Bazar umanitar (63)
Raspunsuri - Pagina 13
luy spune:
Am trimis azi colete catre georgipuia si mamagiuliei
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
anca16 spune:
georgi: am primit pantalonii si iti multumesc mult si pt bonus!
Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.
Laura25 spune:
luy am luat ieri coletul de la tine. Pantalonii sunt superbi, la colier trebuie sa caut o tinuta potrivita, dar imi place. Abtibildure l-au bucurat mult pe Rares. Multumim mult pentru tot!!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Ledi, am primit pantalonii, multumesc. BAZAR UMANITAR |
Multumesc ca m-ai anuntat.Sper sa-ti placa,dar mai ales sa-ti vina.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
dicirstea spune:
Am ridicat si eu ieri pachetele de la Dodo si Wakka - multumim mult!
Botoseii cu masinute sunt de mare efect dar ce ma fac??? Imi mai trebuie o pereche!!!! Mai mici! Altfel prevad o batalie mai ceva ca la Sevastopol, Trafalgar si Waterloo la un loc, din care cel mai mult vor avea de suferit insasi botoseii
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Selene_Bunny spune:
Fetelor, scriu si aici, scriu si la "Pentru copii".
Cred ca unele dintre voi isi mai aduc aminte de copiii din satul Carligu Mare, despre care a scris pe DC parintele Marian.
Cum mie mi s-au strans iar niste hainute de la Daria si vad ca nu a aparut niciun caz doritor, l-am sunat pe parintele Marian, ca sa-l intreb care mai este situatia acolo.
Mi-a spus ca a inceput pregatirile pentru Paste si ca strange alimente, in principal, pentru oamenii saraci de acolo. L-am intrebat de copii si mi-a spus ca au primit multe hainute, dar ca, daca mai sunt mamici care doresc sa trimita, o pot face. Cel mai mult s-ar bucura, insa, de jucarii de Iepuras.
De asemenea, este nevoie de scutece (Pampers) pentru un baietel de 6 luni si pentru o fetita care poarta nr. 5.
In plus, urmeaza sa se nasca, in 1-2 luni, inca doi copilasi, insa nu se stie ce sunt, ca parintii nu au facut niciun fel de investigatie.
Parintele se straduieste si sa construiasca o cantina sociala.
Aici sunt acesti copii: http://copiiidinglodeanu.blogspot.com
Prin urmare, daca mai aveti lucrusoare de donat, in special scutece si jucarii, ma ofer sa le preiau, sa le sortez pe categorii/varsta si sa le trimit acestor copii, impreuna cu ce mai am eu de la Daria. Va rog, insa, ca lucrusoarele sa fie spalate si in buna stare. Chiar daca mai au pete, sa nu fie rupte, distruse.
Multumesc.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
mikaeela spune:
Buna fetelor.
Am mai pus la bazar o-memorie de calculator
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
alex_andra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Leditia
Multumesc ca m-ai anuntat.Sper sa-ti placa,dar mai ales sa-ti vina. POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!. |
Am scris pe fuga primul mesaj, de aceea nu am apucat sa-ti spun ca imi plac, desi sunt alta culoare decat ma asteptam, dar stiu si eu cum e cu pozele si cum pica lumina pe haine si imi si vin bine