Mar-Apr(187)Hai antguess! Bv scrish, anamira!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Gata mancarica, gata si ordinea in casa...ma bag la un somnic mic si apoi sa ii calc hainutele si sa definitivez bagajul.

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), (DPN 14.04.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza abia astept sa te vad dupa ce nasti daca o sa mai fi asa plictisita

gata, merg sa spal si vasele, sa dau un mop pe jos si la somnic cu mine. bebelina doarme deja am zis ca dorm cu ea, dar uite....

georgyiuly am vazut puiutul mic si scump. ce suge el din titi acolo

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Cami, multam frumos
Strumphy, foarte bine gandita treaba cu vinetele si aragazul
Roxy, pe bune o tii cu capul in jos?Doamne, cate ne mai invata si pe noi nevoia... Mititica. Ma gandesc la voi sa treaca repede colicii.

Scrish zicea ca pe la ora 14 ar fi operatia. Deci, mai dureaza putin pana primim vestea.
Antguess, ceva, cumva?
Hai fetelor! Bafta!

in S 35+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

si eu pe aici cred ca nu va era dor de mine... dar am spus sa vin sa vad ce mai faceti

Am facut salata si papat putin, bunaaa de acum sa ma astept la arsuri A venit si tanti la curatenie si i-am spus eu ei cateva ca eu am asteptat-o de la 11 si asa ea a ajuns la 12 jumate si mi-a stricat planurile pe azi , cica sorry darling , ii dau ei sorry ca asa ramasese de data trecuta ca vine la 11, de fiecare data vine la alta ora si eu tre` sa stau dupa ea ca nu pot pleca nicaieri pana nu pleaca ea , deci azi sunt consemnata in casa si e asa frumos afara

Roxy, sigur dupa ce vine bebelina nu o sa ma mai plictisesc, eu abia astept sa fiu ocupata, serios vorbesc, eu foarte repede ma plictisesc si mereu caut sa fac ceva...pe cand sotul e invers, el daca s-ar putea sa stea picior peste picior numai la tv sau intins pe canapea sa citeasca, sau la soare ca o soparla

Alina, pai nu asa? numa bine s-o nimerit sa spele tanti aragazul, de ce mi-as strica eu manichiura ? m-as baga sa il spal eu, dar acusi o aud, i do the cleaning, you stay relax at tv nu ma lasa sa fac nimic, nici sa ii duc sus produsele de curatat, acum a invatat unde sunt se duce si le ia singura, face ea tot, eu sa stau relaxata la laptop/tv

Madutza, ce facusi bun de papa ? eu pe diseara as face niste mazare cu carnita de purcel si niste clatite la cuptor mai ma gandesc, sa vedem... idei ceva ? Al meu englezoi ar manca non sto nuai romaneste, eu nu gatesc nimic din ce au ei pe aici, rar gateste el cate ceva, dar de cand sunt eu cu el, daca mi-a gatit de 3-4 ori l-am invatat rau ca cica el gatea inainte pentru el, acum s-a boierit ca stie ca fac eu si il astept in fiecare seara cu masa gata dar cica o sa gateasca el cat o sa fie acasa alea 3 sapt dupa ce vine bebe , sa vedem... sper sa nu ma otraveasca

Antguess, hai ca ti-am pus si galerie si te-am trecut si in titlu, vine sau nu puiutza? sau ne tine pe jar?

Cami, hai cu bagajul ca a 2a nastere e mai rapida decat prima si cine stie cand tre` sa fugi la spital

Lalely, tu ce faci? amiaza? hai incoa la o plimbare ca tare fain mai e afara, ce-mi bate soarele in ochi acum , tre` sa-mi pun ochelarii pe nas

_
Mind the Bump!39+ Sophia Nicole

AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Salutare fetele
FELICITARI ANAMIRA, BINE AI VENIT BEBE ALESIA
Fac si eu un pic de galerie pt Antguess ca vad ca se apropie bine si la ea:
NASTERE USOARA ANTGUESS, HAI BEBE EVELINE, MAMA TE ASTEAPTA
Eu sunt in sfarsit mai linistita. Giulia a inceput sa se obisnuiasca la cresa. Azi a plans doar cand am lasat-o si in rest mi-a zis educatoarea ca nu a plans de loc. Asa ca incep sa scap de grija asta.
Am fost azi si la control. Doctorul a zis ca e totul bine, bebelina corespunde excat la masuratori cu perioada de sarcina, are cam 2700 gr si a zis ca ne mai vedem peste 2 saptamani daca nu nasc inainte, tinand cont ca am nascut-o repede pe Giulia. Nu mi-a masurat colul ca nu mi-a facut decat eco si a zis ca acolo nu poate vedea lungimea.
Roxy, cand se ineaca, ridic-o la verticala si loveste usor pe spate sau fa-i masaj de jos in sus. Nu o atarna de picioare ca nu e asa grav. Asta cu atarnatul de picioare e necesara cand se ineaca cu alimente solide. Inseamna ca vine laptele in jet mai mare. La multe lunite si ani pt Anastasia .
Simona, Lavi sanatate pentru copilasi.

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 35s+ cu Nicoletta

Mergi la inceput

Strumph ma omori cu mancarurile ce le faci. Azi e mama la mine asa ca o pun la clatite . Nu le fac la cuptor, dar asa cu gem tot bag cateva. Te cred ca esti nerabdatoare sa nasti. Nici eu nu mai am rabdare si eu chiar ca am DPN de Pasti

Mergi la inceput

By the way si eu m-as baga la dieta care urmeaza sa o tineti. Deci daca se poate scrie pe forum, cred ca suntem mai multe interesate. Si eu am in plan sa ma apuc de sport cat de repede se poate. Eu voi face acqua gym ca este aici aproape de mine o piscina unde se face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

giulia vroiam sa-ti zic sa ai rabdarica cu cea mica
inca e mica draga de ea
am persoane care zic
ca unii copii [plang si cateva luni la gradi
deci nu e de gluma cu dezlipirea de noi
eu inca nu am dat-o de frica bolilor copilariei pe care eu nu le-am facut
si in sarcina e cam periculos
\dar la toamna as vrea sa o dau

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 38+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 14 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

pai mai fetele

mai am de luat
un termometru
o batista a bebelusului
ca vreau sa fie separate de cele ale antoniei
inca un biberon de sticla dar mai mare
o tetina din silicon pt biberonul mic de la chico
ca am de celalta
pompa inca nu am luat
si asta imi sta super rau pe creier
ahahahaha
si cateva creme
dar astea le voi lua strict daca voi avea nevoie
ca data trecuta nu prea le-am folosit

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 38+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 14 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

si eu pe aici cred ca nu va era dor de mine... dar am spus sa vin sa vad ce mai faceti

Madutza, ce facusi bun de papa ? eu pe diseara as face niste mazare cu carnita de purcel si niste clatite la cuptor mai ma gandesc, sa vedem... idei ceva ? Al meu englezoi ar manca non sto nuai romaneste, eu nu gatesc nimic din ce au ei pe aici, rar gateste el cate ceva, dar de cand sunt eu cu el, daca mi-a gatit de 3-4 ori l-am invatat rau ca cica el gatea inainte pentru el, acum s-a boierit ca stie ca fac eu si il astept in fiecare seara cu masa gata dar cica o sa gateasca el cat o sa fie acasa alea 3 sapt dupa ce vine bebe , sa vedem... sper sa nu ma otraveasca

Mind the Bump!39+ Sophia Nicole

AMR 3 zile

strumphi, am facut ciorbita de loboda si rasol de vita. sincer, as fi facut ceva cu tocatura, o musaca sau ardei umpluti (oare cine mi-a facut pofta?), dar nu ma simt in stare sa stau prea mult in picioare. totusi o sa o comit saptamana asta. cand imi dai si mie reteta de clatite la cupto? hai ca iti dau si eu una de placinta cu branza, mai ciudatica...sau una de pasca fara coca...ce zici?

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), (DPN 14.04.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput