Mar-Apr(187)Hai antguess! Bv scrish, anamira!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

cami,

iony, eu nu am avut treaba de la inceput. la ambele nasteri am putut sta mediat pe fund (desi nu e indicat), recuperarea a fost usoara, lohiile au fost gata dupa 10 max 14 ziile.....doar acum ce am avut pb asta la final... bine ca trece!! tu te dai cu ceva??depinde si de organismul tau cum e si cat de mare e taietura!

lalely, pai 3 mese principale pe zi, gratar, peste, legume zilnic, lactate, fructe, fara sucuri (de nci un fel), apa ..u2-3l/zi si sport zilnic. dulciuri ff rar...doar dc imi permitea nr de calorii,,,,
ultima masa prncipala la 17 iar apoi pe la 19-20 dc imi era foame un mar/baton proteic. cel mai bun prieten:gratarul din piept de pui...cantitate destul de mare=nr caloric destul de mic=satios asta nu trebuie sa lipseasca din meniul zilnic..ha ha ce usor e sa scriu/aduc aminte mai greu imi e sa ma apuc...

ama mult succes azi la eco!!

pisuc

strumf , ai avut succes aseara???

haide cris!!!!!!!!!! haide antguess!!!!!!!!!!1
asteptam vesti bune!!!!!!!!!!!!!

azi sper sa ajungem sa ncheiem contractul la restaurant pt botez....apoi sa sun si preotul....sa caut invitatii....sa sun pt poze, dj...

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

[quote]dorinuta...tu nu ne mai spui nimic??

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan

Eu sunt cam racita ..merg cu bebe la ultraviolete ca nu i-a trecut icterul. Cica din cauza ca avem RH diferit desi aveam aceeasi grupa de sange 0. Din ce am citit eu ii prelungesc acest icter prin alaptare (pesemne are RH negativ ca tati). Acum avem 5 zile de cand facem, la o sapt merg iar la dr sa vada si daca e mai facem 3 zile. Daca nu dispare se dau 2-3 pastile de fenobarbital...

Maine sper sa fiu si eu activa.

Am si eu o intrebare. Lui bebe i-au aparut azi pe fata cateva bubite asa mici. Eu banuiesc ca din cauza ca am inceput sa-l alaptez noaptea culcata si ii mai iese laptic din gurita la sfarsit ca e adormit si nu mai inghite si se prelinge pe obrajori unde el are pufulet si se lipeste de cearceaf..cred.
Oare cu ce sa-l dau in afara de spalaturi cu galbenele?

Pup. Fug la nani ca's rupta de spate.

------------------------------------------------------------------------------------------
Mami fericita de Edutu - Eduard Gabriel- 25.02.2011

Ana-Maria

Da, de aceea le face. si al meu mai face.aneocin pudra, trec rapid, vezi sa nu atingi okii sau guritza, uniformizezi cu degetul pudra.sa treaca raceala si icterul!

Anamiraaaaa, felicitariiiii, te asteptam cu mai multe vesti!
Lavi si ai mei sunt raciti amandoiLavi..sper sa nu ia nimic puiul...
Madutza abia astept regimul!De azi am inceput o pregatire usoara fara paine dulce si mancat dupa 6...nu de alta dar chiar nu reusesc sa mai scad..vreau sa dau macar 6 jos in prima faza...apoi sa mai lupt cu inca 4
Sabrya tinem pumnii!
Scrish
Strumpfi, papa acum ca va permiteti inca..hehe...Apoi plimbari la greu. Cred ca de maine il scot si eu...s-a anuntat vreme frumoasa...plus ca are aproape 3 sapt...face vineri...
Catank,arati nemaipomenit. burtica e maricica, dar esti in 9 luni...asa tre sa fie acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

mesaj de la Anamira

La ora 20:11 s-a nascut Alesia Maria, 3100g, Apgar 10. Suntem foarte bine amandoua abia asteptam sa mergem acasa.

------------------------------------------------------------------------------------------
Mami fericita de Edutu - Eduard Gabriel- 25.02.2011

Ana-Maria

Felicitari mamico! Bine-ai venit bebe Alesia Maria !!!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

pup toate fetele

ca deobicei la noi weekendul este full si nu reusesc sa mai intru, vad ca sunteti bine felicitari si proaspetelor mamicute

eu am facut un inceput de mastita si nici nu stiu de la ce cu durere de san, temperatura,frisoane...
acum mai am putne dureri de san si parca dupa faza asta a mai scazut si lpticul , de app 2sapt am scos laptele praf ii dau doar ff rar.

ma retrag la somnic

mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011)

oooffff, pup tare, sa iti revii repede! Cred ca deja esti mai bine!

Mergi la inceput

Pisuc, ce bine ca dormi asa mult...eu sunt terminata, me cam freaca asta mic noaptea, aseara l-am tot plimbat prin camera sa scoata tot aerul ca se agita..mi-era ca-l scap din brate de somn...apoi l-am pus pe burtica mea si-am adormit amandoi. Ne-am trezit dupa vreo 2 ore transirati, l-am schimbat rapid..uuuf, greu!
Madutza ce patanie si la voi cu RHul...Mai ai asa putin si tu...

Mergi la inceput

Monas, ce galuscutze ai acolo! Sa va traiasca, sa va bucurati de ei!!
Stefanna, hai inca putin si gata!Si incepi regimul cu noi!
Iony, draga mea fac 3 sapt vineri si inca am dureri...Supoz cu diclofenac poti pune..max 3 /zi...spalaturi cu galbenele+pelin...spray cu galbenele spuneau fetele. Depinde mult de taietura, cusatura, etc. Eu la primele 2 m-am refacut mai repede parca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Catank pupam burtica frumoasa,arati minunat.

Ssabrya bafta la doctor !
Alina.n mult laptic pt.bebe Alex,sper ca esti mai bine
Antgues pana la urma ai ramas la spital sau ai venit acasa?
Ama bafta la doctor!
Stefana si eu am insomni acum la final ,ma trezesc noaptea si 2 ceasuri ma uit pe pereti,mi-e cam lene sa eschid copm.-ul

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 35+ s
Amr 3 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

fetelor care vi s-a facut epiziotomie cum va simtiti?dupa cat timp v-au lasat durerile? eu am dureri si nu stiu ce sa mai fac

noapte buna

CEA MAI FERICITA de fetita SARA-MARIA

yoni, eu acum la nasterea asta dupa 2-3 zile nu mai aveam nimic..dar la prima nastere, si la 3 saptamani ma vaitam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Neata!!!!
Felicitari Anamira!!!
Sa-ti traiasca comoara si sa te bucuri de ea!
Madutza,intrebai cine mai naste sapt viitoare la Municipal...EU.. sper sa nasc.
Dr.mi-a spus sa vin luni cu bagajul facut si pregatita de nascare,acum ca o fi luni, ca o fi marti, ca o fi miercuri nu stiu exact.
Eu am indicatie de cezariana datorita fiv-ului,iar ea nu opereaza decat atunci cand se declanseaza nasterea in mod normal.
Deci o sa urc si o sa cobor la scari...poate ,poate.
Tu cand tre sa nasti?
toate fetele!!!

fericita de Radu Andrei +36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata fetele si de la noi

eu am fost si am facut analizele de trimestrul 3
mi le-as dat si pe cele de coagulare a sangelui
semn ca doctorita mea se gandeste si la o eventuala cezariana
asa ca fvetele voivedea cum nasc
ca pana acu nimic deosebit decat contractiile false pe care le am din luna a 6-a

SCRISH BAFTAAAAAAAAAAAAA
NASTERE USOARAAAAAAAAAAAAA
SI REFACERE USOARAAAAAAAAAAAAA

ANTGUESS poate apare si dilatatia
daca nu cred ca te baga in cezariana
nu cred ca te va lasa acasa
doar cine stie cum
tinem pumnii
sa fiti bine
si sa aparaa dilatatiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 38+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 15 ZILE