Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (188)
Raspunsuri - Pagina 18
Adriana_78 spune:
Belleane, da de unde e atata apa in pereti? ce fel de constructie faceti?
Luminel si pana la anul nu mai vine sotul tau in tara? sau vine lunar?
Cleo, azi l-am "agatat"=strigat pe strada pe tati de Mara - asteptam la semafor la Victoriei si el trecea spre serviciu
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BELLEANE salutare, Desiree: am vazut-o pe Victoria in poze, e frumoasa foc, ce de jucarii frumoase. M-a marcat poza in care este Victoria si bebelusul, nu mi-o pot scoate din minte. Multa forta sufleteasca iti doresc. Te iubim, printesa Victoria!!! |
Of, cred ca lipsa de activitate intelectuala isi spune cuvantul
m-am tot uitet si habar nu am despre care vorbesti. Multumim de complimente si de urari.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui Adriana_78 Belleane, da de unde e atata apa in pereti? ce fel de constructie faceti? Luminel si pana la anul nu mai vine sotul tau in tara? sau vine lunar? Cleo, azi l-am "agatat"=strigat pe strada pe tati de Mara - asteptam la semafor la Victoriei si el trecea spre serviciu |
auzi, doamna, nene tata lui Mara e barbat insurat si cu gradi privata de platit

Ca ziua lui lcazaciu am ratat-o alaltaieri

, dar pe Cenia, , pot sa o felicit.
sa fiti amandoua sanatoase, sa va creasca copiii sanatosi si impliniti si plini de energie, ca de altfel si mamicile lor
edit: beleane, eu cred ca o sa se usuce peretii repede, se anunta o vara cu putine precipitatii, iar aerul in buc. e destul de uscat si cald, asa ca o sa puteti sta cu geamurile deschise . Dezumuficator e nevoie peste iarna - dar asta o sa evaluati peste cateva luni.
edit: Mara cauta cocosul
-COCOSSSUUUL...unde esti,cocosu???
Lorich spune:
Cleo esti mortala cu nenea tati...![]()
![]()
![]()
La multi ani (era sa scriu lunite, ca tocmai fusei la buburuze) CENIA!!! Multa sanatate, noroc, impliniri si putere cu puii tai!!!

Pe lcazangiu am sarbatorit-o in lipsa la buburuzici.
Un weekend minunat tutror!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
mihaser spune:
Salutare!
Fetele dragi incep cu urari frumoase pentru cei care vor incepe sa se sarbatoreasca in curand
La multi ani!...si pentru apropiatele sarbatori: Paste fericit tuturor!
Ralu_t felicitari pentru sarcina si multa bafat sa mearga totul super bine, fara probleme!
Cleo bafta la interviu!
Dessi e minunata Vicky acolo in zapada si cu tricoul ala cu T. :) o sa il fur! 
Alex@sara imi pare rau de patanie...pe Eli si pe vecina mea le-a tuns mama...ca si noi avem oroare de faze de genul...Pupici Dariucai cea mamoasa!
Lorich daca ai stii ce dor imi e de niste plimbari din astea intr-o zi cand nu stii data, sau daca e marti sau joi...Mai ca la intrebarea aia who`s next?...imi vine sa strig euuu...
...cred ca 3 ani as sta acasa ![]()
Noi plecam la bunici sambata...cu trenul...e o bucurie de nedescris!
Fetele daca nu ati dat cei 2% o sa trimit un mail pe mailul comun...Eu m-am implicat intr-o fundatie umanitara! Ne-ar ajuta cei 2% pentru a demara programe frumoase.
Va multumesc si va pup!
Luminel spune:
| citat din mesajul lui Adriana_78 Belleane, da de unde e atata apa in pereti? ce fel de constructie faceti? Luminel si pana la anul nu mai vine sotul tau in tara? sau vine lunar? Cleo, azi l-am "agatat"=strigat pe strada pe tati de Mara - asteptam la semafor la Victoriei si el trecea spre serviciu |
o sa mai vina la vara in concediu (si sper sa plecam si noi undeva).
n-are rost sa vina lunar, ar costa prea mult....
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Lorich spune:
Miha sa stii ca asa e - zic "azi e joi?? tati-nu, e miercuri sau mai rau, e marti!!!"
Doloress spune:

LA MULTI ANI CENIA! Pentru ziua de ieri! 

LA MULTI ANI primului muguras si primei mladite a Odiseei,
GABRIEL
si
ALESSANDRA

Sa fiti fericiti, sanatosi si norocosi!
Poate mai scoatem din barlog vreo mamica doua, daca tot au inceput sarbatorile...
Lorich spune:

La multi ani GABRIEL SI ALESSANDRA!!!
PRIMA ANIVERSARE DE 3 ANI!!! MINUNAT!!! MULTA SANATATE, MULT NOROC SI CADOURI FRUMOASE AZI

Alex@Sara spune:
Doamnee,deja incepem cu srbatoritii de 3 anisori...cand a trecut timpul asta?
La multi ani,Gabriel si Alesandra,sa fiti mereu sanatosi si voiosi si sa le dati parintilor vostrii numai motive de lauda si bucurii 

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
https://picasaweb.google.com/gluminita