Strumfi si prichindei de iul-aug 2011 (32)
Raspunsuri - Pagina 17
maribell spune:
KRISSY MULTUMESC MULT 
DYA FELICITARI PT REZULTATELE BUNE DE LA ECO SI PT BEBEL GRASUNEL....
ALYMIH
CA SA TREACA RACEALA
ANDRA_BELL....TOT UIT SA-TI SPUN CA IMI PLACE MULT BLOGUL TAU....
ROBERTA MERCI MULT 
ALINAFILIP....MULTA RABDARE SI CREDINTA CA TOTUL O SA FIE BINE...
MAMUTZ MA BUCUR CA ESTI BINE......SI EU FUGEAM LA SPITAL CAND MA PANICAM IN PRIMA SARCINA....![]()
LEGAT DE NOI....EU SUNT BINE, AM SPERIAT RACEALA iar TONY a mea a ramas doar mucioasa.bine ca doarme toata noaptea si eu ma trezesc doar sa fac pipi.am luat si sedatif pc si mi-a mai reglat nervii si somnul
pt ca eram un car de nervi si nici nu mai adormeam dupa ce ma trezeam sa-i dau papa la TONY.
hainute &co nu am cumparat pt ca le am de la TONY si sunt ca si noi pt ca nu a avut cand sa le imbrace.totusi as mai cumpara cate ceva nou ca sa nu ma deprim.....vroiam si caruciorul sa-l schimb pt ca are doar o roata in fata si nu prea ma descurc cu el aici la tara
,dar mi-e lene sa-l pun pe net ![]()
vreau si eu parola si userul de la contul unde puneti poze ca sa va cunosc....iar pt cine are cont pe facebook eu sunt mariamaribell va astept cu drag ![]()
maine am programare pt eco morfo 3d la constanta si trbuie sa plec cu noapte-n cap....offffffffffff....sper sa dorm bine la noapte
MARIA
SUPER FERICITA
cu
ANDREEA ANTONIA
06.06.2010 
si......BOMBA
cu
22 s+ 
GALERIA ZAMBETELOR
FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE 
PUPICI TUTUROR 
mamutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinafilip Scuze Omibaba, am crezut ca si tu ai DPN o data cu mine ![]() ![]() Fetelor mai arunc o minge la fileu, o minge mai delicata, care dintre voi recoltati celule steam si care nu, de ce? ![]() 21+ ![]() |
Eu. Sigur ca prefer sa fie degeaba, bani aruncati, decat sa am nevoie vreodata de ele. Dar daca am si nu am recoltat?
Acum ce trebuie discutat cu cei de la firma:
- daca sunt afiliati la o banca de date internationala si la ce banca
- unde le stocheaza si in ce mod
- recolteaza cordon ombilical sau direct celule
- se pot folosi in termen de 5 ani, dupa 5 ani te vor intreba daca pot sa le foloseasca la altcineva care are nevoie, in situatia asta trebuie sa iti dea asigurarea ca oricand vei avea nevoie, la randul tau vei primi. Specificat in contract nu oricum.
Imi mai amintesc si mai scriu ce mai trebuie discutat cu ei.
23+
v_florina spune:
Si noi ne gandim sa recoltam celule stem. Nu am citit detalii, voi incepe insa sa ma documentez. Insa gandim la fel ca mamutz, daca avem nevoie de ne facem?
Citisem recent un titlu cum ca ar fi avut loc prima solicitare de celule stem depozitate in Romania, de o familie care a recoltat anii trecuti.
18+
Burtocika spune:
Mamutz - spune-mi te rog, cum ai procedat cu Medlife-ul cand ai avut problemele ? Daca nu ma inseala memoria, si tu vei naste la Medlife (nu ma inseala, am verificat si pe prima pagina
). Unde te-ai dus, la spital ?
Legat de concediu: nu mai stiu cine a explicat foarte bine, numarul de zile la care aveti dreptul se calculeaza din totalul de zile de CO pe an, PROPORTIONAL cu zilele pe care le veti lucra efectiv in acest an. Adica, daca voi vreti sa intrati in pre-natal la 1 iulie, sa zicem, aveti lucrate 7 luni, deci faceti regula de 3 simpla pentru a afla cate zile de CO corespund la cele 7 luni.
Legat de celulele STEM: deocamdata nu ne-am hotarat, nu am citit prea multe, dar di nce am citit am inteles ca de fapt este o chestie experimentala, nu am inteles daca a folosit cuiva in mod real pana acum ... Ce aflu de la voi e ceva nou: adica le poti folosi doar 5 ani ??? Si pe urma ce faci, le folosesti pe ale altora daca e nevoie, sau cum ? Urmaresc cu interes discutiile voastre, poate ma mai instruiesc ...
