Bazar umanitar (63)
Raspunsuri - Pagina 14
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana l Selene, m-am uitat acum pe blog. Cita saracie e acolo ! Nici bu mai am cuvinte... Edy (5 nov 2003) si Daria (2 dec 2008) |
Da, asa e...:(
simonapro spune:
Seara buna!
Am primit coletul de la Leditia, multumesc frumos , bluzita imi vine, dar din pacate maieul imi este mare, dar imi place mult sper sa-l pot modifica.
Selene: am ramas profund impresionata, cata suferinta la oamenii astia. Sper sa reusesc sa trimit un colet pana la Paste.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
kiti2205 spune:
Luy - am recuperat de la mama pachetul cu cerceii si cartile. Acum ma apuc de citit , iar bonusul l-am pus pe birou, as il vada Vladut maine dimineata. Este mega-fan SpiderMan. Multumim mult
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonapro Seara buna! Am primit coletul de la Leditia, multumesc frumos , bluzita imi vine, dar din pacate maieul imi este mare, dar imi place mult sper sa-l pot modifica. Selene: am ramas profund impresionata, cata suferinta la oamenii astia. Sper sa reusesc sa trimit un colet pana la Paste. Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
Multumesc, simona!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
koko_1 spune:
Buna fetele
Luy am ridicat coletul...imi plac tare mult! Multzu si pentru bonus, Cezar e mare fan Thomas
----------------------------------------------------------------------
mami de Cezar-Constantin - 22 aprilie 2009 si Maria-Sofia - 10 martie 2011
Blog handmade
diannaalex spune:
Donna am primit coletul l-a ridicat mama cat am fost la Bucuresti e superb lantisorul. Multumesc frumos si pentru bonus e super mai frumos decat ma asteptam. Katteryna am primit si coletul de la tine e super multumesc frumos. Sapataman viitoare achit si eu datoria. Sa aveti o duminica placuta
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
ellinia spune:
Neatza!
Am ridicat ieri coletele de la dodo-pui, multumesc! si de la claudia, de asemenea multumesc! Stefan s-a si apucat de probat maieul si bluza cu Spiderman .
Mikaela, am si de la tine aviz, maine il ridic!
Dodo-pui spune:
carucior sport tip umbrela
e aproape nou Isabella nu sta in carucior de nici o culoare
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
luy spune:
Kitti, sper sa-ti placa ! Saptamana viitoare vreau sa mai pun la bazar niste carti de Rodica Ojog-Brasoveanu, trebuie sa le sortez, mi le mai pastrez pe cele din colectia cu Melania, mi-a placut la nebunie personajul . Ma bucur ca 'l-am nimerit' pe Vlad cu Spiderman, din cate inteleg baietii de varsta lui sunt innebuniti dupa el . Si-l vazusem intr-o poza cu masca, de unde am dedus ca nici el nu face exceptie .
Koko, sa le purtati sanatoase si sa cresteti mari ! . Daaaaa, Thomas e in top !
Voi mai pune la bazar o pereche de pantofi de fetita marimea 5 US in stare excelenta, sunt din piele interior si exterior, purtati de 2 sau 3 ori, arata ca noi. Eu am 2 perechi identice , asa ca pastrez numai una pt Irina si pe cealalta o pun la bazar. Maria i-a purtat la 2 ani si jumatate, o sa pun si masuri, ca sa va dati seama. Sunt foarte frumosi , deci fiti pe faza
De asemenea, voi mai pune si cateva articole de bebelusi ( mai ales bebeluse ).
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )