Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

buna fetelor; multumim de urari tuturor si le uram si noi la multe lunite si ani celorlalti sarbatoriti de azi;
fug ca plange mica; v-am pupat

mamica fericita de puiut alexandra

cum a ajuns o minune mica in viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Feteleeeee baiatul meu are un fir de par in ochi ! Nu cred ca il deranjeaza , dar pe mine da ! se vede acolo in ochi...i-am bagat ser, i-am miscat pleoapa, nu iese neam ! ce sa fac ?

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Carmen eu i-am miscat pleoapa sa-l aduc cat mai spre exterior si l=am luat cu un betisor de vata. Nu stiu dc am facut bine, dar l-am scos.

Roxx,

Zumzu merci. Abia astept sa-mi spui cum reactioneaza bebe la sosetute. Ma bate gandul sa comand si eu. Ma enerveaza transportul asta ca e aa de scump.

Mergi la inceput

fetele sunt panicata; fifita mea nu mi-a luat deloc in greutate saptamana asta, dar de foame nu plange; mananca la distanta de aprox 3-4 ore si mananca tot ca si pana acum, adik suge vreo 7-8 minute apoi gata, dar asa face de cand am scos-o din maternitate deci nu si-a modificat ritmul de papa; o fi de la tratament cu antibiotic la ochisor? ca face de aprox 2 saptamani; mi-e frica; maine o sun pe doctorita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Sunshine - nu te panica, ei nu iau constant in greutate. Ia masoar-o sa vezi, n-a crescut in inaltime? Cand cresc in inaltime nu mai iau in greutate sau iau mai putin. Oricum incet incet, ritmul se incetineste, nu mai iau ca in primele luni. Daca e vioaie, daca face pipi-kk normal, nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi.

Mergi la inceput

in rest se comporta normal, in ultimele zile a fost ceva mai adormita decat de obicei dar nu mi-a depasit 16 ore de somn pe zi, dar am pus somnul pe seama caruselului ca si pe mine ma adoarme ala; problema e ca eu tin minte ca saptamana trecuta avea 5 kg 460 grame si aseara cand am cantarit-o avea 5 kg 430 grame deci pe langa faptul ca nu a luat nimic a si scazut 30 grame si asta ma ingrijoreaza mai mult, desi de papat a papat normal; nu stiu, sper sa nu fie nimic, mai ales ca al meu sot iar pleaca azi dimineata in deplasare si nu am cu ce sa o aduc pe dr acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Neata!

Cafea cu lapte si frisca pentru toata lumea !

sunshine, vorbeste neaparat cu doctorul. Nu prea e bine sa scada in greutate.

Noi am sarbatorit ieri minunat! Am urmarit linistita caruselul, am dormit, am urmarit-o pe mami cand vorbea si se prostea, colicii ne-au dat zi libera !

De-acum pot sa spun ca ne-am reglat programul de noapte (am experimentat de ceva vreme ). Sara se trezeste maxim o data sa manance si apoi adoarme linistita .

Mandra mamica de printesa Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neata

Catalina,ms de cafea la mine una fara zahar,fara nimic

Am stat cam o ora de paza langa bebe azi-noapte,s-a foit pana a adormit. mi-am incalcat regula pe la 4..l-am pupacit rau ca prea radea la mine si stramba nasucu..imi era asa drag
mi-am pus o tona de ulei in cap..acu ma bag la o ora de somn cat mai doarme Edi

Sa aveti o zi frumoasa!

aa..mai am o veste buna,bebele meu de cateva zile se intoarce de pe spate pe burta..daca il pun pe perna mai ridicat vrea sa se ridice in fund,apoi nimereste intr-o parte si pac pe burta
daca sta cu capul jos-jos..se invarte pana isi ia avant si se intoarce direct pe burta. inapoi nu poate ca ramane cu o manuta sub el..in timp ce una o ora are gura

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Neatza la toata lumea

Intrucat am fost disparuta ultimele zile, vreau sa urez la multi ani sarbatoritilor din weekend pana azi.

ACHE si LOUTZY
Sa fiti sanatoase, iubite, sa va bucurati de copii cuminti, frumosi si sanatosi!!!

Alexandra-Maria, Marie-Lorelei, Amalia, Maia Rebecca, Sara-Maria, Antonia-Luiza, Anastasia-Maria, David, Alexandru-Stefan, Andrei, Razvan-Petru, Tudor-Cristian, Tudor, Lucas-Eduard, Alexandru si sarbatoritul de azi Stefan - sa cresteti mari, frumosi si sanatosi, sa vaa faceti parintii mandri si fericiti.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Buna fetele, mai intru si eu pe aici sa va salut.
Bebita a fost agitat cateva zile, probabail ca din cauza vaccinului. Ieri si-a revenit si a dormit in sfarsit mai mult.

Ca tot vorbeati de kg, eu in sarcina am luat 11, dupa o saptamana de la nastere au mai ramas 2 si acum tot la mine sunt, nu mai scap de ele...adevarul e ca mananc foarte multe dulciuri, nu pot sa ma abtin deloc. Si miscare nu prea fac decat cand iesim la plimbare, in rest nimic deocamdata.

Am vazut ca puneti poze pe picassa, eu nu am parola, stiu ca nu se da parola cu una cu doua, daca se poate sa o primesc m-as bucura, iar daca nu, o sa mai astept.

2 sarcini oprite in evolutie la 8 s - MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput