Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 13
Alice_Elena spune:
eu vroiam sa va zic ceva si nu mai stiu. mi-era pofta de ceapa si am mancat cu pizza :))) poate=s gravida, ca la mara am mancat ceapa si usturoi la greu
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
ochidut spune:
Legat de mancare, se pare ca noi suntem exceptia, facem parte din categoria "fomisti", si inca grupa mare. Vad ca si Paul de Btz e cu noi.
2 zile a mancat mai greu legumele, pe la jumate o apucase un soi de plans si nu prea mai deschidea gura.....deja ma panicasem ca gata, asta e finalul, clar de acum dam in reversul medaliei si va refuza mancarea. Dar si-a revenit, probabil ca au fost tot dintii.
Cateodata ma plang ca e prea fomista, ca nu te intelegi cu ea cand e vorba de mancare, dupa fiecare masa ar mai vrea putin, cel putin dupa fructe si gustarea de la 17 mereu face cate o crizulita... Apoi imi revin si ii multumesc lui Dzeu ca nu trebuie sa ma chinui sa o conving sa manance.
In continuare, la fiecare intalnire cu medicul o intreb ce cantitate maxima poate manca, ca eu nu vreau sa am un copil cu tendinte de obezitate. Fiecare cu nebunia lui.
Programul nostru si cantitati:
- 07 trezirea, vorbit, pupacit
- 07.30- lapte 210 (defapt iesae ceva mai mult ca e 210 apa+masurile)
- jucat bine dispusa pana pe la 09 cand vine bona si atunci incepe si un soi de mataiala si somn, dar nici nu vrea sa doarma
- 10.30 fructe 220 ml (mar, para, pruna, caisa, piersica, mango, avocada, banana, mandarina suc) - uite ce multe par cand le enumeri, dar in fiecare zi ma intreb oare ce sa ii mai dau si ce sa ii mai combin......; mai incerc cateodata s anu depaseasca 200, dar sa te tii scandal apoi
- somn - imediat dupa, in nici 10 minute adoarme, 45 de minute atunci cand suntem sacaita si ne dor dintii; dar fix 45 de minute, zici ca are ceas; sau 1 ora jumate aproape atunci cand e binedispusa
- acum de cand e frumos iese afara dupa ce se trezeste
- 14- 14.30 legume cu carnita (pui/vita/ficat)/ ou sau legume simple sau legume cu orez - 200 ml; din categoria legume nu am dat inca spanac, conopida, sparanghel(nu il gasesc mereu cand vreau sa iau), ceapa verde/praz/usturoi; nu i-am pus sare in mancare; nu am mancat inca nici unt si nici smantana; ii pun in mancarica o lingurita de ulei de masline si am inceput sa ii pun marar, patrunjel, busuioc.
- joaca si de la 16 mai doarme cam o oar, o ora si ceva in functie de bunadispoztie
- 17- 17.30 - iaurt simplu covalact/ branzica cu fructe/ iaurt cu branza/ iaurt cu branza si mamaliga/gris cu lapte/lapte cu cereale/ fructe simple/cateodata extrem de rar fructe combinate cu cereale (nu prea sunt adeptata acestor combinatii)- 220 ml
- joaca cu mami cala 17 pleaca bona si pe la 19 vine tati si o preia, fix cand incepe sa se mataie si ii face jucarele, o pune in carca....
- 20 - baita, noi ii facem in fiecare seara, o relaxeaza si ii place tare tare mult; plus ca ii face tati si face parte din timpul pe care il petrec ei zilnic impreuna
- 20.30 lapticul si imediat nani pana dimineata la 07- e ca un ceas elvetian
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
Daca tot va scriu atat, intrebare: in ce pozitie stau bebeii vostrii cand beau seara laptele?
Adica culcat, sprijinit, 45 de grade, fund......sau mai stiu eu cum...... Ca a mea vrea sa isi tina ia biberonul si sa stea culcata ; de inecat nu se ineaca, dar din ce stiu eu nu e bine sa bei in pozitia culcat.
de Larisa Ioana 24.06.2010
Alice_Elena spune:
www.youtube.com/watch?v=fzzY5HOERas" target="_blank">v-am promis filmulet cu fetele de dimineatza
www.youtube.com/watch?v=udD08UDVHfc" target="_blank">mara vorbind
cam jumate din cat vorbeste cand se trezeste, ca m=a vazut cu telefonul. la un mom dat ne si luptam pe el
mara
Alice_Elena spune:
ochidut, asa bea si mara. culcata si tine de biberon
mara
Victo spune:
bambi..eu ceva pensiune caut, da vad ca la mare nu prea sunt..greu dle..ca imediat renunt ...
ochidut, 5 ore , 3 zile pe saptamana., e cazul meu.
aici e cam asa cu bonele- vine 8 ore, 5 zile ia 8 mil. vine 10 ore, 5 zile ia 10 mil.
la gradinita cu tot cu mancare dau 9 mil si un pic, ceea ce mie mi-e destul de mult.nu stiu cum as fi supravietuit in Buc. sincer. probabil ideea e ca In Buc unul din soti musai sa aiba vreo 2 joburi, sau macar unul sa fie la privat pe sal. f bun. ca 2 bugetari..mor de foame sigur.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Diana_Eva spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 Pai ca sa lamurim pe toata lumea nu fu nici o discutie aprinsa. Diana a postat traducerea la un articol in care erau mentionate olitele si mamele indiene, a conchis prin a ne sugera sa nu ne mai tratam copiii precum niste maimute tampitele si sa ne explice ca din comoditate nu folosim olita la 6-7-8 luni, s-a mai aratat ingrijorata si de planeta , o parte dintre noi a apreciat articolul, o parte a ramas rece la experientele mamelor indiene, o alta parte s-a simtit lezata, o parte din partea lezata a comentat mai mult sau mai putin subtil, o alta parte a tacut malc, pe FB sorina s-a aratat nemultumita ca este acuzata de comoditate, eu i-am dat dreptate si gata. In concluzie nimeni nu s-a certat cu nimeni doar ca asa cum am mai spus normalitatea difera, copiii difera, oamenii difera. Catalina |
Apreciem calitatea ta de moderator dar te rog daca ma citezi, citeaza-ma cu ghilimele nu scriind ce ai inteles tu din ce am scris eu. Daca vrei sa fi comentator fi unul impartial!
Sa mai incerc sa iti explic o data ce am vrut ieri sa transmit? Nu stiu de ce dar nu cred ca vrei sa intelegi sensul celor scrise. Preferi interpretarile rele, negative care sa ma puna intr-o lumina proasta in fata fetelor. Cred ca ele ma stiu de ceva vreme si nu le poti schimba tu parerea despre mine cu comentarii malitioase. De ce incerci? Poate imi poti raspunde. E oare ceva personal? Ce ti-am facut?
Of si ce dragut te porti cand ai nevoie de cate ceva. Parca esti alt om.
Aseara am vorbit cu tine de pantofi, pantofiori, picioruse, masaje pe FB si nu pareai iritata. Azi uite ce scrii. Zau ca nu te inteleg, dar eu sunt 75% ardeleanca si tare imi place sa spun ce gandesc si sa imi spuna omul in fata ce are de spus nu asa cu ricoseuri pe la colturi.
O seara placuta!
PS : Foarte haioasa faza cu catelusii si copilul. Incearca castronel cu ventuza. La noi a fost foarte util!
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Diana_Eva spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Revin...era o gluma ca premergatorul e pt parintii lenesi. Eu de ex, sunt o mama lenesa, sau as vrea sa fiu...ca Raul nu-mi permite. Eu as lua orice mi-ar face viata mai usoara. Acum vreau sa-i iau casca de protectie, ca m-am saturat sa ma stresez de cate ori da cu capul de mobile, pereti, parchet, etc Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Poze luna 8 |
Si eu ma gandeam la o casca - chiar nu exista??? Nu stiu cum naiba da cu capul numai unde nu e covor sau paturica pe jos. Uude e covor nici nu cade sau o prind 100%.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Cris2010 spune:
Buna seara, mamici dragi!
O si un ca sa ingropam securea razboiului. Fac si eu haz de necaz.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Cris2010 spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi, de ieri si de alaltaieri ... nici nu mai stiu de cand n-am mai intrat.
Sa cresteti mari si sanatosi!
De fapt am mai intrat. Asa mai in miez de noapte, la citit ca de postat nu mai eram in stare.
Noi am tot avut musafiri care au ramas si peste noapte...
Am terminat si eu cu dantura cea mai mare parte. Mi-a ramas doar implantul pe mai.
de Solnushka Natali - 13.07.2010