Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (109)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Ieri am avut o zi plina...s-a vazut asta si azi noapte
S-a trezit la 7 si la 9.30 a trebuit sa ii dau fructele ca era maraita si se freca la ochi. La 10 a adormit pana la 12, cand m-am imbracat si am scos-o in oras. Am stat acolo pana la 14, am venit acasa, i-am dat sa pape si am plecat iar in oras. De data asta a mai dormit doar 40 de minute, de la 15 la 15.40. La 17 am mers la neuro, ne-a schimbat tratamentul. Nu mai dam tonotil-n si b complex, insa am introdus magne-b6. Si i-a marit doza de glicerol (de la 4ml/zi la 10ml/zi. Aseara i-am si dat deja 5ml.
Nu stiu daca de la asta, de la plimbare, de la dormit prea putin ziua...dar a adormit cumva la 23.30 si s-a trezit azi dimineata la 9. Primul lucru pe care l-am facut, m-am dus sa ii iau temperatura, mi se parea cam caldutza, am zis ca e bolnav copilul de a dormit asa mult. Nu avea nimik.
Acum iar doarme, a mancat 260 grame fructe, san si dup-aia am scos-o la nani.
Maine introducem ficatelul.
Oana, Paula, incerc sa imi fac cont pe Picassa. Daca nu reusesc, strig dupa ajutor.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Tu fete, nu stiu cat se vede, ca l-am filmat un pic pe Vlad dimi, facand "pa", dar tare rau se vede, ca trebuie sa ascund telefonul cand il filmez, ca are "trac de scena". www.youtube.com/watch?v=NEzJoNOkIY4" target="_blank">aici sa nu va speriati de mine, cu maieul iesind de pe sub bluza (e bluza mult prea scurta)

Victo, felicitari pt iepuroi!

Tu, ce tare e casca aia, eu nici nu ma gandeam ca exista. Haha, Alice, parca o vad pe Mara dand din cap sa o dea jos.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

mortal

cand e nunta aia? cand ne vedem?

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Oana, mi-a zis Cosmin. El cauta o firma de asigurari, ca a reusit sa se lase lovit cu masina. Dar voi ce faceati acolo, in formatie completa?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

l-am dus pe Matei la notar sa semneze antecontractul pt noul lui domiciliu

Eladea nici tu nu stii nimic de modalitatea de plata catre Ana? mai merge ramburs?

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Fetele va pup tare! Va multumesc de urari si va invit la o felie de tort si un pahar de suculet!
Ma bucur nespus sa va stiu aproape! Va imbratisez!
Am 32 de ani! Parca ieri aveam 23...s-au sucit cifrele intre ele doar...

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

La multi, multi, multi ani fericiti si sanatosi alaturi de cei dragi!!!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

buna dimineata, delfinariu

Matei Alexandru, Victor Andrei siAlicia, sa cresteti mari si frumosi!!

mami Larisa, sa fii fericita multi ani alaturi de familia ta frumoasa

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Si de la noi cu mult drag aceleasi urari!

Noi seara de seara avem program prelungit...mai devreme de 12-1 noaptea nu adoarme Raducu. Repeta la nesfarsit asezatul in fundulet si mai nou ridicarea in picioruse

Aseara eram rupti de oboseala si eu si tati, dar el nu vroia deloc la somnic, desi ii era si lui somn. L-am plimbat, i-am cantat, l-am alaptat...nimic, ne luptam cu el sa-l tinem la orizontala. Intr-un final, la 1.10, a cedat si a adormit la tzitzi, dupa o repriza de plans in brate la tati.

Apoi la 2.30 trezirea, tzitzi, apoi la 5.00 iarasi tzitzi, apoi somn pana pe la 9...io una sunt zombilica astazi si ca bonus mi-a intepenit mijlocul... Daca stau mai mult timp pe scaun, cand ma ridic abia mai merg...e o aventura sa-l ridic pe Raducu...l-am plimbat cu caruciorul dintr-o camera in alta, cu chiu cu vai l-am luat sa-l alaptez, ca am crezut ca ii e somn, dar m-a pacalit...sa umble nu pot sa-l las ca nu ma pot apleca dupa el...offffffff

sa vedem cata rabdare va avea sa stea in carucior. poate pe la pranz vine sotul o fuga acasa, sa ma ajute un pic.

Diseara musai trebuie sa coboram blatul la patut, ca de ieri se ridica strengarul in picioruse la el in patut. E tare mandru, ca si noi...

Mai am si de lucru la acte si ... sa vedem cum le impac azi pe toate.

Mai vroiam sa mai scriu...revin mai tarziu...

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

buna dimi, mai pe la pranz

LML Matei, Victor si ALicia!

Crispro, super tare Vladut cu 'pa'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Larisa, la multi ani fericiti!

ioi..asa ma bucur de dintisoru asta, ca macar stiu de ce n-am dormit :)

ma bag la citit de-le mele
pupiiiiiiiiiici

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Fetele
Paul a adormit cu suzeta in gurita pe partea stanga iar la un momentdat a scos un sunet de parca ramasese fara aer,a facut ochii mari si a tipat groaznic.E ca si cum un moment nu ar putea respira si se ineaca cu ceva.Si nu e prima oara cand se intampla acest lucru,Voi ati patit?Nici nu stiu cum sa procedez in situatia asta,m-a speriat groaznic si pe mine.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Ochidut, branzica eu o faceam pana ieri din lapte praf cu iaurt. Acum o fac din lapte dorna eco si iaurt bio. Azi vreau sa incerc sa fac din lapte de capra bio.

Oana, eu folosesc mult lapte eco de la dorna. Iaurtul il fac din cel de 3.5% grasime. Acum vreau sa incerc sa fac si din lapte de capra iaurt. Sunt curioasa cum o sa iasa...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

Larisa, la multi ani fericiti!

ioi..asa ma bucur de dintisoru asta, ca macar stiu de ce n-am dormit :)

ma bag la citit de-le mele
pupiiiiiiiiiici

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

felicitari pt !

Mergi la inceput