Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 19
ochidut spune:
Multumesc de raspunsuri fetelor
Crispo si eu
Otilia, am savurat povestirea ta, sper sa mai intrii cand ai timp. Ador povestile tale despre cele 3, la fel ca si cele ale Aelitei.
Apropo, Aelita am vazut ce ziceai tu atunci de bona, dar nu asta era cazul aici. Normal ca e bine copilul sa fie atasat de bona, sa vb, sa o sune.....etc, sunt de acord cu ce ziceai tu. Insa ultimul copil pe care l-a avut bona mea inainte cred ca avea impresia ca bona e singura lui familie. Parintii veneau seara la 9 cand el deja se culca, copilul mereu se plangea ca tati nu are timp sa se joace cu el, ca nu are rabdare.....Si acum cand o suna pe bona ii zice sa vina sa il duca in parc, ca parintii zic ca nu au timp si bunica ca nu il duce ca nu se poate tine dupa el. Si e tare incantat cand il mai ia bona la ea in w/end, ca in sfarsit sta cineva si se joaca cu el. F trist, de asta ziceam eu, ca sper sa nu ajung asa niciodata.
Voi ce branzica de vaci mai folositi? Mai faceti in casa si cum?
de Larisa Ioana 24.06.2010
Alice_Elena spune:
ochidut, eu fac cu lapte uht 1.5% si calciu lactic.
aelita, ce familie frumoasa ai
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
crispro spune:
Tu fete, nu stiu cat se vede, ca l-am filmat un pic pe Vlad dimi, facand "pa", dar tare rau se vede, ca trebuie sa ascund telefonul cand il filmez, ca are "trac de scena". www.youtube.com/watch?v=NEzJoNOkIY4" target="_blank">aici sa nu va speriati de mine, cu maieul iesind de pe sub bluza (e bluza mult prea scurta)
Victo, felicitari pt iepuroi!
Tu, ce tare e casca aia, eu nici nu ma gandeam ca exista. Haha, Alice, parca o vad pe Mara dand din cap sa o dea jos.
Sa-l ajutam pe Alex
btz_ovi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Tu fete, nu stiu cat se vede, ca l-am filmat un pic pe Vlad dimi, facand "pa", dar tare rau se vede, ca trebuie sa ascund telefonul cand il filmez, ca are "trac de scena". www.youtube.com/watch?v=NEzJoNOkIY4" target="_blank">aici sa nu va speriati de mine, cu maieul iesind de pe sub bluza (e bluza mult prea scurta) Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Superb!!!!
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Alice_Elena spune:
ce tare e vladi :)) si parca face asa la misto "hai bine, pa" cristina, tu nu m-ai auzit pe mine ce voce am dimineatza? zici ca-s racita cobza :)) si tu zici ca isi iese maieul. nici nu stiu cum ai indraznit sa pui filmuletul, asa nearanjata
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
paula_m spune:
Cristina, ce tare e Vladut!!!!Cum te asculta el pe tine...
Super casca. Tb sa o cumpar, dar acolo in link-ul pus de Saddie, nu era nici pret, nici pe stoc!! Chiar nu ma intereseaza ca nu o suporta pe cap, tb sa se obisnuiasca...ca stau tot stresata. Raul incearca sa se ridice in picioare de orice apuca, de pereti, pat, de mine, de orice. Cand se ridica, isi ia manutele si cade. De vreo 3 zile, a inceput sa isi puna mainile jos sa mai atenueze cazaturile, pana atunci cadea ca si un sac de cartofi.
Dar mie imi tb o casca, asa cum sunt alea la fotbalul american. Cu gratii si in fata. Cand se ridica in picioruse in patut, se prinde cu gura de marginile patutului si sta agatat asa. Mor cand il vad asa. Mi-e frica ca isi scoate dintii...
Dar si casca prezentata e buna. Deci daca stiti unde gasesc, sa-mi spuneti si mie.
Adriana, acum stau ca pe ghimpi. De abia astept sa mai apara un rand de puiuti la noi in odisee. Te rog sa ne tii la curent.
Oana, mi-a zis Cosmin. El cauta o firma de asigurari, ca a reusit sa se lase lovit cu masina. Dar voi ce faceati acolo, in formatie completa?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8
Victo spune:
in onoarea primului dintisor, va servesc cu pancakes si sirop de artar
oana, nu stiu dc a fost la nivel national faza de la Real, dar in Cj doar ieri a fost promotia.
am primit voucher dar oricum, peste 2 sapt. imi fac cumparaturile cu el.
si am facut si aprovizionarea cu borcanele cu fructe de la dm..mereu las cate 100 lei pe putin, ca e departe de mine.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
bumblebee spune:
Ce fain face Vlad "pa"!
Nici Victor nu cred ca ar sta cu casca pe cap..
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 8
paula_m spune:
Victo, felicitari pt primul dintisor!!!
Si la noi la Ms e promotia in Real. Ieri si-a luat mama masian de spalat si nu a platit si TVA. Deci Oana, poti sa faci aprovizionarea de acolo.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui btz_ovi
Superb!!!! Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
bravo mami...ai baiat mare...si politicos...
in acelasi context, Filip a invatat sa bata 'doua doua'...si sa se miste in ritmul muzicii cand aude o melodie ritmata...nu va imaginati cine stie cce msicari, doar de balansare fata spate...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...