Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catalina2307/catalina2307.jpg)
catalina2307 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Diana_Eva
Apreciem calitatea ta de moderator dar te rog daca ma citezi, citeaza-ma cu ghilimele nu scriind ce ai inteles tu din ce am scris eu. Daca vrei sa fi comentator fi unul impartial! |
Tu si cu mai cine ?
Cand postez aici postez in calitate de membru DC asa ca poti sa o lasi mai moale cu aprecierile.
Citat: |
Sa mai incerc sa iti explic o data ce am vrut ieri sa transmit? Nu stiu de ce dar nu cred ca vrei sa intelegi sensul celor scrise. Preferi interpretarile rele, negative care sa ma puna intr-o lumina proasta in fata fetelor. Cred ca ele ma stiu de ceva vreme si nu le poti schimba tu parerea despre mine cu comentarii malitioase. De ce incerci? Poate imi poti raspunde. E oare ceva personal? Ce ti-am facut? |
Care este interpretarea aia rea si ce anume din ce am spus eu mai sus nu se regaseste in mesajul tau.Termina cu victimizarile ca esti fata mare si nu iti sade bine. Care este scopul mesajelor astora?
Of si ce dragut te porti cand ai nevoie de cate ceva. Parca esti alt om. |
Te rog sa imi reamintesti cand am avut eu nevoie de ceva de la tine. Sau cand ti-am adresat TIE vreo rugaminte. Sau macar vreun mesaj.
Ai sa fii surprinsa....istoricul meu pe acest forum nu se limiteaza la acest topic. Si da, ma pot lauda cu un comportament extrem de frumos cu majoritatea membrilor cu care am intrat in contact. Si nu numai. Iar sincer....lumina ta ma intereseaza extrem de putin . Spre deloc.
Aseara am vorbit cu tine de pantofi, pantofiori, picioruse, masaje pe FB si nu pareai iritata. Azi uite ce scrii. Zau ca nu te inteleg, dar eu sunt 75% ardeleanca si tare imi place sa spun ce gandesc si sa imi spuna omul in fata ce are de spus nu asa cu ricoseuri pe la colturi. |
Ce scriu? Ricoseurile pe la colturi nu ma caracterizeaza. Ne cunoastem mult prea putin pt a te arunca intr-o gramada de afirmatii. Desi tu o faci.Daca am ceva personal cu tine? Nu. Imi esti indiferenta.
In speranta ca ti-am raspuns la toate intrebarile am sa te rog sa continui aceasta discutie intr-un alt cadru. Sunt convinsa ca pe nimeni nu intereseaza subiectul eu versus tu si tu versus eu.
O seara buna si tie.
O sa iau castronel cu ventuze.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
crispro spune:
Mama, da ce harnice sunteti... 12 pagini de aici , plus 2 de aseara cand m-am dus eu la nani.. ca pe vremea gravideniei. si eu intru zilnic si acum am asa mult de recuperat, d'apoi fetele care intra mai rar.
Am venit de Cluj, m-am simtit bine, mi-am luat ceva haine care sa ma avantajeze, un pantalon, niste camasi (ca imi plac la nebunie), niste balerini. si scutece, si Lp, etc. Copilul a fost foarte cuminte, a dormit super bine, a papat tot, inclusiv legumele. Cica facea gura mare, mare si a papat tot (desi eu ii zisesem soacrei ca nu e bai si daca mai ramane in paharul ala de la Avent). asa ca ma bucur, si mai repetam figura.Imi povestea soacra ca a fost la plimbarica cu copilul , apoi a papat, apoi s-au in pat, si l-a tinut de mana, si a adormit puiul. La a doua tura a repetat figura, dar nu a mai vrut Vlad sa il tina de mana, asa ca i-a tot aratat ea palma, degetele si la un moment dat soacra a adormit... si s-a trezit speriata peste juma de ora, Vlad dormea si el, Si Vlad a dormit 2 ore (ca m-a si sunat soacra pe la 6 sa imi zica de Vlad ca inca doarme si oare sa il trezeasca, ca deja de 2 ore doarme. I-am zis sa il lase, ca nu mai are mult, si intr-adevar, in 10 min a adormit).
Foarte scumpa Isa cum se ridica in patut!
La multi ani si de la mine pt Matei, Nectarie si Luana! Sa cresteti mari si sanatosi!
Victo, valeu, acum citesc ce noapte ai avut!
Eladea, m-am distrat de Filip cum musca el la tzitzi ca si catelusii , desi cred ca nu a fost prea distractiv pt tine
Anne, te invidiez pt vremea buna si pt mare!
Alice, asa e cu copii si ritmul lor. eu mor cand ma intreaba lumea "da nu merge in 4 labe", "da inca nu sta in picioare?".. bai, vedeti-va de treaba!
Bambi, multumim de ghid!
Btz, la multi ani sotului, sa va iubeasca mereu, sa fie sanatos!
Bambo, deci si David cu miscarea sexy? al meu inca nu, mai asteptam!
Laurica, eu nu reusesc sa il pun pe Vlad in funduc pe cantar (ca asa vroiam sa incerc) ca sta cu picioarele pe jos...
Puiut, nu mi se pare mult 150 iaurt pe zi.
Paula, esti atat de comica. casca de protectie.
Otilia, ce bine ca ai intrat!!! ne era dor de tine! si ce activa e Iulia!
Tu, da ce va mai chinuiti unele cu diversificarea asta! Ioi, bravo voua ca sunteti inca pe pozitii. eu demult eram plansa toata... am noroc ca papa flacaul asta, ca de nu eram la bolunzi (asta insemnand nebuni)... casa imi arata groaznic, dar peste zi nu apuc nimic sa fac.. eventual dimineata. iar in zilele cand vine soacra acasa , eu merg la masaj- ca asta e si motivul pt care vine, sa stea cu copilul. Si eu nu apuc nimic. dar maine musai un aspirat, spa;at, sters praf si 2 ture de haine la spalat. MUSAI!!!
Bumbelee, ce tare e si Victor, fara astampar!!!
Bambi, Rodi, nici nu citesc reteta. nu mai fac nimic dulce!!1 destule ispite am pe langa mine. acum 2 zile am primit o cutie de cioco, ce era sa fac cu ea? ca doar nu o fac cadou.. am halit-o. plus azi meniu Kfc, cu pepsi, si inca 2 sticle de cola ( si nu light, sa nu cumva sa scada nr de calorii consumate.)
Mai vroiam sa o pup pe Ochidut, ca si-a facut un pic de vreme sa ne scrie.
Si mai vroiam sa zic ca eu m-am bucurat de articolul Dianei; orice articol, parere- le consider o informatie in plus si atat. si ma buucr de ele, ca ma ajuta foarte mult! eu nu m-am simtit lezata in nici un fel. decizia e tot a mea in privinta cresterii/educatiei copilului. Eu imi propun sa nu mai faca in scutec pana merge la gradi. Deocamdata nu il pun de lene!!! nu stiu daca ar face sau nu, dar nici nu apuc. El face in timpul meselor, apoi pana sa il iau, sa ii dau jos pantagacii, sa il desfac la body, sa ii desfac scutecul... e gata treaba... asa ca astept vara, sa fie cu cracii goi si voi incerca. Daca iese ceva bine, daca nu, mai amanam un pic.
Alice, ce faine povesti are Mara! Si ce se mai joaca fetele!
Diana, legat de jumper- si eu il mai folosesc, din an in Pasti, ca si leagan - si ii place mult! si al meu e tot Jane.
Cris, esti o draguta!
Cu talpile- mie mi-a zis la Vlad la controlul de o luna ca ar fi un pic spre interior din cauza pozitiei din burtica (yoghine), si i-am facut un pic de masaj, atat cat m-am priceput. La 2 luni la control a zis ca se vede progres. Apoi dr a intrat in conc de risc (ca a ramas gravi) si alti pediatri de pe aici nu stiu/vad asa ceva.
Roxana, se mai intampla sa mai verse, daca nu se repeta si nu da alte semne de boala, poate nu are nimic. Sau poate de la viroza, care e pe terminate?
Nu imi plac discutiile astea deloc... dar deloc... Va pup fete, o noapte linistita!
Bumblebee si Bambo, ca ziceati de cumnata, . e mai bine. i-au facut o injectie in coloana, isi poate misca picioarele, dar tot are dureri. maine isi face un rmn, si apoi merge la Cluj, e un dr ce a profesat 30 de ani la o clinica in Viena, a fost directorul spitalului, si acum are o clinica privata in Cluj.
Noapte buna!
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
citat din mesajul lui Roxana_Theo Sunt tare suparata. Theo a fost toata dupa amiaza marait. A facut kk de vreo 3 ori - ceea ce s-a mai intamplat pana acum. Insa acum seara, desi nu am mancat cine stie ce azi, a vomitat destul de mult. Asta nu mi s-a mai intamplat si chiar nu stiu de la ce. Tu Rodyka parca ai avut o astfel de problema cu Isa. Care era cauza la voi? |
roxana, raspunsul nu l-am aflat. s-a presupus ca e un virus, mi-a prescris doar niste supozitoare in caz ca va continua cu voma. dar la noi a fost toata dimineata cu voma, apoi m-au lamurit fetele
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](surf.gif)
![](majoreta.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cris2010/Cris2010.jpg)
Cris2010 spune:
Fete dragi, mamici... haideti ca din tantar ati facut armasar. Nu stiu ce s-a intamplat pe FB, dar cel putin aici pe DC initial nu s-au dat nume, de ce s-ar simti cineva lezat??? Si eu am citit articolul postat de Diana, l-am luat ca pe o informatie in plus.
Cred ca fiecare, reformulez mai bine, eu toata informatia ce-mi intra in cap intr-o zi o trec prin 'filtrul personal'. Daca e ceva care ma intereseaza cer detalii, ma documentez mai bine, daca nu trec mai departe, 'ca gasca prin apa'.
![](mamica.gif)
Cris2010 spune:
Despre 'marea intalneala', tare mult as vrea sa vin si eu, dar putine sanse o sa am. La vara ne retragem la tara (jud. Tulcea), vine cumnata din America pt toata vacanta, si in plus as vrea sa stam mai mult si la mare pt aerosoli.
Oricum, am mare rugaminte, daca hotarati ceva pe FB, sa-mi dati si mie de stire unde si cand, cine stie poate o sa reusesc si eu.
![](mamica.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Diana_Eva/Diana_Eva.jpg)
Diana_Eva spune:
Deocamdata nu il pun de lene!!! nu stiu daca ar face sau nu, dar nici nu apuc. El face in timpul meselor, apoi pana sa il iau, sa ii dau jos pantagacii, sa il desfac la body, sa ii desfac scutecul... e gata treaba... asa ca astept vara, sa fie cu cracii goi si voi incerca. Daca iese ceva bine, daca nu, mai amanam un pic. |
Esti debordant de sincera si de dulce!
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Apropo cu ce creme dati bebelusii pe fata - a mea de la vant are fetisoara aspra. Am dat-o cu galbenele, e mai bine dar tot mai e uscata fata.
Diana, mami de pui iubit Eva
![](zana.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/larissa_79/larissa_79.jpg)
larissa_79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bambi_bv
Matei al meu te contrazice aici!Eu l-am alaptat integral pana la 6 luni jumatate, acum are 3 mese diversificate, fara sa ii mai dau tzitzi peste zi, decat dimineata si seara, si desi au fost mici problemute la inceput, acum mananca foarte bine asa: 07.00 LM 11.00 mar ras cu cereale - aproximativ 230g mar si 20g cereale 14.00-16.00 piure de legume cu carnita/ficatel/ou - aproximativ 200 g in care intotdeauna trebuie sa fie 20g cereale 20.00 branzica din lapte 1,5% cu calciu si banana - cam 200-250g 23.00 LM Eu nu i-am introdus dpdv fructe decat mere si banane, la legume i-am dat cam de toate. El mananca destul de mult cantitativ, mie mi se parea chiar prea mult la inceput dar medicul zice ca momentan e ok dpdv greutate deci sa continui asa. Am alta problema, mananca foarte repede.Inghite lingurita si imediat ma asteapta cu gurita deschisa sa ii dau.La fructe cel putin e jale daca nu sunt pe faza, ca se pune pe tipat. Maine ii fac si eu iaurt. Mamica ![]() ![]() |
ce frumosssss! vreau si eu! noi nu avem nici o masa diversificata complet. asta al meu fara tzatzi al lui nu sta. plus ca eu am super lapte....am fost la un pas de mastita zilele trecute cand a mancat si el o ideea mai bine mancare solida. el mananca putin si cauta tzatzi sa ii vorbeasca el putin. nu suge foarte des. dar la 3-4 ore tot se alinta putin...
![](icon_smile_big.gif)
Larisa mamica de Nectarie
![](bebic.gif)
![](zana.gif)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
Cris2010 spune:
Meniu azi
- 9.30 para cu mango si o lingurita cereale
- 13.00 dovlecel, morcov, telina, patrunjel, ceapa si ardei la fiert, ficat (prima data) si condimente (marar, patrunjel si leustean- uscate de la tara home made).
desert www.youtube.com/watch?v=U_bi3vHFXjE" target="_blank">lamaie, fara sa ne strambam prea mult
.(i-am stors cateva picaturi in legume si atat s-a intins dupa felia de lamaie... pana la urma i-am dat-o si ma asteptam la reactii mai comice
)
- 18.00 mar copt cu branzica si iaurt (gustarica preferata)
Tips-uri care merg la noi pt masa de legume (masa de fructe o mananca cu placere):
- compozitia sa fie mai moale
- combinatie din mai multe legume (e mai gustoasa)
- intotdeuna pun dovlecel, mai inmoaie gustul (de exemplu telina, pastarnacul sunt foarte aromate).
- putina lamaie sau iaurt, dar mai rar, ca nu vreau sa-l combin cu carne.
- un obiect nou de studiat (asta nu tine de fiecare data).
![](mamica.gif)