Mar-Apr(187)Hai antguess! Bv scrish, anamira!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

Fetele multumesc pt motate dar...nu nasc inca. Am contracti la 5 min. Dureroase dar dilatatie zero. Am niste nervi, nu am putut sa inchid un oki si cand o fi travaliu maxim ce o sa fac, o sa adorm, deh. In curand vine dl doctor sa ma vada si o sa l rog sa ma lase sa ma duc acasa. Poate acolo reusesc sa ma odihnesc un pic ca nu mai pot. Aici e aglomerat, fete cu dil cinci stau pe scaune ca mu au paturi si eu stau in pat fara sa nasc. O sa fol argumentul asta poate ma lasa sa plec, va pup si va tin la curent. P.s. Ramane evelinne

AMR: PUTIN
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui antguess

Fetele multumesc pt motate dar...nu nasc inca. Am contracti la 5 min. Dureroase dar dilatatie zero. Am niste nervi, nu am putut sa inchid un oki si cand o fi travaliu maxim ce o sa fac, o sa adorm, deh. In curand vine dl doctor sa ma vada si o sa l rog sa ma lase sa ma duc acasa. Poate acolo reusesc sa ma odihnesc un pic ca nu mai pot. Aici e aglomerat, fete cu dil cinci stau pe scaune ca mu au paturi si eu stau in pat fara sa nasc. O sa fol argumentul asta poate ma lasa sa plec, va pup si va tin la curent. P.s. Ramane evelinne

AMR: PUTIN
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Antguess..poate medicului i se face mila si iti face inducere...
Crezi ca acasa poti dormi??Daca te iau contractiile mai rau??
Pupici multi si bafta!!!
Suntem alaturi de tine!

35+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 5 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Buna dimineata dragelor

Ce bine as dormi eu de nu ar fi iesirile astea la pipi. Toata ziua si toata noaptea sunt legata de wc. Atat de tare apasa ca am impresia ca nu pot bea nici juma de pahar cu apa. Cum zicea Lavi parca ieri - imi vine sa-mi pun mana sa ma tin sa nu iasa bebe afara :)))

In rest toate bune si frumoase, sunt greoaie rau de tot si ma misc cam in reluare, dar le fac eu catinel-catinel pe toate prin casa. Azi ma bucur ca e soare sa mai spal o tura si sa o intind in curte la soare :)

Lavinia mersi de info :) ti-am raspuns la pm

Strumphitza rabdare! :) imi imaginez ce greu e! si eu deja incep sa fac cuie si teoretic mai am 12 zile pana la DPN

Azi agit si eu motzatele pentru Scrish si poate antgues...ti-a dat drumul doctorul acasa sau s-a indurat sa faca inducere?

Felicitari Anamira!

Azi merg iar la doctor, la eco si posibil iar test non-stres (de nu am facut din astea deja :)) si sunt tare curioasa daca o sa am noutati si sper ca cea mica sa nu-si fi facut circulara de cordon :(
Probabil revin pe seara cu vesti, daca o sa mai am energie :)

Va pup pe toate si sa aveti o zi minunata! ;)

38+ Natalia

AMR 2 saptamani :)

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Neata fete cucuiete!!!

scrish
antagues
HAI FETELOR!!!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata neata!
Eu am dormit ca o valiza-n gara, m-am trezit o singura data fiindca ma descoperisem si mi-era racoare, dar altfel de la 10 jumate la 6 jumate nici pipi n-am facut... Eram obosita dupa ziua de ieri plina

Bravo Anamira!!!
Scrish-Cristina si Antguess - motate peste motate sa nasteti azi, sa fie totul minunat si bebeii sanatosi!

Ama, succes azi la control, hai ca nu mai e mult pana pe 3 aprilie (eu am calculat dimineata pentru mine, mai sunt 11 zile fara bebe!
Strumphi, s-a lasat cina romantica cu ? Inteleg ca tu vrei sa scoti bubulina inainte de 25!!!
Catank, tare frumoasa poza, esti tare inalta si iti sta bine graviduta! Burtica nu mi se pare deloc lasata! Eu n-am mai facut poze cu burtica fiindca nu mi se pare mare diferenta fata de acum 3-4 saptamani, dar poate nu-mi dau eu seama; poate mai fac una WE viitor, ultimul WE cu burtica
Lavi, Roxy, Lalely, Alina06, Dorinut@, MadutzaBra, Miki, Iony, Simona, Madutza, AlinaN, Stefana (sper ca n-am sarit pe nimeni din cele care ati scris ieri si sunteti active! oricum pup pe toata lumea!)

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s38 cu un dragalas

AMR 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

ama_22 din pacate sau fericire asa simt si eu, insa mai avem un pic. Trebe sa rezistam pentru bb nostrii!
alina_n mamita acum? atit de tirziu?s poate si astfel fetelor? chiar daca a supt micutu mereu la sin? cum asa?
roxy orice e posibil, deci insinuezi ca ar fi si mai mare Ioana mea ... Dumnezeu stie, ... dar am incredere in EL!

Mergi la inceput

pisumic Neata scumpa! ...si multam! Si eu am dormit f bine, ...chiar daca am stat cu gindul la ardeii lui strumphy

Ea cine stie ce o fi facut in miez de noapte, ...la cit m-a tachinat sper sa nu fi primit nimic de la Nick Am dreptate strumphy?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

fetelor care vi s-a facut epiziotomie cum va simtiti?dupa cat timp v-au lasat durerile? eu am dureri si nu stiu ce sa mai fac

noapte buna

CEA MAI FERICITA de fetita SARA-MARIA

Pai nu folosesti nimic? Au tot scris fetele pe aici ce au folosit...Ufff imi pare tare rau, ...parca nu te-ai fi chinuit destul inainte de a naste, ...asta iti mai trebuie acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Neata

Felicitari Anamira !!! Bine ai venit pe lume Alesia!!!
Hai Scrish
Hai Antguess
Lalelu ,Alina multam de raspuns
Pupam fetele fara exceptie

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 35+ s
Amr 3 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

'Neata ,

Azi sunt mai bine, mi-au trecut durerile de burtica. Tb sa o duc pe Ana la gradi si apoi ma duc la piata. Vreau sa fac o ciorbita de loboda, sa iau verdeturi de salata si ma mai gandesc ce prestez pentru felul 2.

Strumphi, vad ca sotul tau e fan bucatarie romaneasca. Numai cu d-astea de-ale nostre te aud...si imi faci o pofta . Parca as face si eu ardei umpluti acum...sau o musaca?

Referitor la icter, eu era sa o patesc rau cu Andreea. Noi avem RH pozitiv si ea a iesit cu negativ. Ajunsese cu bilirubina 19 si a trebuit sa ma reinternez cu ea de urgenta la IOMC, mi-a pus-o 2 50 ore in continuu la lampa.

Mai naste cineva la Municipal saptamana viitoare?
adresa mea de mess: padme_ami2003...ma gasiti si pe fb

Felicitari Anamira!

antguess

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), (DPN 14.04.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput