Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (109)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Fetele
Paul a adormit cu suzeta in gurita pe partea stanga iar la un momentdat a scos un sunet de parca ramasese fara aer,a facut ochii mari si a tipat groaznic.E ca si cum un moment nu ar putea respira si se ineaca cu ceva.Si nu e prima oara cand se intampla acest lucru,Voi ati patit?Nici nu stiu cum sa procedez in situatia asta,m-a speriat groaznic si pe mine.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Si noua ni se mai intampla, dar nu in somn. O las sa-si revina singura.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooana

l-am dus pe Matei la notar sa semneze antecontractul pt noul lui domiciliu

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Felicitari pt noua casuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

victo, felicitari pentru nș1!!

cristina, e adorabil Vladut . iar de maieul tau, nici nu bagam de seama daca nu atrageai tu atentia! in plus, aici asa se poarta: sa se vada maieul de sub bluze, sutienul la decolteu, chilotii ridicati pana la buric si pantalonii lasati pana la genunchi...

puiutz, deci si voi luati masuri cu patutul... dupa ce au invatat o chestie, pai nu se mai satura s-o exerseze! aseara Isa a facut si prima "bucurie": s-a lasat cu o manuta de marginea patutului si a aterizat cu obrajorul, dar n-a plans mai deloc, desi s-a inrosit locul. bine, ea si daca o pup mai apasat ii ramane semn rosu cateva minute

casca de protectie cred ca se gasesc in orice magazin care vinde biciclete si role. eu si acum cu Maria am discutii ca nu vrea s-o poarte. nici cand era mica nu suporta nimic in cap: caciulite, bentite, cordelute, agrafe, fundite... nimic!!

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Victo, felicitari pt primul dintisor!

oana, sa fie intr-un ceas bun! Casa noua, super!

Rebeca nu vrea sa pape branzica deloc, nu ii place si refuza orice mancare in care am pus branzica. I-am scos masa de noapte, cateva nopti a baut apa in loc de laptic, acum nici apa nu mai cere. De cand am scos masa asta parca doarme mult mult mai linistita - sau poate o fi o coincidenta. Cert e ca de 3 nopti dorm si eu legat 4-5 ore (asta pentru ca ma culc foarte tarziu). E adevarat ca acum ora de trezire s-a mutat la 6,30, dar nu ma plang; ora de masa de dimineata s-a mutat de la 8,30 la 7. Restul meselor au ramas la fel.

Pup ca urla bubu.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Crispro ce frumos face Vladut PA! :)))

Paula pe site-ul ala cu casca da click sus la produse si acolo le poti pune in cos si poti face comanda, pretul am vazut ca e 120 lei parca.

Nici Medeea nu stiu daca ar suporta-o pe cap ca si ea la caciuli face circ. Noi deocamdata nu ne dam cu capul, o sa vedem mai incolo

P.S. - ma duc sa ma impusc iar face greva foamei

Mergi la inceput

ca tot ati vorbit de vacante...

Ochidut, daca mai esti prin preajma, vroiam sa te intreb ceva despre site-ul acela cu inchierieri de vile. Eu am incercat sa vad pretul la o vila din Spania cu trei camere si mi-a dat pretul pt 7 zile cat am selectat, dar specifica ca este pt doi adulti. Sa inteleg ca vilele se inchiriaza in functie de nr de persoane??? Voi cum ati facut cu vila din Corfu???

Iti trimit si pe PM intrebarea.

Mergi la inceput