Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 16
rodyka spune:
cristina, ce cuminte a fost Vladut, a adormit-o si pe buni . ce m-ai distrat cu "bolunzii"
bambi, dormi?! hai la ardei! am mancat cu muuulta smantana si acuma m-a luat un soooomn...
Isa e tot mai cuminte, la primul semn de oboseala am culcat-o in patut, s-a intors pe-o parte si a inchis ochisorii. bine, asta dupa ce si-a ridicat nasucul in vant . eu nu stiu cum sa fac cu ea, ca nu stie daca ii e somn sa se lase pe spate si sa doarma, daca e in fund incepe sa maraie si sa-si frece ochisorii, tre s-o pun eu la culcare. asta sa ca am si eu o grija
cred ca azi fentez si merg si eu mai repede la nani, a plouat acum seara si s-a racorit. sper sa iasa maine soarele iar, sa ne plimbacim!
noapte buna, delfinariu , sper sa fie noaptea asta un sfetnic bun pentru fiecare din noi, sa lasam intepaturile la o parte, macar acum ca e Postul Mare, daca alte motive nu va conving
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
PS: eladea, ce condimente folosesti de pe pagina aia care ai pus-o tu link? eu inca ma tot codesc, doar scortisoara am probat-o cu mar copt si branza...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
carla_2008 spune:
Alicevazut filmuletul .Inchipuieti ca la mine asa e zilnic cu 2 pici.Moooor de dragul lor cand isi vorbesc ,cand se joaca pe paturica impreuna,cum se ating,cum isi zambesc cu drag,cum Mateo vrea s-o pupe pe surioara si intinde manutele spre ea sa-i cuprinda fata,cum Carla se face ca nu-l baga in seama....e nemaipomenit...iar cand le aud chitaiturile din bucatarie,conversatiile lor cand ei cred ca nu-s acolo si ii pandesc de dupa colt....ma topesc!imi trece de tot si de toate!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
carla_2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka PS: eladea, ce condimente folosesti de pe pagina aia care ai pus-o tu link? eu inca ma tot codesc, doar scortisoara am probat-o cu mar copt si branza... delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
ce link?pierdut postul respectiv
ati dat usturoi?ca eu vreau sa-l introduc zilele astea
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui Diana_Eva Racusor - Nu stiam ca esti pe aici. Cum a fost azi? Kata - Si tu mie, defapt si voi mie. Vorba sotului meu "amantul tau e forumul asta". Roxana - Imi pare rau de Teo. Sanatate multa! Mai are cineva problema cu talpitele usor intoarse spre interior? Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
citeam de pe blackberry inainte sa mi se inchida ochii de tot
am uitat sa va zic ca andrei a papat foarte bine supa cu galusti, i-a placut mult, am facut dupa reteta postata de voi, cu galbenus, unt si 2 linguri de gris, au iesit numa bune.
ieri am fost singurei seara acasa, andrei nu a mai dormit dupa ce am venit din parc, la 8 era rupt, asa ca baita si la nani. si eu eram franta, asa ca m-am dus repede la nani, inainte am avut timp numa sa ajung si eu la zi cu cititul
fug la pui si la munca, ne auzim azi
Alice_Elena spune:
citat din mesajul lui Diana_Eva Apropo cu ce creme dati bebelusii pe fata - a mea de la vant are fetisoara aspra. Am dat-o cu galbenele, e mai bine dar tot mai e uscata fata. Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
aceeasi problema si la mine. am rezolvat-o cu a-derma exomega de la ducray in 3 zile
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
bumblebee spune:
Buna dimi!
Ochdut, V papa san numai la orizontala, chiar nu vad sa fie problema.
Roxana, sper sa fie totusi voma de aseara un incident izolat..
Ce frumos povestea Mara si ce fain se jucau ele, impreuna!
Am vazut-o pe Solnushka Natali, cum papa lamaie, mai tare m-am strambat eu. Ce fain vorbeste mami in rusa!
Denisa, musai sa ne pui si tu un filmulet cu piticii la sueta!
Rody, ce faci mami? Cu ardei umpluti? Nu-s fan sarmale, dar acuma nu stiu de ce numai asta vad in fata ochilor. Asa patesc cand tin post. Nici papuselul meu nu stie care-i treaba cu adormitul, de multe ori il pun in pat, semi-adormit si el cu ochii inchisi iar o ia la miscari sexi, maraind, dar nu se lasa bre' adormit...
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 8
Alice_Elena spune:
denisa, pt momentele astea mi-am dorit si eu gemeni :) esti o norocoasa, chiar daca ai momente in care ti-e greu, sunt convinsa ca atunci cand ii vezi jucandu-se sau cand iti zambesc, trec toate. neaparat mai vreau un bebe :))
va astept la , neata
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
bumblebee spune:
Matei Alexandru de Tanti
Alicia de SabrinaLia
La multi ani scumpa mamica, Larissa!! Sa iti dea DD multa sanatate si zile fericite alaturi de cei dragi!!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 8
paula_m spune:
Buna dimineata!!!
Azi avem sarbatorita, deci bem si mancam bine!!
LA MULTI ANI, LARISA!!!!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai tot ceea ce iti doresti de la viata!!
Si sarbatoritii mici :
La multi ani Matei, Victor, Alicia!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8