Mar-Apr(187)Hai antguess! Bv scrish, anamira!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

neata burtici si mamicute

madutza cum este posibil voi cu rh pozitiv si fetita sa iasa cu negativ? n-am mai auzit asa, de unde a luat rh-ul ala?

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

cica se intampla la cateva zeci de mii de cazuri. daca bilirubina creste peste 20 poate trece in sange si copilul sa ramana encefalopat. am fost atat de speriata, am avut singura depresie adevarat in viata mea atunci.

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), (DPN 14.04.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

la noi din cauza incompatibilitatii gr sang 01 cu ab4...a ajuns bilirubina la val de 13 si ceva la fel ne-a sus si noua dr neonato ...daca ajunge la 20 are urmari grave.

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinam spune:

Salut fetelor, azi am fost la control, bebe este bine , am fixat data la cezariana pe 28 martie , daca mai sta printesa pana atunci. Dr a zis ca deja e foarte jos si s-ar putea sa nu apuc ziua de luni. Acum cand o fi sa vina , ca noi o asteptam.
Daca e cineva sa ma treaca si pe mine pe lista

sorina
mami de Tudor 4 ani , acum 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

bb_yazmi, noi am avut 18, apoi in crestere 19....iti dai seama ce a fost pe mine...dupa 2 saptamani ne-am intors acasa si am internat-o pe aia mare cu o pneumonie groaznica...

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), (DPN 14.04.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nu am gasit nimic pe placul meu de imbracat dc tot nu gasesc nimic...cred ca raman eu la rochia mea neagra

bb azi nu a prea dormit deloc desi e rupt de somn...

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

bunaaa

fetelor sunt bine cu sanul,multumesc pt gandurile bune

roxy
voiam sa te intreb pt colici ai incercat baby calm ceai?
noi asta folosim +infacol sunt super!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Mesaj de la scrish!!!

Luca a venit pe lume la 12:15, are 2550 gr, 50 cm, apgar 10, doarme non stop Eu sunt bine,operatia a fost usoara, sunt super fericita si linistita. Desi e micut Luca e sanatos tun si doar asta ma interesa! e asa Frumos!!!

Felicitari mamico si bun venit lui Fat Frumos pe nume Luca Andrei!!! Recuperare rapida si usoara si mult laptic in tzitzi pentru puiul mic!!

_
Mind the Bump!39+ Sophia Nicole

AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

OOo a nascut scrish!!! felicitari mamico, bun venit bb Luca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorinam

Salut fetelor, azi am fost la control, bebe este bine , am fixat data la cezariana pe 28 martie , daca mai sta printesa pana atunci. Dr a zis ca deja e foarte jos si s-ar putea sa nu apuc ziua de luni. Acum cand o fi sa vina , ca noi o asteptam.
Daca e cineva sa ma treaca si pe mine pe lista

sorina
mami de Tudor 4 ani , acum 38+

felicitari pentru stabilirea datei!

34 +

AMR MAXIM 30 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

FELICITARI SCRISH!!!
BINE AI VENIT BB LUCA!!!

Se pare ca la Cris la eco i s-a spus mai mult parca 2800 si a iesit un pic mai mititel...Dar o sa creasca imediat la sanul mamicii lui!!!

Strumf..pana la urma am fost la o plimbare mica de tot!!!
Dar nu mai pot ,ma misc in reluare si parca sunt un tanc...Nu stiu de ce m-am ingreunat asa dintr-o data...abia ma mai tarasc!!

Cami..nu mai am mare lucru de luat:cadita,un cos de rufe...Poate inca ceva de la farmacie..Sunt cam gata!Inca nu am spalat toate hainutele,dar maine daca este soare si frumos le spal si pe ultimele...

Intrebare:daca amluat batista sugarului mai iau si ceva de mucisori mai putin agresiv??Din acela prin care trag eu???

35+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 5 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Mesaj de la scrish!!!

Luca a venit pe lume la 12:15, are 2550 gr, 50 cm, apgar 10, doarme non stop Eu sunt bine,operatia a fost usoara, sunt super fericita si linistita. Desi e micut Luca e sanatos tun si doar asta ma interesa! e asa Frumos!!!

Felicitari mamico si bun venit lui Fat Frumos pe nume Luca Andrei!!! Recuperare rapida si usoara si mult laptic in tzitzi pentru puiul mic!!

_
Mind the Bump!39+ Sophia Nicole

AMR 3 zile

felicitari scrish! bebe Luca sa fie mancacios, sanatos si necolicos.refacere rapida!

34 +

AMR MAXIM 30 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput