Bazar umanitar (63)
Raspunsuri - Pagina 15
donna79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diannaalex Donna am primit coletul l-a ridicat mama cat am fost la Bucuresti e superb lantisorul. Multumesc frumos si pentru bonus e super mai frumos decat ma asteptam. mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
ma bucur mult si iti doresc sa-l porti sanatoasa si cu aceeasi placere cu care l-am purtat si eu.
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar
mikaeela spune:
Am mai pus la bazar ptr doamne :
--o bluzita f frumoasa
si ptr fetite -tricou si pantaloni subtiri ptr 3 ani
georgipuia spune:
Buna seara, doamnelor
citat din mesajul lui anca16 georgi: am primit pantalonii si iti multumesc mult si pt bonus! |
sa ii purtati sanatosi!
Am ridicat si eu vineri coletele de la geanina (mii de ) si de la claudia_andrici ... superbe hainutele, batista bebelusului in stare excelenta... Va multumesc mult la amandoua!
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
nushulica spune:
salutare
am pus in bazar cateva articole de dama noi cu eticheta toate sunt donate pt david...de asemenea nu percep taxa de expedieredeci puteti sa licitati si sa fiti cat mai generoase
pant h&m dama 3/4 noi
pantaloni dama atmosphere noi
pantaloni office dama noi fara et
fusta dama blugi next
sper sa va placa
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
ducky spune:
Buna seara fetelor
Am revenit in forta. Am foarte multe produse de pus la bazar. Am reusit o parte in seara asta, restul maine seara.
Ma bucur ca fiu iar intre voi.
Cele care au produse platite la mine, saptamana asta primesc salarul si le pun la posta. Multumesc pentru intelegere.
Cele carora trebuie sa le trimit banuti, tot saptamana asta fac platile.
Va doresc o saptamana frumoasa si usoara !!
PS Pentru cele curioase aici gasiti noutatile http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=ducky&searchtype=2&show=current&sortpref=ends_desc
gianina spune:
buna seara tuturor
georgipuia, imi pare bine ca esti multumita de batista.
Roxi2003, Serialbastre,am pregatit coletele. maine le pun la posta.
si sa aveti o saptamana cat mai placuta
danyalo spune:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=20669
Bluza Next donata de nushulica pt. David. Am pus si detaliile.Se afla la mine.
Daca sunt pe aici si mamici in devenire sau deja insarcinate am donat pt. David o cutie de Femibion... mult mai bun decat elevitul cred ... expira la sfarsit de aprilie si e pacat de el . Daca e prea mare pretul spuneti( a costat 50 de lei/10 lire l-am pus la 30 daca vi se pare prea mult mai scadem).Este sigilat!
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=19369&n=Femibion
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui carucior sport tip umbrela e aproape nou Isabella nu sta in carucior de nici o culoare ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri Blogul Speranta moare ultima Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Identic cu al nostru!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
kid spune:
Buna dimineata!
mikaeela Am primit pachetul de la tine, multumesc
O saptamana superba tuturor!
Leditia spune:
Neatza.
Azi i-am dat sotului sa puna colete pt(majoritatea in avans,sa ma scap de-o grija):
simonapro
monica70
ellinia
LoraG
donna79
nushulica
tomaca
Din pacate mi s-a terminat hartia(ba scotch-ul,acum hartia)ca mai voiam sa trimit.
Kid,daca mi-ar face cineva o asa cafeluta,cu siguranta ziua mea ar fi mai buna si daca nu,macar as incepe-o tare bine.
O zi minunata tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.