Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/btz_ovi/btz_ovi.jpg)
btz_ovi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka iau interfonul cu mine si-i zic la vanzatoare sa se grabeasca, ca si BTZ cu telefonul? |
Daaaa Rody
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Bytz si Ovi, parinti fericiti de
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bambi_bv/bambi_bv.jpg)
bambi_bv spune:
Rodi, chiar sa incerci intr-o zi reteta!E mega simplu de facut si de mancat .
Dai si tu la schimb niste ardei umpluti?Daca reusesti sa ii faci...
Eu ma duc sa termin musacaua inceputa...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Diana_Eva/Diana_Eva.jpg)
Diana_Eva spune:
citat din mesajul lui rodyka am sarit eu peste vreun mesaj pe undeva sau unde au fost discutii aprinse ref la olita?! daca bine imi aduc aminte, a postat DIANA un articol (a facut si traducere/rezumat) despre asta, eu nu stiu daca acolo a inclus si parerea ei; daca da, pai asta e! si apoi ne-am spus si noi parerea! nici Diana nu s-a suparat pe noi, nici noi pe ea ![]() ![]() ![]() |
Eu una nu am discutat in alta parte - se pare ca am deranjat desi nu asta a fost intentia. Fiecare crede ce vrea, fiecare face cum vrea. Am spus ca e mai comod sa faca in chilotei de unica folosinta decat la olita. De aia se si folosesc chiloteii de unica folosinta - sunt mai comozi (comod nu inseamna lenes!!! - cel putin nu in capul meu).
Si eu sunt comoda ca iau borcanele de fructe. Inseamna ca sunt lenesa ca nu fac mancare copilului? Sunt comoda si nu spal vasele le pun in masina de spalat, sunt comoda ca nu spal de mana haine, sunt comoda ca nu imi calc chilotii si pijamalele, sunt comoda si pun robotelii sa spele si sa mature pe jos in casa si lista poate continua. Inseamna ca sunt lenesa? Nu cred! De ce a derajat asa de mult? Zau ca nu inteleg!
Nu inseamna ca trebuie sa puna cineva copilul pe olita daca nu e pregatit. Fiecare copil e unic, fiecare mama e unica!!!
Imi cer scuze celor care s-au simtit lezate nu asta a fost intentia.
Rodica
![](pupic.gif)
Grup FB - Stiu ele la cine ma refer. Din in pacate am citit ironiile voastre pe FB, nu am vrut sa raspund sa nu provoc pe nimeni. Tin insa sa va zic ca Eva a facut 7 luni si inca nu manaca cu furculita cum preziceati. Face insa la olita zilnic.
Diana, mami de pui iubit Eva
![](zana.gif)
bambi_bv spune:
citat din mesajul lui Victo eu caut un sejur amarat in jur de 500-600 euro pe acilea pe la noi, ca mai mult nu este de unde. |
Victo, eu merg la Bulgari, Griffid Arabella din Nisipurile de Aur 4 stele Ultra All Inclusive, din 04 septembrie, cu 580 EUR pt noi trei.
Cred ca Matusa spunea ca nu are verdeata si ca ei nu i-a placut, mie insa mi-a "facut cu ochiul" inca de anul trecut din mai multe puncte de vedere, asa ca acolo mergem.Oricum, decat la noi, unde sigur nu avem verdeata, sigur va fi mai bine acolo.
Eu am fost acum doi ani la noi 7 nopti la un hotel de 4 stele in Jupiter si am cheltuit mai mult decat dam acum in Bulgaria, si nu va povestesc ce igrasie era pe pereti si ce conditii am avut la masa, etc...asa ca...
bambi_bv spune:
citat din mesajul lui larissa_79 in general copii alaptati accepta mai greu diversificarea. prefera tzatzi. |
Matei al meu te contrazice aici!Eu l-am alaptat integral pana la 6 luni jumatate, acum are 3 mese diversificate, fara sa ii mai dau tzitzi peste zi, decat dimineata si seara, si desi au fost mici problemute la inceput, acum mananca foarte bine asa:
07.00 LM
11.00 mar ras cu cereale - aproximativ 230g mar si 20g cereale
14.00-16.00 piure de legume cu carnita/ficatel/ou - aproximativ 200 g in care intotdeauna trebuie sa fie 20g cereale
20.00 branzica din lapte 1,5% cu calciu si banana - cam 200-250g
23.00 LM
Eu nu i-am introdus dpdv fructe decat mere si banane, la legume i-am dat cam de toate.
El mananca destul de mult cantitativ, mie mi se parea chiar prea mult la inceput dar medicul zice ca momentan e ok dpdv greutate deci sa continui asa.
Am alta problema, mananca foarte repede.Inghite lingurita si imediat ma asteapta cu gurita deschisa sa ii dau.La fructe cel putin e jale daca nu sunt pe faza, ca se pune pe tipat.
Maine ii fac si eu iaurt.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
tu fete, haideti sa facem un "trato": barfele de pe fb sa ramana pe fb, cu drept de replica acolo. sa nu amestecam lucrurile ca e pacat sa iasa scantei unde nu e nici un foc! cine are ceva de spus care sa intereseze pe toata lumea, pai s-o faca aici, ca aici e "sanul familiei" unde ne-am cunoscut toate, daca vrea sa-si faca timp cateva minute. daca e o chestie care se discuta doar acolo si nu priveste pe toata lumea, pai sa ramana acolo, gen "PM". mare dreptate avea otilia, candva
bambi, ardeii is pe foc deja, te astept
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
btz_ovi spune:
Si Paul a mancat titi pana pe 1 ianuarie si pot spune ca in tot acest timp de cateva ori mi-a refuzat mancarea deoarece nu ii placea,insa el a acceptat cu mare placere diversificarea si mi-a fost usor.
E un mancacios,de obicei imi mananca peste 200g la o masa,el ar vrea sa manance mai mult :)
Iar titi:dimineata la 7.30 si 10.30 e o regula,iar in timpul mesei depinde,uneori vrea imediat dupa masa,alteori abia dupa 3h,insa in general cam de 3-4 ori pe zi dar nu toate mese integrale.
Mie imi pare rau cand aud mamici care au probleme cu mancatul,sper sa se rezolve.
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
btz_ovi spune:
citat din mesajul lui rodyka tu fete, haideti sa facem un "trato": barfele de pe fb sa ramana pe fb, cu drept de replica acolo. sa nu amestecam lucrurile ca e pacat sa iasa scantei unde nu e nici un foc! cine are ceva de spus care sa intereseze pe toata lumea, pai s-o faca aici, ca aici e "sanul familiei" unde ne-am cunoscut toate, daca vrea sa-si faca timp cateva minute. daca e o chestie care se discuta doar acolo si nu priveste pe toata lumea, pai sa ramana acolo, gen "PM". mare dreptate avea otilia, candva ![]() bambi, ardeii is pe foc deja, te astept ![]() ![]() ![]() |
Ce-mi place mie de tine Rody.Nu te bagi niciodata si incerci mereu sa impaci pe toata lumea.Esti de admirat
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Bytz si Ovi, parinti fericiti de
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
btz, mie-mi place AICI, e ca "acasa", nu-s singura niciodata. si de cand sunt eu cu voi, nu tin minte sa fi fost vreun incident notoriu (pe cel cu hbro nu l-am prins), ori de cand se imparte gasca si pe fb, mereu se "intampla" cate ceva. asa ca mai bine sa nu stim . nu ca vreau sa le impac (nici nu stiu pe cine cu cine
), dar eu una intru pe forum sa ma de-stresez (!), de aia pe fb la mamici dragi admir doar pozele care aici nu le pot vedea
. astea fiind zise, no comment din partea mea de acum incolo...
am tot vrut sa va zic o chestie si am tot uitat: aici nu am vazut pe nici un ambalaj de lapte, iaurt sau smantana sa scrie procentul de grasime, si chiar m-am uitat bine! inafara de cele pe care scrie mare 0% (si care ocupa 3/4 din rafturi). laptele de ex se imparte in 3 categorii: gras, semidegresat si degresat. acuma si grasimea aia depinde de producator, asa ca la mine habar n-am care e mai gras sa-l iau ptr un iaurt bun... aelita, asa e?
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
![](images/user_woman.png)
ochidut spune:
citat din mesajul lui Victo paula, asa ma gandeam si eu sa ii dau 3 mil, si sa stea 5 ore. cd doarme copilu sa faca de mancare, sa calce sau sa faca curat. am fost la o tura mare de cumparaturi in Real, ca suporta ei TVA=ul..si-s obosita rau de tot. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
5 ore zilnic?
oricum cred ca la voi preturile sunt mult mai mici! mai bine ma mut si eu la cluj; cel putin daca vine 5 ore zilnic si ii dai 3 mil, pt Bucuresti e ca si cum vine gratis
am mai vazut ca s-a discutat si de gradi, intr-adevar la noi e dublu, daca vrei la privat eu nu stiu pe nimeni in bucuresti care sa dea sub 1000 si asta la ceva fara fite, exact cum zicea Larisa.
de Larisa Ioana 24.06.2010