Bazar umanitar (63)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana l

Selene, m-am uitat acum pe blog. Cita saracie e acolo ! Nici bu mai am cuvinte...

Edy (5 nov 2003) si Daria (2 dec 2008)

Da, asa e...:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Seara buna!

Am primit coletul de la Leditia, multumesc frumos , bluzita imi vine, dar din pacate maieul imi este mare, dar imi place mult sper sa-l pot modifica.

Selene: am ramas profund impresionata, cata suferinta la oamenii astia. Sper sa reusesc sa trimit un colet pana la Paste.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Luy - am recuperat de la mama pachetul cu cerceii si cartile. Acum ma apuc de citit , iar bonusul l-am pus pe birou, as il vada Vladut maine dimineata. Este mega-fan SpiderMan. Multumim mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

am primit si eu pachetul de la mari_paun. Multumesc, sunt foarte frumoase hainutele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonapro

Seara buna!

Am primit coletul de la Leditia, multumesc frumos , bluzita imi vine, dar din pacate maieul imi este mare, dar imi place mult sper sa-l pot modifica.

Selene: am ramas profund impresionata, cata suferinta la oamenii astia. Sper sa reusesc sa trimit un colet pana la Paste.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Multumesc, simona!

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Buna fetele

Luy am ridicat coletul...imi plac tare mult! Multzu si pentru bonus, Cezar e mare fan Thomas

----------------------------------------------------------------------
mami de Cezar-Constantin - 22 aprilie 2009 si Maria-Sofia - 10 martie 2011

Blog handmade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Donna am primit coletul l-a ridicat mama cat am fost la Bucuresti e superb lantisorul. Multumesc frumos si pentru bonus e super mai frumos decat ma asteptam. Katteryna am primit si coletul de la tine e super multumesc frumos. Sapataman viitoare achit si eu datoria. Sa aveti o duminica placuta

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza!
Am ridicat ieri coletele de la dodo-pui, multumesc! si de la claudia, de asemenea multumesc! Stefan s-a si apucat de probat maieul si bluza cu Spiderman .
Mikaela, am si de la tine aviz, maine il ridic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

carucior sport tip umbrela
e aproape nou Isabella nu sta in carucior de nici o culoare

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Kitti, sper sa-ti placa ! Saptamana viitoare vreau sa mai pun la bazar niste carti de Rodica Ojog-Brasoveanu, trebuie sa le sortez, mi le mai pastrez pe cele din colectia cu Melania, mi-a placut la nebunie personajul . Ma bucur ca 'l-am nimerit' pe Vlad cu Spiderman, din cate inteleg baietii de varsta lui sunt innebuniti dupa el . Si-l vazusem intr-o poza cu masca, de unde am dedus ca nici el nu face exceptie .
Koko, sa le purtati sanatoase si sa cresteti mari ! . Daaaaa, Thomas e in top !

Voi mai pune la bazar o pereche de pantofi de fetita marimea 5 US in stare excelenta, sunt din piele interior si exterior, purtati de 2 sau 3 ori, arata ca noi. Eu am 2 perechi identice , asa ca pastrez numai una pt Irina si pe cealalta o pun la bazar. Maria i-a purtat la 2 ani si jumatate, o sa pun si masuri, ca sa va dati seama. Sunt foarte frumosi , deci fiti pe faza
De asemenea, voi mai pune si cateva articole de bebelusi ( mai ales bebeluse ).

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput