Strumfi si prichindei de iul-aug 2011 (32)
Raspunsuri - Pagina 16
omibaba spune:
Alinafilip, eu am calculat 63 zile inainte de ziua probabila a nasterii si 63 dupa, asa sunt 126 zile.
Am 9 zile de concediu pana in mai, si alea le i-au inainte de cele 63 zile, plus ca mai am 6 zile de concediu de anul trecut ce le-am calculat inainte de cele 9 zile. Cam prin 3-4 mai cred ca sunt pe libero. Acum vad ce e si cu medicul de familie si ce-mi recomanda.
Am inteles perfect ce zici Florina in legatura cu dreptul fiecaruia la concediu si respectarea acestuia de catre restul lumii. Ai dreptate si eu sunt pe principiul asta. Mi se pare normal ca dupa un an de munca sa fi si tu deconectat macar odata pe an. Dar parca nu-mi pica bine sa stiu ca voi naste poate cu alt medic pe care nu l-am vazut la fata niciodata si nu stiu nimic despre el/ea. M-as simti mai in siguranta daca ar fi medicul meu de fata. Cred ca e doar o chestiune de siguranta pana la urma. Sunt convinsa ca asa cum doctorul meu isi face treaba la fel isi face si altul sau poate chiar mai bine. Consider neplacut acest aspect doar pe simplu fapt ca sunt la prima nastere, nu stiu ce asteptari sa am si mi-ar prinde bine sa vad o fata cunoscuta cand ma voi expune prin fata multor ochi.
Acum imi monteaza mobila de bucatarie. Ce nerabdatoare sunt, abia astept sa o vad. Tati e primul martor ocular si se declara multumit, dar pana nu vad nu ma pot linisti.
22 + sex neidentificat
alinafilip spune:
Scuze Omibaba, am crezut ca si tu ai DPN o data cu mine 

Fetelor mai arunc o minge la fileu, o minge mai delicata, care dintre voi recoltati celule steam si care nu, de ce?
21+
alexia_ada spune:
eu cunosc 2 dr care nu iau paciente ce urmeaza sa nasca in perioada de concediu. Adica le spune clar , pot doar sa te urmaresc sau putem face treaba pana la capat impreuna . Asa imi pare cel mai corect ...nici el ca medic , ca pana la urma este om , sa renunte la concediu, dar nici tu ca pacienta , care platesti, sa te trezesti in aer. Mare dreptate ai ...si eu m-as simti foarte aiurea cu un medic langa mine pe care nu il cunosc si cu care nu am macar un minim de comunicare , ii pun dosarul meu cu analize in brate si hai .
17+ cu
Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !
Ireth spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinafilip Fetelor mai arunc o minge la fileu, o minge mai delicata, care dintre voi recoltati celule steam si care nu, de ce? ![]() 21+ ![]() |
Eu NU recoltez. M-am hotarat. Am citit toate paginile de la acest subiect, cele de la inceputul capitolului Odiseea Sarcinii (dialogul cu CordBlood) si am obs ca tipa raspunde numai la ce ii convine. Inainte de a citi acest topic recunosc ca eram destul de sigura ca recoltez, dar nu stiu de ce... ca asa era moda, asa faceau toti. Acum insa nu.
Am citit articole din alte tari, unde unii oameni au fost arestati si condamnati pentru FRAUDA, pe motiv ca fac reclama mincinoasa, si atele (nu zic, ala o fi fost un caz mai aparte).
Dar in primul rand m-a frapat modul cum trateaza subiectul doctorii din afara: "ai ceva boli grave in familie? nu? pai si-atunci de ce vrei sa colectezi?"
Fetele din afara tarii, la voi cum e?
Daca as fi fost miliardara
Problema cu celulele stem - din punctul meu de vedere - e ca e cu prea multi de DACA. DACA e mult sange in cordonul ombilical, ajunge pentru un copil mai mare (mai multe kg), DACA nu, te poti trezi ca pana la 20 de kg, dupa care.. ce faci cu ele?
DACA are o anumita boala (sunt foarte putine la numar, max. 10, care se trateaza cu celule stem.. si atentie, pana la urma nimeni nu iti garanteaza nimic, e doar o sansa in plus), DACA are kg care trebuie, DACA face sau nu in Romania, DACA, DACA, si iar DACA!
Revin, parerea mea

20+
mamutz spune:
Are careva dintre voi umidificator de camera? Ce tip? Ce parere aveti de cele cu ultrasunete? Trebuie neaparat sa luam unu. E sotul la cumparaturi si ma tot intreaba ba de unul, ba de altul. Daca aveti idee care e mai bun.
23+ 
lisssa_ana spune:
noi nu vom recolta. Aici in State nu se recomanda...fiind o procedura inca in cercetare
Direct la tine m-am gandit babyblue cand am citit de aparat de aascultat bataile inimii
. La sarcina trecuta mi-a dat si mie d-na doctor unul de la ea de la cabinet ca stia ca sunt speriata,l-am folosit 1 data![]()
crrisspy...nu,nu stim ce e!culmea e ca si noi tot la un "el" ne referim
...nu ma intreba de ce...poate instinctul de mama...i don't know
Mama de Ana si
24+
fashion
lisssa_ana spune:
| citat din mesajul lui mamutz Are careva dintre voi umidificator de camera? Ce tip? Ce parere aveti de cele cu ultrasunete? Trebuie neaparat sa luam unu. E sotul la cumparaturi si ma tot intreaba ba de unul, ba de altul. Daca aveti idee care e mai bun. 23+ ![]() |
eu am...chiar va recomand.degeaba pun link ca e din State
in legatura cu ziua de ieri...a fost fff frumos si nu a fost asa greu...deci am trecut testul

Mama de Ana si
24+fashion
Ireth spune:
| citat din mesajul lui lisssa_ana crrisspy...nu,nu stim ce e!culmea e ca si noi tot la un "el" ne referim |
Cateodata si eu zic EL si Alex zambeste: inca nu te-ai obisnuit cu ideea ca e fata?
nu, nici pomeneala, doar ca eu ma refer la el as in.. BEBELE
20+
omibaba spune:
Nu te ingrijora AlinaFilip, nu e nici o problema ca nu avem acelasi DPN. Al meu e gresit cel de la prima pagina. E 26 iulie nu 27, dar n-am mai facut caz pentru o zi. Iar acum dupa ce am fost la medic a figurat DPN 29 iulie.
Noah amu cine stie? poate se va naste in august ca si bunicul.
La recoltare celule stem nu ma bag, nu e pentru mine.
22 + sex neidentificat