Pozele: imi dati si mie linkul de la contul comun ? Sau parola / user sau ce mai trebuie ? Si cum va identifica acolo, aveti si userul pe undeva ?
20+
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
lisssa_ana spune:
ireth...cred ca si eu tot din acelasi motiv ii zic "el" ca zau ca nu ma intereseaza daca e roz sau albastru.
mai...apropo,felicitari fetelor care au fost la eco...am vazut ca avem grasunei printre noi. Noi la ultima ecografie(20 de sapt) aveam 400 de gr![]()
Mama de Ana si
24+
fashion
mamutz spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lisssa_ana
eu am...chiar va recomand.degeaba pun link ca e din State in legatura cu ziua de ieri...a fost fff frumos si nu a fost asa greu...deci am trecut testul ![]() ![]() ![]() Mama de Ana si 24+fashion |
Nu conteaza principiile de functionare sunt aceleasi.
Am vb si cu medicul de fam acum si mi+a zis ca recomanda cu aer rece (la temperatura camerei), nu conteaza ca e ulrasonic.
23+
mamutz spune:
| citat din mesajul lui Burtocika Mamutz - spune-mi te rog, cum ai procedat cu Medlife-ul cand ai avut problemele ? Daca nu ma inseala memoria, si tu vei naste la Medlife (nu ma inseala, am verificat si pe prima pagina Legat de concediu: nu mai stiu cine a explicat foarte bine, numarul de zile la care aveti dreptul se calculeaza din totalul de zile de CO pe an, PROPORTIONAL cu zilele pe care le veti lucra efectiv in acest an. Adica, daca voi vreti sa intrati in pre-natal la 1 iulie, sa zicem, aveti lucrate 7 luni, deci faceti regula de 3 simpla pentru a afla cate zile de CO corespund la cele 7 luni. Legat de celulele STEM: deocamdata nu ne-am hotarat, nu am citit prea multe, dar di nce am citit am inteles ca de fapt este o chestie experimentala, nu am inteles daca a folosit cuiva in mod real pana acum ... Ce aflu de la voi e ceva nou: adica le poti folosi doar 5 ani ??? Si pe urma ce faci, le folosesti pe ale altora daca e nevoie, sau cum ? Urmaresc cu interes discutiile voastre, poate ma mai instruiesc ... Pozele: imi dati si mie linkul de la contul comun ? Sau parola / user sau ce mai trebuie ? Si cum va identifica acolo, aveti si userul pe undeva ? ***************************** 20+www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ? www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele |
M+am dus la spital pe grivita, la receptia spitalului, am spus a cui pacienta sunt si am cerut la medicul de garda. M+au dus la camera de garda a coborat medicul si m+a luat in primire. A costat totul 160RON. Eu luasem mult la mine ca am crezut ca e mai mult. Am facut eco, control pe masa si monitorizare inimioara si contractii. Toata lumea amabila, civilizat. Dr f serios si eu nu vedeam ecranul la eco si i+am zis ca daca tot e asa serios macar sa povesteasca ce vede, ca si asa sunt stresata. Nu citeam nimic pe fata lui. L+am facut sa rada. Oricum de stres am vorbit non stop. A fost totul bine din fericire. Si bebe era mioscaret ca de obicei, sarea burtica in toate partile, dar s+a dovedit ca e doar energic nu agitat. Avea pulsul regulat. Il urmares mai bine de jumate de ora.
23+
mamutz spune:
Eu am discutat cu hematologul de la fundeni, e institut de hematologie si transplant. Deaceea stiu de 5 ani si restul.
23+ 
ramyy spune:
| citat din mesajul lui mamutz Eu am discutat cu hematologul de la fundeni, e institut de hematologie si transplant. Deaceea stiu de 5 ani si restul. 23+ ![]() |
mie mi-a zis medigul genetician ca 10 ani sunt valabile pe uram d-zeu cu mila nu se stie si singura boala care se poate trata este leucemia restul sunt in stadiul de cercetare.
noi am luat contractele de la ei sa vedem ce scrie si pe contract sunt trecute doar cateva forme de leucemie , nici o alta boala nu e trecuta.
20+
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)
mamutz spune:
A, si de la medlife mi+au mai zis sa imi tin mainile departe de burtica
. Oricum nu o mangaiam dar tineam mainile pe buritica.
23+