Bazar umanitar (63)
Raspunsuri - Pagina 18
dicirstea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madaiulia
Sunt super! Poti te rog sa-i masori? Poate ma bat cu Jasmin. Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 |
Ooau, m-ai bagat in ceata...i primul sa caut cu ce sa ii masor si apoi CE sa masor, ca nu am mai facut treaba asta...talpa pe exterior sau pe interior...au un pic de varf ...un picior subtire cu degete lungi intra pana mai in fata, un picior mai latut se opreste mai incoace.
cam asta a fost problema mea, cand i-am luat erau ok, insarcinata fiind mi s-a latit rau piciorul si nu a mai intrat in pantof, desi ca lungime imi vin in continuare....e chestia de subtirime.
Caut un centimetru si masor pe bucatele relevante, asa cum mi se par mie.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
dicirstea spune:
Deci...
pe interior bagat un cm de croitorie si masurat de unde mi se oprea mie degetul mare si pana la calcai sunt 21cm , dar cu curbura calcaiului se fac 22. Mi-am masurat talpa mea si am 22 cm. Deci atata intra inauntru daca e picior ingust de ~6.4-6.5 cm in zona dintre unde ar veni montul si degetul mic (sper ca e inteligibil ce am scris)
Pe exteriorul talpii, latimea pantofului e 7.5 cm, deci atata ar intra daca nu ar fi si umflat la degete (cum am eu carnaciori acum, si o talpa de 9 cm)
Daca am fost varza cu carne ma iertati si revin maine ca acum nici nu mai vad ce scriu, darmite sa si inteleg
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
ancadragoman spune:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=20762 DARIA CE SPUI?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
ancadragoman spune:
Dana a reusit printr-o fundatie din Deva sa deschida un cont unde se pot vira cei 2% din impozit pentru cazul lor.Cine este interesat sa imi dea Pm iar eu trimit formularul.Mersi
poze si filmulete
povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=20762 DARIA CE SPUI? anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!! |
nush , l-ai pus la imbracaminte 2-4 ani ... io ce sa zic ?
n-ai trecut varsta si nush cat masoara cupilu` in cm
amu` mor de curiozitate pana ajung acasa
dar imi place
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
ancadragoman spune:
ramasese setata varsta dar este mai mare,acum masoara si tu copilul si vezi
poze si filmulete
povestea nasterii
tomaca spune:
Buna dimineata,
Am facut si eu ieri si azi ultimele plati pentru diana si katteryna.
Pe 21.03 am facut o plata si pentru mihaela77O. Am trimis si dovada platii. Ma puteti bifa si pe mine ca platita postarea respectiva?
Despre saculeti nu se stie nimic inca?
Merci
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Jasmin012 spune:
Tomaca, referitor la saculeti, citeste postarea lui Georgi(puia) de pe pagina anterioara.
georgipuia spune:
Buna fetele...
Am intrat tot ca mesager.. Mihaela77o anunta prin intermediul meu ca nu are internet, dar ca a trimis azi colete catre:
tomaca
arcadia
mistral
valentina_22
donna79
ramona_patra
O zi minunata va uram!
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
nushulica spune:
mari paun am primit coletul cu pantalonasii scurti,sunt super incantata de ei,multumesc mult
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI