Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Otiliav/Otiliav.jpg)
Otiliav spune:
Larisa asa face Iulia la legume. Le mananca in doua reprize. Fructele si cerealele insa ii plac si mananca toata portia destul de repede.
Cred insa ca ii vor place ciorbele acre dar cum nu am introdus rosiile mai avem de luptat asa.
Sincer nici mie nu-mi place amestecul de legume pasate. Le prefer bucati si am observat ca si ei daca ii dau bucatele mananca binisor din prima.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catalina2307/catalina2307.jpg)
catalina2307 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 tks de lamurire.. ![]() ![]() ![]() LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
neeeeeeeeeeee, ce meci...doar ca ma gandesc ca este mai bine asa...cand deranjeaza ceva sa sonorizam.
oricum cred ca toate avem discernamant si nu ne apucam sa administram copiilor ce spune Diana forumitza sau Catalina forumitza sau Asfaltina forumitza. Trecem prin filtrul ratiunii.
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
citat din mesajul lui catalina2307 Pai ca sa lamurim pe toata lumea nu fu nici o discutie aprinsa. Diana a postat traducerea la un articol in care erau mentionate olitele si mamele indiene, a conchis prin a ne sugera sa nu ne mai tratam copiii precum niste maimute tampitele si sa ne explice ca din comoditate nu folosim olita la 6-7-8 luni, s-a mai aratat ingrijorata si de planeta , o parte dintre noi a apreciat articolul, o parte a ramas rece la experientele mamelor indiene, o alta parte s-a simtit lezata, o parte din partea lezata a comentat mai mult sau mai putin subtil, o alta parte a tacut malc, pe FB sorina s-a aratat nemultumita ca este acuzata de comoditate, eu i-am dat dreptate si gata. In concluzie nimeni nu s-a certat cu nimeni doar ca asa cum am mai spus normalitatea difera, copiii difera, oamenii difera. |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](surf.gif)
![](majoreta.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katalina/katalina.jpg)
katalina spune:
citat din mesajul lui paula_m Revin...era o gluma ca premergatorul e pt parintii lenesi. ![]() Eu de ex, sunt o mama lenesa, sau as vrea sa fiu...ca Raul nu-mi permite. Eu as lua orice mi-ar face viata mai usoara. Acum vreau sa-i iau casca de protectie, ca m-am saturat sa ma stresez de cate ori da cu capul de mobile, pereti, parchet, etc ![]() Paula, mamica ![]() Poze luna 8 |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](teiubesc.gif)
Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata
![](images/user_woman.png)
Victo spune:
ilinca ti-am trimis eu pm cu nr de tel unde o poti gasi pe doamna pt curatenie. nu stiu sigur dc e nr ei sau al unei vecine ceva. tu zici ce vrei si te lamureste.
in alta ordine de idei, de la 1 aprilie ma voi apuca de studiu. incet, adun materiale, verific ce si pe unde s=a modificat, caut programa din ultimii ani..chestii din astea.
tre sa imi caut si ochelarii..or fi prafuiti pe undeva :)
sper sa progresez cu intarcatul,pe la 10 luni sa terminam de tot.
cum va veni caldura, banuiesc eu ca va fi liniste prin delfinariu,oricum se vede deja ca multe fete scriu mai putin din diverse motive.
ramane stabilit oricum o mare intalneala prin vara pe la o pensiune, da??????
eu dc vom avea bani si merg la vreo pensiune, va anunt, ca poate mai vine careva.
cristina, sa faci frumos rezumate duminica, da?
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Otilia, chiar te daduram disparuta.
Ma bucur ca sunteti bine
si Iulia foarte harnicuta
!
Paula, , de pomina, ca de obicei
.
Roxana, asa spunea pediatra, ca e rahitic, dar analizele nu au confirmat rahitismul. Acum nu ii dau decat Liv52, pt transaminazele marite si Vigantol(2pic/zi).
Larisa, sa stii ca si eu cand am inceput cu fructele tot asa facea Victor, statea cateva minute, dupa care il lua urletul, nu stiu de ce, dar i-a trecut in scurt timp, ii aratam castronelul pe masa cu papa, il mai plimbam, o luam de la capat, nu prea am vrut sa-i dau papa plimbandu-ma,dar probabil ca as fi facut si asta daca nu se linistea in timp...
Acum o masa dureaza maxim 20 de minute.
Pitigoiul meu nu se lasa pana nu da de nspe mii de ori pe zi cu capatana de ceva, nu mai sta o secunda intins... A incercat tac'su sa-l tina in pozitie de adormit, ca sa-l alinte, ohooo, ce urlete razboice!! Se catara de orice, parca-i maimuta!
Alina Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bambi_bv/bambi_bv.jpg)
bambi_bv spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
ba se pune, cum nu! si cum ai zis ca e usor de facut, ia zi-ne si noua cum ![]() |
Reteta e din cartea robotului meu de bucatarie care e minunat, dar putin cunoscut (momentan) in Romania - se numeste Thermomix sau Bimbi...poate tu Rodi, in Spania, ai auzit de el...e mult mai utilizat acolo.
Deci amestecul ingredientelor eu il fac in robot, dar se poate amesteca si cu mixerul cu treapta maricia.
Iata ingredientele:
250 g unt moale, buc.
280 g zahar
4 oua
2 pach. praf de budinca de vanilie
2 pach. zahar vanilat
2 lingurite praf de copt
1000 g Quark (brânza de vaci slaba-cremoasa)
Se amesteca intai untul (care neaparat trebuie sa fie moale) cu zaharul si cu cele 4 oua, apoi adaugati restul ingredientelor si eventual si 100g stafide la final.
Si gata, se pune in tava, se da la cuptor aproximativ 60 min la 160 grade.
Credeti-ma, e delicioasa!
![](pofticios.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Btz, lui Ovidiu!
Eu servesc si placinta cu branza si diplomat, nu refuz eu asemenea bunatati
.
Noi suntem cu bugetul gaurit chiar rau(va rog sa nu va suparati ca vin iar cu placa ast), n-am mai facut un concediu de vreo 3 ani, dar pt pitic vom face un efort sa mergem macar cateva zile la mare.
Dar la marea intalneala, de-om fi sanatosi si om putea, sigur nu ratam!
Crisu', cum fu' la Cluj? Cumnata cum se simte?
Dragaica, voi cum sunteti?
Ce rau imi pare ca nu pot ajunge si eu la intalnirea din Iasi, de maine...
Sotul are drum aproape in fiecare luna in Iasi, in primele zile, asa ca eu poate ajung la inceputul lui aprilie/mai, sa vedem si cum o fi vremea, ca dup-aia mai greu cu AC-ul si plimbatul in toiul zilei cu delfinasii.
Alina Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
bambi, azi am mancat placinta de la tine , maine-poimanie incerc si eu sigur, pare usor de facut si tare buna
. cristina, cand vi de la Cluj noteaza reteta, asta tre sa-ti iasa
bumble, deci asa miscaret e Victor! hm, agitate vremuri se arata in delfinariu... pe mine ma ia Isa cam pe nepregatite, prea se apuca de multe deodata si eu prea aveam incredere s-o las pe oriunde ca nu face, ca nu stie, ca nu vrea... azi ii mai las laterala patutului jos sa ma exerseze ridicatul in genunchi, de maine o ridic sa nu am surprize
otilia, bine ca mai arunci cate-o veste sa stim cum sunteti, blondinelor
m-am apucat sa fac ardei copti umpluti si, cand sa fac umplutura, mi-am dat seama ca nu am bob de orez in casa, Maria e la o prietena, tati la munca, Isa doarme... si magazinul la 2 pasi! dar acum nu am incredere s-o las singura ca e cam ora de trezire, si daca e coada la magazin ce fac?! iau interfonul cu mine si-i zic la vanzatoare sa se grabeasca, ca si BTZ cu telefonul?
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lauri_ca/lauri_ca.jpg)
lauri_ca spune:
Am facut si eu ca Rody, i-am pus lui Stefi pe masuta de la scaunel biscuiti in bucatele mici + 3 pufuleti de la Radu. A fost f. incantata s-a jucat mult cu dumicatii, a dat mult si pe jos, pana la urma s-a inecat ca a bagat mai multe bucatele de biscuite in gura inainte sa inghita si am incheiat masa. Per total ea s-a bucurat.
Intrebare: ati vazut pe undeva pufuleti fara sare?