Bazar umanitar (63)
Raspunsuri - Pagina 25
moni_iulia spune:
Seara buna!
Am pus azi colete pt georgipuia,diana2242 si donna79.
Sper sa ajunga repede si sa va bucurati de ele.
M-ar interesa si pe mine o tricicleta d-aia cu maner de impins ca am facut o cheta si l-am trimis pe tataia la targ sa cumpere si a venit cu bicicleta.Ca doar nepotul lui e supernepot si la 17 luni merge pe role.
szivarvany spune:
Multumita lui Mischutza, am adaugat si bijuuri deosebite
Aici produsele :
http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=mamagiuliei&searchtype=2
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
gianina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramona_patra Buna ziua fetelor, vin si eu cu o intrebare si anume are vreuna din voi de pus la bazar un trening pentru fetite 18-24 luni, dar mai de strada si nu de joaca? Noi am avut 2 si amundoua au ramas mici. Va pupacim si va dorim o zi cat mai frumoasa. Ramona de maimutel Diana (20.07.2009) maimu diana |
Am pus acum la bazar un trening Fox Baby pt. 18-24 luni.
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=21046
ramona_patra spune:
BUna ziua fetelor,
Gianina sarumana, e superb, am supralicitat, acum dimineata l-am vazut.
Pup.
Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana
gianina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramona_patra BUna ziua fetelor, Gianina sarumana, e superb, am supralicitat, acum dimineata l-am vazut. Pup. Ramona de maimutel Diana (20.07.2009) maimu diana |
mari_paun spune:
buna fetele
azi e urat afara, iar in casa
ieri -am vaccinat pe mezin, nu a facut febra
va doresc o zi buna, am actualizat produsele de la bazar
ramona_patra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gianina
|
din pacate gianina nu pot supralicita mai mult. Alexa sa-l poarte fetita ta cu placere. Am scris pt ca nu vreau sa se creada ca am supralicitat aiurea, dar mai mult de 20 lei nu pot oferi in momentul de fata.
maimu diana
ramona_patra spune:
AAAA, tot eu din nou. Am uitat sa spun ca am ridicat coletelul de la Mihaela77O, e superba fustita si bonusul m-a dat pe spate. Sunt absolut superbi. Sarumana mult de tot.
maimu diana
gianina spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ramona_patra
din pacate gianina nu pot supralicita mai mult. Alexa sa-l poarte fetita ta cu placere. Am scris pt ca nu vreau sa se creada ca am supralicitat aiurea, dar mai mult de 20 lei nu pot oferi in momentul de fata. Ramona de maimutel Diana (20.07.2009) maimu diana |