Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (109)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

LML sarbatoritilor zilei!

LMA Larisa!

rodyka, eu cred asa: laptele gras are 3.5% grasimi, semidegresat 1.5% iar degresat 0%. La smantana am vazut 12%, 20% si 30% (dar asta e din cea dulce, pentru frisca).

Alice, sa fie cum iti doresti!

Si mie imi intarzie luna asta dar la mine sunt problemele cu tiroida, cred ca iar am luat-o pe aratura, la fel ca dupa nasterea Elisei.

ochidut, cand ii dau laptele o tin in brate (vorba vine, ca sta pe coapsele mele), pe o pernuta (usor inclinata, sa zic 30 grade).

Diana, Felicitari pt progrese!

Roxana, scaune moi si dese, voma si febra poate fi semnal de enterocolita. Daca nu are febra e semn de gastroenterita. Baga-l pe regim pana ajungi la pediatru (morcov fiert cu orez, evita siropele dulci, uleiurile - inclusiv vigantolul, hidrateaza-l. Poate nu e nimic.

crispro, pt iesire si pt Vlad cel cuminte.

Cris, Natali cu lamaia!

bumblebee, nu stiu de ce, dar mie mi se par mai gustoase sarmalele de post decat cele cu carne. Noi punem si ciuperci in compozitie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neata

La Multi Ani Larisa!

LML Matei Alexandru de bambi_bv, Nectarie de larissa_79, Luana-Maria de angharad, Victor Andrei de bumblebee, Alicia de SabrinaLia! Sa cresteti mari!

Mai fetelor, se vede ca aveti timp liber, gasiti motive de cearta. La munca cu voi! - glumesc, fireste!

O zi frumoasa va doresc!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

Eu am decis sa intru la cura - cea a Oanei. Intrebarea este: daca oi avea pui in burta, cat de rau pot sa ii fac daca incep cura acum? Pana pe 3-4 aprilie nu am cum sa aflu daca ii sau nu si nu mai vreau sa aman cura.

Rebeca bea laptic din bibe doar daca e complet culcata - asa bea de cand era mica mica si altfel nu vrea. Probabil se trage de pe vremea cand o alaptam la orizontala - zic si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Eu am decis sa intru la cura - cea a Oanei. Intrebarea este: daca oi avea pui in burta, cat de rau pot sa ii fac daca incep cura acum? Pana pe 3-4 aprilie nu am cum sa aflu daca ii sau nu si nu mai vreau sa aman cura.

In primele saptamani nu cred ca il afecteaza pe pui, acuma e cu diviziunea celulara, primele saptamani se hraneste cu progesteron din corpul galben. Important e ca tu sa te hidratezi si sa iti iei vitaminele, acidul folic. Sa fie cum iti doresti!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! Of, ca nu ma lasa piticul nici sa respir!

Diana, crema de fata pt protectie vant este de la Buchen, cu galbenele (of course), eu din asta am. bine, ca inca nu am folosit.

Ce faina e Natali cu lamaia! Nici nu s-a strambat rau!

Legat de pozitia de baut Lp-al meu la orizontala (ca si in pozitia de alaptat orizontala, pe o parte), si eu ii tin sticla, plus il tin de mana... mai nou (de vreo luna ii pun o perna mica sub capsor, deci sta cam la 30 de grade)

La multi ani Matei scump de Tanti, Victor dulce de Bumbulina si Alicia! Sa cresteti mari si sanatosi!

La multi ani , Larisa draga, sa ai parte de multe bucurii in viata, sa fii sanatoasa si implinita alaturi de familia ta!

Adriana, pui in burta zici?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare fetele!

Otiliaaaa....ma bucur ca mai dai un semn de viata si ca sunteti bine...pupam printesele...

Crispro, vezi ca se poate? ati avut o zi reusita si sunt sigura ca vor mai fi multe altele la fel...

Rodi, eu am folosit usturoi,busuioc, frunze de patrunjel, leustean, i-am pus din cand in cand ff putina sare (chiar vorbeam cu sotia unui medic, si zicea ca si ea ii punea fetitei cate putina sare in supica, asta pt ca si copiii au nevoie de iod inca de mici...si ca altfel n-au de unde sa-l ia...)

Denisa, asta era linkul..

referitor la discutia care a creat 'valva' in sat... eu cred ca prea v-ati aprins, chiar nu e cazul...n-ar trebui sa luati personal nimic din ce se scrie aici, decat daca vi se adreseaza in mod direct...eu ar trebui sa ma simt vizata pt ca Eric inca cere pampers la KK? no way...stiu ca e o faza, e o varsta dificila, avem ceva pb, asa incat n-o sa ma arunc in mare pt asta...am citit, sunt de acord cu unele chestii dar atat... pup fetele si haideti sa revenim la sentimente mai bune...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Adriana, pui in burta zici?

Eu zic ca nu ar trebui sa fie, dar na! ma simt cam aiurea si nu stiu cauza exacta, o fi oboseala, o fi altceva. O sa aflu in curand ce si cum. Ma gandesc la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Neata fetelor!

Rodi, aseara cand m-ai strigat pentru ardei dormeam deja....
Am adormit si eu si sotul cu Matei intre noi (el a adormit ultimul) si bineinteles ca a ramas acolo toata noaptea, pentru ca nu ne-am mai trezit niciunul sa il mutam in patut.
Am inghetat de spaima de dimineata cand l-am vazut acolo si am realizat ca am dormit "lemn" amandoi langa el.De obicei eu cand nu sunt asa obosita cum eram ieri, dorm iepureste, nu sunt un pericol, insa sotul meu nu poate sa doarma langa el, ca risca sa se rostogoleasca peste el si sa nu simta.Nu stiu daca si-a luat palme peste fata, nu stiu cum a stat invelit, ideea e ca inca doarme (de obicei la 07.00 mancam)...dar cred ca era si obosit ca ieri a tinut-o numai intr-o maraiala din cauza dintisorilor.

La multi ani Larisa si sarbatoritilor de astazi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Neatza, fete dragi si delfinasi si mai si!

Otilia, ma bucur ca te-am impulsionat sa ne scrii despre tine si fetele tale. Iulia e vanjoasa, bravo ei, cred ca s-ar intelege bine cu Aida, si ea la fel face, numa ca Iulia e mai mica decat ea. Felicitari pentru progresele ei si ale Elisei!

Cris, bravo pentru cumparaturi! Sa le porti sanatoasa!

Paula, haioasa mai esti cu ideea de casca! cred ca mi-as dori si eu una

Din pacate, si noi intram in categoria nemancaciosilor, dar nu am s-o fortez, ii dau sa manance cat vrea ea, mi-e frica sa nu prinda oroare apoi de ora de masa si implicit mancare. Mai bine mai des si mai putin decat mult deodata si mai rar.

Am fugit la nani nani. Pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu

Matei Alexandru, Victor Andrei siAlicia, sa cresteti mari si frumosi!!

mami Larisa, sa fii fericita multi ani alaturi de familia ta frumoasa

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput