Mar-Apr(187)Hai antguess! Bv scrish, anamira!
Raspunsuri - Pagina 14
alina06st spune:
Apropo de somn, si sotul meu facea misto de dimineata cand am vorbit. Zicea ca in iunie cand o veni acasa ma gaseste dupa 2 luni cu bebe, mai obosita decat el dupa 6 luni de misiune
. Doar ca eu acum ma trezesc oricum din ora in ora, cel mult la 2 ore... asa ca-s invatata.
Cami
am ajuns prea tarziu, n -am gasit preot sa ma spovedesc si am fost la 2 biserici... Nu mai zic nimic. Ideea e ca eu mergeam la o biserica din Curtea de Arges, acolo e si preotul la care ma spovedeam si era mai tot timpul acolo. Dar acu daca stau la socri, am incercat si eu pe aici si nu prea sunt invatata sa nu gasesti preot in biserica... cica dupa amiaza dupa 4 sa ma duc. Poti sa-l intrebi pe sotul tau, te rog, daca e vreo problema daca ma spovedesc la un alt preot? Saptamana viitoare am drum la Curtea de Arges si m-as duce la preotul de acolo, dar vorba ta, era bine sa ma impartasesc vineri.
in S 35+ cu minune de
sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR 4 saptamani 
lalely07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina06st Apropo de somn, si sotul meu facea misto de dimineata cand am vorbit. Zicea ca in iunie cand o veni acasa ma gaseste dupa 2 luni cu bebe, mai obosita decat el dupa 6 luni de misiune Cami am ajuns prea tarziu, n -am gasit preot sa ma spovedesc si am fost la 2 biserici... Nu mai zic nimic. Ideea e ca eu mergeam la o biserica din Curtea de Arges, acolo e si preotul la care ma spovedeam si era mai tot timpul acolo. Dar acu daca stau la socri, am incercat si eu pe aici si nu prea sunt invatata sa nu gasesti preot in biserica... cica dupa amiaza dupa 4 sa ma duc. Poti sa-l intrebi pe sotul tau, te rog, daca e vreo problema daca ma spovedesc la un alt preot? Saptamana viitoare am drum la Curtea de Arges si m-as duce la preotul de acolo, dar vorba ta, era bine sa ma impartasesc vineri. in S 35+ cu minune de sanatos si fortzos!!!Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! AMR 4 saptamani ![]() |
Alina06,ai incercat pe Scoroboaia?
Eu sa stii ca m-am spovedit la o biserica si m-am impartasit la alta anul trecut si preotul nu mi-a zis nimic,decat m-a intrebat daca sunt spovedita..asa ca eu zic ca nu are nimic!!
Acum sa-ti raspunda si Cami..poate ea stie mai bine
35+
DavidDoamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
AMR 5 saptamani!!!!
alina06st spune:
Lalely, pe Scoroboaia am fost si apoi la Sf Gheorghe. Se pare ca pe la 10 au plecat preotii, eu am ajun pe la 10.20. Dar gasesc dupa amiaza dupa 4.
in S 35+ cu minune de
sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR 4 saptamani 
lalely07 spune:
Oare Scrish pe cine anunta??
Sigur pana la ora asta a nascut...
Ce liniste este!!!Fetelor faceti nani..sasu ati plecat la plimbareala???
35+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
AMR 5 saptamani!!!!
strumphitza spune:
Da ce liniste e pe aici ?!! Unde sunteti toate, la plimbare sau nascut ? 
Eu mi-am gasit de treaba si am fost si am bagat la masina lenjeriile de pe pat , am mai strans unele chestii de prim casa, am urcat si coborat scarile pana la etajul 2 de cateva ori.... ehh, grele treburi
burta mi s-a intarit tare si abia acum pe canapea s-a mai relaxat, dar de durut nu ma doare mai nimic, numa oasele de pe la fofo... dar astea ma dor de la inceputul sarcinii
Bubulina mea iar mi-a facut burta valuri adineaori dupa ce s-a relaxat burta cand am ajuns pe canapea, i-am pus si ceva muzica si ii place, asa ii fac in fiecare dimineata ![]()
Nu mai stiu ce sa mai fac, o astept pe tanti la curatenie si vad ca nu mai apare, iar vine cu intarziere ....si a iesit soarele si e asa frumos si caldut afara ca m-as duce sa ma plimb putin dar nu o las singura in casa ca nu-mi place 
_
Mind the Bump!
39+
Sophia Nicole
AMR 3 zile
persi spune:
Strumph,asa ca sa nu bantui singura,vin sa-ti tin si eu companie.![]()
Eu abia am papat o supita buna facuta de soacra si bag de seama ca i-a placut si lui bb ,asa sughite de numa.
Ufff....te inteleg cu durerea de os de fofo...eu pe langa durerea aia,m-am pricopsit si cu durere de
de la injectiile cu scobutil si no-spa.
Ma ridic din pat in patru labe,asa rau ma doare.

fericita de
Radu Andrei +37
strumphitza spune:
Pfff ce plictisealaaaaa 

Ma duc sa imi coc 3 vinete sa imi fac salata ca le am de vreo cateva zile si nu am paucat sa le coc sa le fac si daca tot e zi de curatenie sa le fac azi si sa spele tanti aragazul, m-am scos ![]()
![]()
Zi frumoasa va doresc cu mult soaaarrreeeee!!!! ![]()

Revin mai tarziu
_
Mind the Bump!
39+
Sophia Nicole
AMR 3 zile
cami_antonia spune:
alina06 preotii nu stau toata ziua in biserica
decat daca sunt f multi la o biserica
sau daca biserica are regim de manastire
de exemplu sotul are si ore
si la facultate
nu ar avea cum sa stea permanent
deci nu e un bai
si poti sa te spovedesti si sa te impartasesti in alta parte
data fiind situatia ta
ca esti departe de parintele tau duhovnic
se mai intampla
si eu am mai patit-o
important e sa reusesti
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
38+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 15 ZILE
cami_antonia spune:
strumph spor la bucatareala
eu sunt pe aici
da cred ca merg si eu putin in pat
langa antonia
care doarme deja
ca s-a trezit azi la 8 dimineata
daca eu nu am mai fost langa ea sa dorm
ahahahahah
cred ca simte lipsa mirosului meu
lalely tu mai ai cumparaturi de facut?
acum mi-am revizuit si eu listuta
nu mai am prea multe de luat
dar mai costa ceva
vom vedea
daca mai intarzie bebelina
chiar voi reusi
sa cumpar tot pana la urma![]()
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
38+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 15 ZILE
roxy_s spune:
cami mai ai multe de cumparat? ia tot ca uite ce putin mai ai

azi am cumparat alta sticluta de vitamina D. de fapt, mi-a dat Vigantol.
si am luat si Infacol sa vedem cum este. ca Sab simplex parca nu-i chiar asa bun, nu prea isi facea efectul.
azi asa au deranjat-o colicii pe bebelina, mai mult in timpul mesei vad, cred ca mai inghite aer si de aia. nici nu poate sa manance saracuta, asa se strange si scanceste.
cel mai tare mi-e frica, ca se mai si ineaca cateodata din cauza asta si nici nu stiu ce sa-i fac, o bat pe spate, o tin cu capul in jos... voi mai patiti asa?
si vad ca i-a iesit si ei niste bubite mici pe fatuca ici colo, dar se vad numai cand se agita, cand este linistita sau doarme nu se vad. ce-s astea oare? sunt si aspre asa, parca.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)