Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(13)
Raspunsuri - Pagina 8
Doloress spune:
Of, Laura, pai si eu la fel... Sunt crescuta la munte, la tzatza vacii. Asta e snackul meu - branza - de orice fel. Cafeaua fara lapte nu o pot bea si pace. Am incercat de soya si era sa vomit! Asta este, ce nu face mama pentru bebe...
loutzy spune:
Asa e ce nu facem noi pt puiutii nostri.
Eu am un chef nebun sa mananc o friptura de porc si niste fasole, dar prefer sa ma abtin sa nu-i fac lui rau.
Gata am fugit la imbaiat baiat cuminte.
Pupici si somnic usor.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
madalina_m spune:
DOLORESS tu pe ce fel de hartie ai printat invitatia la botezul lui Patrick? Acum, la Kevin ce fel de invitatie faci?
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
madalina_m spune:
Acum vreo 2-3 saptamani ma vaitam pe aici ca nu am pofta de mancare, ca nu pot sa mananc bla bla bla Am o pofta acum de as manca si pietre. Mi-e si frica sa ma cantaresc ca daca am pus vreun gram intru in depresie. Dupa ce am dar jos 4 kg in 4 sapt acum am ramas blocata cu +3.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
roxx26 spune:
Am revenit din plimbari. Am fost la kineto, apoi am mers sa comandam tortul pt botez. Sper sa iasa ceva frumos ca am combnat mai multe modele, nici eu nu mai stiu cum...Si bineinteles ca m-am infipt si in cateva prajituri cu care m-am indopat mai devreme (trebuia sa testez cofetaria, nu?:), asta apropo de cura mea de slabire
MADA, cu pozele eu am fost terorista de data asta, mai ales ca a fost una singura. M-am dus peste tanti acolo in spate sa vaz io ce iese, mi-a mai centrat-o un pic, am scos una sa vad daca e ok, abia apoi le-am scos pe restul . Sincer nu aveam chef sa scot cateva zeci ciumpavite in vreun mod dubios...asa ca iti propun sa faci la fel!
SIMO, aoleo, sa nu-i mai canti asa ceva baiatului!
ZUMZU, am avut programare la 17.00
LAURA_LUIZA, si mandra mea plange cu lacrimi de mult, stai linstita! Probabil e o pb daca are 6 luni si nu plange cu lacrimi, nu si invers.
ADRYIII, e dulce foc invitatia!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Doloress spune:
Madalina - noi am scos pe hartie mata, e mai fain asa.
La Kevin n-am nici o idee, vreau sa vad si de la voi, sa ma inspir. Programul meu de wondershare vad ca s-a stricat, nu mai merge, nu stiu ce are, si hackerul de barbate-meu n-are timp sa-l repare...
bb_yasmi spune:
multumesc frumos. fooarteee frumoase invitatiile!!
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan
madalina_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doloress Madalina - noi am scos pe hartie mata, e mai fain asa. La Kevin n-am nici o idee, vreau sa vad si de la voi, sa ma inspir. Programul meu de wondershare vad ca s-a stricat, nu mai merge, nu stiu ce are, si hackerul de barbate-meu n-are timp sa-l repare... Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011) Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Pai noi ne-am inspirat de la tine.
Mimo spune:
Eu spal biberoanele de fiecare data cu detergent de vase, apoi le sterilizez cate 2, cate 3 si le folosesc pana le termin, chiar daca si la mine scrie ca-s valabile 6 ore. La inceput nu spalam biberoanele cu detergent de vase ci doar cu apa fierbine, dar am citit ca totusi raman urme de grasime si poate sa faca bebe ceva la stomacel.
Din cate stiu, retinopatia se face daca ochisorii nu sunt perfect dezvoltati la nastere; bineinteles ca exista riscuri si daca sunt tinuti cu oxigen mai mult timp.
Referitor la distanta intre mesele cu LP, mie mi s-a spus in maternitate ca trebuie sa fie de 2,5 ore minim ca sa aiba timp sa se digere. Acu', nu stiu cum sta treaba cand mai creste bebe, insa pe masura ce creste, creste si cantitatea de lapte pe care o bea, asa ca s-ar putea sa fie inca valabile cele 2,5 ore.
Luca Alexandru, mica mea comoara
bb_yasmi spune:
mimo mie mi s a 3 ore pauza...
soltutie de steriilizat de la chicco folositi??
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan