Mar-Apr(187)Hai antguess! Bv scrish, anamira!
Raspunsuri - Pagina 4
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
cu Bonisan Bebe Lucas cum mai e cu colicii? Povestea nasterii Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
noi nu avem momentan...sper nici sa nu apara!!

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan
madutza_bra spune:
strumphi, ce frumos e la Londraaaaaaaaaa. Vreau si eu o vizita pe acolo
Ma primesti asa intr-o vizita scurta? nu stau mult ![]()
![]()
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
catank spune:
Gata, nu mai aruncati cu rosii
le-am atasat din nou pe cele vechi.
Deci nu e lasata??? nu iese micuta prea curind? Creca am timp sa ajung la Lomdra dupa ardeii umpluti...salivez dupa ei, sunt preferatii mei. 

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
IOANA
38+
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catank Gata, nu mai aruncati cu rosii Deci nu e lasata??? nu iese micuta prea curind? Creca am timp sa ajung la Lomdra dupa ardeii umpluti...salivez dupa ei, sunt preferatii mei. ![]() ![]() Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 38+ |
pai nu e musai sa fie lasata ca nasti, dar eu zic ca merita ardeii umnpluti la cat de bine gateste Strumph.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
bb_yasmi spune:
se vede ca a fot urat afara astazi pt plimbari,,....buburuza e la buni...eu am umplut paginile aci 

catank spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
pai nu e musai sa fie lasata ca nasti, dar eu zic ca merita ardeii umnpluti la cat de bine gateste Strumph. Povestea nasterii Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
Mda, m-as risca!

Ce frumos povestesti tu acolo de Cristi, ...

cum sa nu fii mindra de el??? Tare mult imi plac astfel de picanterii, sa ne mai povestesti...e valabil si ptr celelalte mamici.... Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
IOANA
38+
catank spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi se vede ca a fot urat afara astazi pt plimbari,,....buburuza e la buni...eu am umplut paginile aci ![]() ![]() mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan |
Crezi ca ne pare rau?!
IOANA
38+
catank spune:
| citat din mesajul lui lalely07 Catank..arati superb!!Nici nu indraznesc sa te intreb cate kg ai luat..pt ca nu ai decat burtica...Cred ca bebita va fi o atleta... 35+ DavidDoamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! AMR 5 saptamani!!!! |
Multam! si eu mi-as dori la fel...mai mult atleta decit grasuna, ..dar sa vedem
IOANA
38+
bb_yasmi spune:
catank
nu prea vrea... e topita dupa bb....dar e asa de tare racitaa...
pa a luat-o azi de la gradi...si maine dupa gradi vne aks....
catank spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi catank nu prea vrea... e topita dupa bb....dar e asa de tare racitaa... pa a luat-o azi de la gradi...si maine dupa gradi vne aks....mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan |
Draguta de ea...o cred. Si pe tine insa, ..mai ales ca este racita... offf... e greu cu ei, dar tare frumos imi inchipui.

IOANA
38+
35+
David