Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (188)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Sunt asa lipsita de chef si de vlaga, sunt obosita, sunt nervoasa, am ajuns sa tip intr-una la baieti (bine, imi dau si ei motive nenumarate), nu mai am rabdare.
Ma omoara lumina asta cenusie si inca rece vremea asta. De-abia astept mica vacanta de Paste, sa-mi mai revin si cu somnul si oboseala.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

si io la fel plus probleme cu sv iar...

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Sunt asa lipsita de chef si de vlaga, sunt obosita, sunt nervoasa, am ajuns sa tip intr-una la baieti (bine, imi dau si ei motive nenumarate), nu mai am rabdare.
Ma omoara lumina asta cenusie si inca rece vremea asta. De-abia astept mica vacanta de Paste, sa-mi mai revin si cu somnul si oboseala.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

si io la fel plus probleme cu sv iar...

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

uof puiule, te inteleg - imi pare asa rau...
eu mi-am luat zi libera ca merg la 3 interiuri azi. .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cleo, bafta !

Hai ca azi e mai roz nitel viata, ca a iesit soarele si se arata o zi frumoasa!

Le-a luat Costi mingi la baieti si nu va zic ce fotbal era aseara la mine in casa, imi sarea inima intr-una sa nu sparga lustra sau sa nu faca vreo isprava. Dimineata s-a sculat Raducu cu mine odata la 6:30 si zicea sa-l imbrac si pe el sa iasa sa se joace cu mingea. Sa-l fac fotbalist?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Gabitzule, Ylari, Cleo oof, cand ma gandesc ca trebuie sa incep si eu de undeva...cu sv...brrrr! hai un pupic de incurajare. Mai fetele, noi mai facem vreodata intalneala, au ba???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

fetelor, imi aduce Mara apa din baie, intr-o canutza de la setul ei de bucatarie. De unde are apa aia?

Edit: avea de ieri de la baie, intr-o galetusa.

Azi dim:
- tati esti murdar!!
-nu mara, m-a plouat!

-mami, da sa gusc pizza.
(si apoi a ras portia de pizza )

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Julia se duce in baie, isi pune scaunul in fata chiuvetei, se urca pe el, da drumul la apa, se spala pe maini, isi ia sapunul, se clateste, opreste apa, se da jos, se sterge, pune prosopul la loc si gata Oare cand au crescut copiii nostri?

cleo bafta la interviuri.

alysh felicitari pt Vlad precoce si umblaret.

bratafel ce energica si dulcica e Otilia.

ralu felicitari si sarcina usoara.

Mai trebuie sa nasca cineva pana in iunie, sau eu is urmatoarea?

Lilly 30+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

bafta mare trebuie sa fie la interviul de luni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

bafta mare trebuie sa fie la interviul de luni...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Bafta mare Cleo!!!Luni!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Si de la moi, Cleule

Aseara am fost la anestezist - faza haioasa a fost ca dl doctor mai avea un pic si adormea cu noi acolo Mi-am zis ca e foaaarte eficient, daca reuseste sa se adoarma singur asa Casca de zor, se intindea ... valeeeu, mi-am zis. Misterul a fost rezovlat: cica tocmai ce veniste din Singapore Alta faza e ca doctorul care o sa il taie pe Robert pleaca in concediu in insulele Galapagos (poate isi incearca mana pe niste tzestoase ceva ); Sper sa nu il apuce somnul in operatie hehe

Da, deci cu operationul cica o sa fie OK, juma de zi o sa stam acolo, la a doua trezire a zis ca piticul o sa aiba dreptul la suc si desene Robert e deja pus in tema, o sa il mai pregatesc usor usor.

In rest am fost la micul dejun cu parintii, am vazut si eu cat de bine se descurca Robert in FR, cu noi o da pe romana insa cu copiii si madamele nu are treaba in FR, imi creste inimaaaaa A mai inceput si cu noi sa bage texte in FR dar il dam inapoi pe RO, in casa asta se vorbeste. Uneori ii mai zic o vorba doua in FR dar nu insist. Imi place ca face diferentierea: Robert, cum se zice in FR la x? Y Iar ce nu stie ... inventeaza, nu are probleme sa se incurce el. Masa in FR? = "la masse" Scaun? = Le scaun. deci iese ceva haios de haios.

In rest maine vine mama - stres suplimentar pentru noi, din pacate nu stiam eu de scolile de vara / vacanta cand am rezervat beletzii, dar iote ca acum stim si o sa mai limitam accesul la bunici Asta a propos de discutii pe aici cu bunici la care eu nu avui timp sa raspund, am si eu o mare problema cu amestecul in treburile mele, cat despre ajutor, in ziua de azi nu mi se pare esential, cand sunt masini de spalat rufe, vase, cuptori cu microunde, borcanashe, sotzi care pun osul la treaba. Insa ma deranjeaza tare influentele pe care eu le consider negative, mai ales cand imi vad copilul pe un drum "aprobat" de mine

Ralu felicitari pentru bebe2 Mai cand aud de faze cu "odata am facut si noi fara si iaca bebe" ... Sincera sa fiu eu m-am cam plictisit de operatiuni de facut pitici, imi cam stau pe creer ca vad ca no result :D Si incercai mai de toate: zilnic , in perioade fertile, de x ori pe sapt, etc etc. Si bebe capos taaare In fine ...

Gabi pupici de la noi, unde e primavara vara in toata regula, soare, peste 20 de grade - deci daca se poate asa ceva in BE sigur se poate si in RO Mie deja mi se pare prea cald aici, Robert e numai pe afara, la scoala, dupa scoala etc.

Alysh si Laurita - succesuri multe cu astia mici, o sa vedeti ca trece repede perioada, o sa ajungeti ca si Lily, sa va minunati cand au crescut si astia micii asa mari ? mie cel mai greu mi s-a parut intre 8 luni si un an si juma, sa zic asa, m-a solicitat mult piticul, au fost si primele boli nasoale, inca nu era suficient de autonom, a facut primele crize, chiar am fost prima din cercul asta care le-a experimentat, tin minte ca eu am introdus subiectul :D etc etc. Dar nici nu stiu cand a trecut, iar dupa crizutele alea nu am mai avut probleme, desi citisem ca asa o sa o tina pana la 4 ani. Deci poatre ca si la voi va trece mai repede si nu va dura prea mult

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Neatza in toiul zilei,

Trimitem raze de soare si primavara multa acolo unde e nevoie.

Cum ziceam si pe faimosul FB am avut marti prima sedinta cu parintii si mi-a inima cat o roata de car de uriasi (nu doar cat un cozonac ). Numai super calificative a primit copila in raport iar doamnele ei numa' de bine ne-au spus. Si io Toma necredinciosul le spuneam pai cum la cresa imi zicea tanti Rita (aia de nu am suportat-o si din noiembrie sa- schimbat cu Silke) ca Lorelei e capulm rautatilor, ca e baiatul grupei etc etc. Drept e ca de la alte educatoare din astea nu am auzit niciodata dar frecventa cu care mi le zicea Rita ma cam infiora. Acu' cica e soarele grupei, copilul mereu bine dispus si care participa cu entuziasm la toate activitatile, copilul care merge singur la wc si nu vrea ajutor nici cand se sterge (odata nu mi-a venit murdara pe chiloti), copilul care picteaza fara sa se pateze sau sa pateze in jurul ei, copilul care mananca singur, tot si orice primeste, copilul care ii pupa pe altii daca plang si copilul POLITICOS...etc. Acu' drept e ca acasa nu e chiar asa model de copil, dar noa, mai are si ea nevoie sa iasa din norme...ca si noi dealtfel. Imi pare bine insa ca intelege ca in colectivitate trebuie sa se comporte frumos si sa coopereze cu restul.

Si eu sunt convinsa ca anul asta Lorelei va gusta mai bine petrecerea de ziua ei decat pana acum, desi stim cu totii ca si anul trecut a gustat-o la greu...insa cred ca si-ar lasa naibii petrecerea daca ai ei ar catadicsii sa o duca la DinseyLand asa ca eu vad decizia Simonixei una geniala la fel cum vad si decizia mea de a-i face party fetei. Apropo de papusi, Lorelei are patru...de cate ori s-a jucat cu ele, nu cred ca am ajuns la 10 ori unde numar si momentele in care si-a aruncat de doua ori ochii in aceeasi zi pe papusi. NU ma supar, nici eu n-am fost mare fan...decat de prin calasa intai...ca le puteam opera cu foarfeca mamei si apoi le puteam coase si le puteam taia si parul...cu foarfeci de plastic nu am reusit performanta asta. Lorelei e fericita cu Cars, cu McQueen cu cuburi, tractoare, excavatoare...sau "mami scriem, mami desenam, mami lipim, mami pictam". Nu ca ar face nu stiu ce opere dar ei ii place. Acu' ca tot a venit primavara i-am scos masutza cu bancutza afara si le facem pe astea afara intre doua ture de intrat la nisip si trei ture de dat pe topogan pe spate si cu capul in jos...ultima moda, evident.

Felicitari ralu sarcina usoara si bebe sanatos!!!

Magne am notat, caut.

Cleo bafta la interviuri, la toate!!!

Laura vin ele si zilele mai relaxante oana atunci "fruncea sus" cum ar zice banatzanul

Ieri am pus seminte de flori...vorba vine...ca i le-am dat fetei si le-a aruncat ea pe unde a stiut, asa ca vom vedea ce vom avea. Ma bucur insa ca mi-e leusteanul de o juma de metru asa ca nu mai am nevoi sa il cer din tara...de pasti am leustean.
Sambata vine mama, abia astept...decat o tona de haine de calcat am. Nici nu ma gandesc sa le fac ceva, ca mereu cand vine mama vrea sa calce haine, sa spele geamuri si mai stiu eu ce...ei bine de data asta o astept cu drag Si Lorelei o asteapta, a declarat deja, o tine intr-una de cateva zile, ca "buni Piri vrea la bazin cu Lorelei", asa sa fie!

pup si va doresc o zi minunata!

sanatate maxima!

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Buna!

Intru si eu pe fuga sa va mai dau vesti despre noi:

- suntem acasa, Cris e "imbrobonata" din crestet pana in talpi; are varicela; care ati trecut prin asta, dati-mi niste sfaturi, va rog!
stau cu inima stransa ca nu mai tin minte daca baiatul a facut varicela si e destul de urata la varsta lui daca o s-o ia

- la sv e destul de bine, pana acum; mam integrat nesperat de repede...pacat ca trebuie sa stau acasa acum cu Cris... n-as fi vrut sa incep cu invoirile asa de curand...

- e foarte greu singura cu doi copii atat de diferiti ca varsta si nevoi pe cap; dar asta e...mergem inainte...

felicitari ralu_t pentur sarcina!

dragutza foc Otilia de bratafel!

ylari, chiar ma intrebam ce mai faci, ca nici tu nu ai mai dat scris de mult timp... ce probleme ai?

am vazut-o si pe Mara tunsa nemaipomenit de frumoasa!

Aly si Laura, voi m afaceti sa-mi fie rusine cand citesc ce avansati sunt Vlad si Mircea! maaama, pai cristiana e "retardata" rau
Felicitari, bb Luca pentru primii pasi!

ma duc sa bag un somn ca azi-noapte n-am dosrmit mai deloc din cauza de mancarimi la "buboasa"

Va pup!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput