Bazar umanitar (63)
Raspunsuri - Pagina 17
donna79 spune:
LEDITIA multumesc ca ai si trimis pachetul, eu am achitat azi.
Am ridicat coletul de la MIKAEELA, foarte frumoase toate, multumesc. Am descoperit ca am luat o bluza de fetita crezand ca-i pentru baietel... asa parea in poza... nu-i bai ca am cui s-o dau. Pianul a capatat indata baterii si e o zarva la noi...
INTREBARE: tricouri/camasute pentru un baiat de 6 ani gasesc pe undeva? intreb pentru ca poate aveti deja puse la bazar si eu nu-mi dau seama pentru ca nu-s prea priceputa la masuri de copii mai mari.
Si revin obsesiv: cum e cu saculetii? se mai pot da comenzi?
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar
Jasmin012 spune:
Si eu am aceeasi curiozitate legata de saculeti, ca am comandat si eu unul dar nu m-am vazut pe lista. De fapt eu as fi vrut tot 4, si pt nepoti, dar nu stiu daca pot sa indraznesc.
mikaeela spune:
Confirm si eu plata de la Ddiuka de 7 lei.Multumesc
Donna ,ma bucur mult ca ti-au placut lucrusoarele
blue_rain spune:
Alexa, poti sa fii mai explicita, ce fel de placa video ai nevoie? pentru ce fel de computer ( am inteles ca e mai complicat - de la sotu citire, ca eu nu am habar de chestii tehnice)
tzontzo manager
my life will never be the same, neither my ass..
George Oliver
poze
poze Tzontzo
ALEXA1985 spune:
O sa revin cu detalii, nici eu nu ma pricep.
Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!!
blue_rain spune:
Yupppy, am un diamant! Ce frumos straluceste! Zau ca nu-mi doresc altu!
tzontzo manager
my life will never be the same, neither my ass..
George Oliver
poze
poze Tzontzo
Dodo-pui spune:
Buna,am repus la bazar sandalutele
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
georgipuia spune:
Buna seara Doamnelor...
Am vorbit in seara asta cu Boticelina referitor la saculeti si-si cere scuze pentru absenta, dar a fost fetita bolnava cu otita, acum are rosu in gat si face febra 40, la munca nu a ajuns, acasa nu a avut timp de net. A zis ca maine cum necum trebuie sa ajunga la munca si face tot posibilul sa clarifice lista si sa dea comanda si in cel mai scurt timp sa onoreze comenzile.
Inca putinica rabdare ce ea, va rog!
In plus am luat in primire cojocelul de la gaga / waka... superb, va spun... sunt tare incantata ca se asorteaza si cu rochita de botez si cupantofeii... Waka mii de
Noapte buna va urez!
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Jasmin012 Buna, fetele, , caut si eu pantofi nr 35. Pantofi cat mai comozi, balerini.... |
Acestia te satifac???
Nu sunt niste poze stralucitoare, ca sunt facute cu telefonul meu cel nou si nesuferit, cu meniu infiorator, abia l-eam facut, abia le-am descarcat, abia am pus anuntul, ca erau prea mari pozele a trebuit sa micsorez de nustiucate ori...habar n-am cum arata anuntul, ca mi-a picat netul de cateva ori
Ideea e ca pantofii aia nu au vazut asfaltul. Doar prin casa i-am purtat de cateva ori, nu am insistat ca nu am vrut sa ii deformez, in poza nu stralucesc ca nu am avut inspiratia sa ii sterg de praf, doar i-am scos din pachet si i-am pozat.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
madaiulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dicirstea Acestia te satifac??? Nu sunt niste poze stralucitoare, ca sunt facute cu telefonul meu cel nou si nesuferit, cu meniu infiorator, abia l-eam facut, abia le-am descarcat, abia am pus anuntul, ca erau prea mari pozele a trebuit sa micsorez de nustiucate ori...habar n-am cum arata anuntul, ca mi-a picat netul de cateva ori Ideea e ca pantofii aia nu au vazut asfaltul. Doar prin casa i-am purtat de cateva ori, nu am insistat ca nu am vrut sa ii deformez, in poza nu stralucesc ca nu am avut inspiratia sa ii sterg de praf, doar i-am scos din pachet si i-am pozat. |
Sunt super! Poti te rog sa-i masori? Poate ma bat cu Jasmin.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007