Bazar umanitar (63)
Raspunsuri - Pagina 26
Dodo-pui spune:
Azi am primit ...iar(e al 3 retur...de la 3 persoane diferite)... un colet retur de la Madaiulia eu eram ferm convinsa ca a ridicat coletul ca zilele trecute mi-a dat calificativ pozitiv.Astept sa vad daca i-si mai doreste cremele ...asta insemnand sa plateasca iar transportul+cat am dat eu pe retur =total 10 lei
mie ciuda de mor... eu atat ma straduiesc sa nu intarzie coletele ca toata lumea sa fie multumita....
Azi am pus colete pentru:
-diannaalex
-arcadia
Multumim ca ne sunteti alaturi
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
donna79 spune:
Am luat azi de la posta coletele de la LEDITIA, MONI_IULIA, MIHAELA770 si ANCA16. Multumesc tuturor, sunt foarte frumoase si va multumesc si pentru bonusuri! si
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar
luy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olim nu are nimeni carti de pus la bazar multumesc |
Special pt tine, pun eu maine una !
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
mihaela77O spune:
ramona,donna,ma bucur ca ati primit deja coletele,dar mai ales ca va plac!sa le folositi cu placere!si noi va multumim pt ajutor!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
monica70 spune:
LETITIA am primit hainele,sunt perfecte,multumesc si de bonus
Plati am reusit sa fac deocamdata doar la Raiffeissen pentru Emma si Raisa - am trimis pe mail chitantele.
Caut daca are cineva de pus la bazar o vesta nu prea groasa marimea 110-116 pentru fetite ,dar nu conteaza culoarea - ne trebuie la joaca seara peste trening.
Mai caut o geaca tot subtire,de primavara marimea 86,pentru baieti.Din fas daca ar fi si cu gluga,nu vreau de blugi.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
olim spune:
luy, astept cartea
multumesc mult
astept si alte oferte, sigur aveti multe dintr voi carti pe care le-ati citit si\sau nu mai aveti nevoie de ele
fetelor, eu cand castig ceva si imi trimiteti coletul, va rog sa imi trimiteti un pm ca sa il anunt pe tatal meu de pachet, sa nu am surprize de returmultumesc
ducky tie nu ti-am confirmat daca a ajuns pachetul, tata spunea ca nu a venit nici o caciula, am sa il suna maine sa vad daca totusi a ajuns, nu am vorbit de luni cu el.
pooh spune:
Buna dimineata fetelor!Azi vin eu cu Carti m-ar interesa si pe minePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
LoraG76 spune:
'Neata!
Ledi, am primit tricoul, multumesc mult, e frumos. Acu' astept sa scap de burta, sa-l pot purta, ca de bun, e bun ca si marime.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
mari_paun spune:
buna dimineataaaa
azi va servesc cu bunatati azi e ziua sotului meu implineste 35 de ani la multi ani!, sa-mi traiesti sotz, sa fii sanatos si sa ne iubim pana la 100 de ani
ma bucur ca va plac hainele din bazar o sa mai pun de la Emm ca au ramas mici Emm are 140cm si 40 kg mai trebuie sa dea jos vreo 5 kg
ellinia spune:
Buna tuturor!
Nu prea reusesc sa intru asa des am tot ridicat o groaza de colete si nu mai stiu cui am confirmat si cui nu. Le spun pe cele de ieri : Leditia, multumesc frumos si pentru bonus! Mikaela, multumesc frumos! Sunt frumoase ambele bluze.
Stie cineva ceva de ducky? I-am trimis mail dar nu am primit raspuns. Nu o fi avand acces la net?
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral