Bazar umanitar (63)
Raspunsuri - Pagina 27
ALEXA1985 spune:
Multumesc, la urmatorul nu ma mai bag, dar asta mi-a placut tare mult. Daca urmatorul iti place sa spui, ca sa stiu sa nu mai licitez. Pupici.
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ramona_patra
din pacate gianina nu pot supralicita mai mult. Alexa sa-l poarte fetita ta cu placere. Am scris pt ca nu vreau sa se creada ca am supralicitat aiurea, dar mai mult de 20 lei nu pot oferi in momentul de fata. Ramona de maimutel Diana (20.07.2009) maimu diana |
Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!!
ellinia spune:
Tot eu multumesc fetelor ca m-au confirmat la bazar. N-am apucat nici sa trimit chitante, nici sa anunt si vad ca sunt "curata" la bazar. Multumesc!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellinia Tot eu multumesc fetelor ca m-au confirmat la bazar. N-am apucat nici sa trimit chitante, nici sa anunt si vad ca sunt "curata" la bazar. Multumesc! Cristina si Stefan Costin (25.02.2005) BazarGeneral |
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
moni_iulia spune:
Buna dimineata!
citat din mesajul lui katteryna Buna dimineata! Dau si eu o Sper ca au ajuns cu bine toate coletele trimise saptamana trecuta! Am postat si eu ceva la topicul Raisei, adica ici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=161168&whichpage=13 Poate sunteti interesate. Va pup! O zi frumoasa! RAISA MARIA BLOGUL NOSTRU POFTITI IN BAZAR |
Katy, sunt f frumoase sabloanele! Crezi ca ar putea sa-mi faca ceva gen invitatie la "dezmotz"?Incerc o sedinta foto cu Tudor si daca-mi dai ok-ul poate reusim ceva.
madaiulia spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui Azi am primit ...iar(e al 3 retur...de la 3 persoane diferite)... un colet retur de la Madaiulia eu eram ferm convinsa ca a ridicat coletul ca zilele trecute mi-a dat calificativ pozitiv.Astept sa vad daca i-si mai doreste cremele ...asta insemnand sa plateasca iar transportul+cat am dat eu pe retur =total 10 lei mie ciuda de mor... eu atat ma straduiesc sa nu intarzie coletele ca toata lumea sa fie multumita.... Azi am pus colete pentru: -diannaalex -arcadia Multumim ca ne sunteti alaturi ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri Blogul Speranta moare ultima Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Of Gabi nu stiu ce s-a intamplat. Eu nu am primit nici un aviz pentru coletul tau. Am tot intrebat si la posta de el toata saptamana trecuta. Am ridicat 3 colete si mereu am intrebat daca nu mai este si altceva. Am si scris aici cand am luat colete de la posta. Stiam ca ai scris aici ca l-ai trimis, de asta am si dat calificativ pozitiv. Chiar intrebam aici acum cateva zile cum primesc fetele coletele, deoarece la mine intarzie foarte mult. Imi pare rau de situatia creata, mai vreau cremele. O sa platesc in contul lui Bogdan si mi le trimiti apoi.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
Laura25 spune:
La multi ani Isabella, pui drag de Dodo-pui! Sa cresti mare, fericita si plina noroc, sa inseninezi toate zilele parintilor si fratiorului tau! Petrecere frumoasa!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
szivarvany spune:
Isabelle
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Dodo-pui spune:
Madaiulia il retrimit...si-ti dau si pm iar in a 3 zi mergi la posta trebuie deja sa fie acolo
Laura,Daria multumesc din suflet pentru urari si gandurile bune
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ramyteo spune:
Din pacate vin cu vesti mai putin bune.
Marius-Andrei trebuie sa ajunga in Germania la consultatie in 10 aprilie si nici o banca nu le mai aproba bani
Daca va fi nevoie de operatie nu le ajung banii stransi pana acum...ceea ce inseamna 1700 euro si le mai trebuie pana la 4000 euro