorim tot binele din lume.I love u..

Vladis,suntem intr-un fel..Nu am cu ce ma lauda zau..am avut o perioada extrem de grea,cu David,cu sotul,cu boli,cu probleme f nasoale la job..din astea.Lucrurile nu stau deloc pe roze,dimpotriva..dar eu sper ca intr-un final sa fie bine totul.
Si eu trebuie sa ma duc sa ma uit prin gradinite,sa-i caut gradi lui David,ca vorba aia..mai stai,mai stai,dar te mai si duci No,si aici lucrurile is f complicate,imi fac o mie de griji,daca ia nush ce,daca se imbolnaveste de stam mai mult prin spital si ii fac mai mult rau..daca ia vreo bacterie de mi-l face varza..cine-i da medicamentele..cum face cu aerosolii..cine-i face lui fizioterapie..E asa de complicat ca nush cum s-o dau si eu zau..Insa,e musai sa incep si eu munca,ca si medicamentele costa si tot ce are el nevoie si m-as simti si eu mai bine psihic sa fac ceva,sa contribui..sa socializez..nah,intelegeti voi...
Oricum,speram ca luna martie sa ne aduca o veste buna,din pacate luna asta a fost oribila pt noi..prea multe probleme,prea multe necazuri si prea multe boli,analize si prostii..ca si acum se resimte fii-miu si mai tuseste productiv,dupa ce am bagat la gentamicina si vreo 2 sticle de cedax.. si alte jdemii de siropele si minuni..off..
Ma bucur ca totusi a venit primavara si la noi..ma doare un ovar de doua zile..ba si o masea..sunt o minunata
Ma duc sa-i pregatesc mancarica lui bubu..
Va citesc mereu,dar nu apuc mereu sa si scriu..uneori am o stare asa aiurea,ca nu-mi vine sa vin pe aci sa stric atmosfera si mai bine stau pe margine :)
Va pup si va doresc o zi superba.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mery_anna spune:

Bun gasit, si salutare tuturor,

LA MULTI ANI si din partea noastra Roxanei si Simonei!Sanatate si numai bine va dorim cu mult drag!

Noi ne-am intors de la Sibiu cu ceva vesti bune,audiograma lui Ionut a iesit mai buna,semn ca si aude mai bine.Conducerea Centrului Scolar de la Sibiu doreste infiintarea unor grupe speciale de gradinita formate din 6-7 copii implantati,gradinita ce va functiona cu program prelungit si unde logopedul va sta 4 ore pe zi cu copilul.Multi parinti si-au exprimat disponibilitatea de a se muta la Sibiu,din toata tara si de a beneficia de aceste servicii.Din pacate eu nu stiu sa existe in Constanta grupe formate numai din copii cu probleme de auz,nu mai zic implantati...

Astazi am fost si noi la consultatie la dr. Sima.Ionut are o laringita urata de care nu mai scapam...Am primit o schema de tratament,iar concluzia ei la temerile mele a fost clara,Ionut nu are niciun retard.Trebuie doar sa achizitioneze limbajul,sa-l inteleaga,sa auda si atunci va vorbi...Ne-a placut mult de d-na doctor,imi pare rau ca nu am incercat sa ajung la dansa mai de mult timp...

Va dorim un sfarsit de saptamana minunat si toate cele bune,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Rox, sa ne traiesti!!!
Ledi, eu te inteleg cu statul pe margine, cand ne apasaa....dar pentru asta suntem aici, macar virtual sa ne ascultam/consolam reciproc. Nu stiu ce sfat sa-ti dau cu gradi....parca nu m-as risca daca as fi in locul tau. Poate doar un job de 3-4 ore pe zi, dar mai mult inseamna mai multe griji pentru tine.

Cris, urate discutiile contradictorii. Trebuie sa inteleaga ca institutionalizarea copilei are si aspecte pozitive, nu doar riscuri. Si eu am avut neplaceri cand a sosit vremea Alexiei sa mearga la cresa, dar am trecut peste razboinici. ca asa-s eu, cand imi intra in cap greu dau inapoi.

Dodo, pupam curajosul! Pana in mai o sa accepte interventia, maia ales ca azi nu l-a marcat nimic. Cu banutii....no comment

Georgi, 3 saptamani? pare putin, dar e destul de mult ...cata agitatie, taraganare....

Va doresc mult bine dragelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Merry, ma bucur ca ne dai vesti bune despre Ionut!
Eu m-as muta la Sibiu....spun asa gandind rapid. Tu stii cel mai bine situatia familiei voastre, pune in balanta efectele mutarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti Roxana!

Sanatate multa tuturor!

Vladimir e virusat saracul cu febra si tuse si ii astept si pe cei mari , ca nu se poate sa ratam vreun virus.

Eu ma pregatesc sa inchei o saptamana de munca aglomerata si am intrat sa scriu un mesaj telegrafic, nu de alta, dar cine stie cand mai apuc. De acasa rar imi fac timp... de la birou rarut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

La multi ani, Rox, sa fii sanatoasa si multa fericire iti doresc!

Ledi, nici eu nu l-as da la gradi, asa cum spunea si Crix. Oricum, e decizia ta, tu faci cum crezi ca e mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

la multi ani Roxana!!!
in sfarsit week end! cat l-am asteptat.
va doresc un weekend placut!

Mergi la inceput