Mar-Apr(187)Hai antguess! Bv scrish, anamira!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

catank si eu sunt curioasa...eu zic ca este o lungana,,,,manechina!!1

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan

Mergi la inceput

mada, si cu ce ti-a spus dr sa alternezi infacolul??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Madutza,Yasmi..daca va bagati la cura poate discutati aici de regim pt ca si eu sunt interesata.....adica vreau sa salvez ce faceti voi si sa aplic dupa...
Ce ziceti??

35+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 5 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

ok, Incerc sa atasez acum foto.

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

yasmi, am mai dat 4 kg jos de la nastere pana acum dar mai am muuulte de dat jos. Aveam surplus dinainte sa raman gravi + surplusul de la sarcina pierduta, eheee cred ca ar tb sa dau ca tine dupa sarcina cu Iasmi. Atunci tu ce regim ai tinut?
Nu mai spun ca intentionez sa merg si la un masaj anticelulitic , si daca mai gasesc candva timp si la niste impachetari..dar asta e la nivel de vis acum

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mada, si cu ce ti-a spus dr sa alternezi infacolul??

cu Bonisan
Bebe Lucas cum mai e cu colicii?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am pus sarmalele in farfurie si astept sa se racoreasca putin sa ma duc sa le pap

Catank, eu te astept, inca juma de oala de sarmele te asteapta Frumoasa burtica mai Ancuta, ce inalta esti si ce picioare faine ai de atleta numa burtica e de tine , maricica dar nu pot sa spun daca e lasata sau nu ca numai cate o poza ne dai, cu portia deci nu am cu ce sa compar

Alina06, i-am batut cateva apropouri domnului sotz dar se face ca ploua pe la el ce ma fac fetelor ? vreau si eu ceva si barbatu` nu si nu

Madutza uite aici primavara la Londra abia astept sa nasc sa ies prin parcuri cu bubulina la plimbareli

Ma duc sa pap

Revin

_
Mind the Bump!39+ Sophia Nicole

AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

roxy, la multi ani anastasiei f frumos a sarbatorit ea, unde putea fi mai bine decat la sanul mamei
sa stii ca bebelina mea vinerea trecuta avea cam 400 gr in plus fata de externare..adica in 2 sapt..eu zilnic sau metoda aia cu inainte si dupa masa parca nu prea-mi vine sa o aplic..dar in cateva zile fac rost de pompa si ma lamuresc oricum se pare ca are acelasi program in fiecare seara..identic..si ce-i curios e ca bebelina mkea face scandal cand e satula si ii curge lapte din titi..dar drumul la titi nu vrea sa dea, sta cu sanul in gura dar pe post de suzeta

Mergi la inceput

catank, nu mi se pare lasata burta

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

lalely in primul rand imi propun sa revin la alimentatia sanatoasa pe care o aveam....dar acum m am cam culcat pe o ureche cand am vazut ca am ramas doar cu 2 kg...nu ma asteptam chiar asa.. si tare imi e sa nu incep acum sa pun...

Mergi la inceput