Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

adri nu fi trista
scapam noi de kile
cum si cand nu stiu
ma apuca deprimarea

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mimo

Eu am fost cu bebe la oftalmolog la o luna, insa el e prematur si e musai sa faci control la o luna pt ca exista riscul de retinopatie. Controlul nu dureaza mult, ii pune niste picaturi pentru dilatat pupilele, apoi se uita cu o lupa.
Ne-a mai recomandat sa revenim la 2 luni, da uite ca am implinit deja 3 si inca n-am ajuns din cauza vremii mai ales.

Luca Alexandru, mica mea comoara

mimo si mie mi-a fost frica de retinopatie. atat pediatra cat si info d epe net spun ca exista risc de retinopatie daca bebe e nascut mai devreme de 32 sapt si/sau a stat mult la ultraviolete. deci nu fost cazul nostru (la 36s nascute)... acum nu m ai stiu la cate sapt v-ati nascut voi ...

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

AMUZANT
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1046

Cred ca am auzit mai mult de jumatate din ele

tulai doamne..al meu don juan se face la cat i-am pupat bulanele

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte'

Si tie iti era frica ca nu-i plac fetele

N-a avut chef de ele azi. Sa vina maine daca vor. pe Edu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Mirela
Incerc si eu sa citesc chestii amuzante. Nu pot sa fiu deprimata mereu. Sunt de acord cu tine: scapam noi de ele. Tinta o avem. Sabilim modul de actiune si gata
Ma bucur ca am un copil cuminte de tot de cateva zile incoace.

Anka ce mai zici?Doarme bebe noaptea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

neata la mamici!
ca tot vorbeati de raceli in capitolul precedent: acum ne-am intors si noi de la medic. Sophic a racit si ea (a luat virusul de la mine).
recomandarile dr au fost cam aceleasi pe care le-ati mentionat si voi:
-apa de mare in nasuc
-scos mucisorii cat mai des
-culcata pe plan inclinat
-umidificator in camera
-evitat orice fel de medicamentatie daca nu e absolut necesara.
Ne-a mai spus de asemenea ca la raceli si o febra de pana la 38.5 e normala, asta e reactia organismului la virus. In schimb daca sare de 38.5 sa o sunam.
Ni s-au recomandat niste stickere (fever bugs) care se pun pe fruntea bebelusului si ii monitorizeaza temperatura.

si pe mine ma surprinde cat de usor se prescriu antibiotice in romania, desi, tre sa recunosc, ca nu m-am obisnuit nici cu dr mea, care e la extrema cealalta - lasati organismul sa lupte si noi intervenim numai daca e absolut nevoie.

la multi ani sarbatoritilor de astazi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

buna fetele!remember me?

vreau sa va fac cinste cu si un tort cu cioco
astazi implinim o lunita

citesc din urma si revin

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo

tot am citit ce ati scris despre invitatiile facute de voi....imi puteti arata si mie un model??? noi am stabilit botezul pe 7 mai si acum incepe alergatura ..organizarea...

cat despre kg...de data asta am fost o norocoasa!!! 12 kg puse (cu dieta!!!! ) si 10 kg date jos la nastere!!! mai am 1,5-2 kg de dat jos dar nu ma stresez deloc inca...nu se vad dar pana la botez sper sa scap de ele...daca se poate

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mai, ca vb de kg...am o pofta de mancare ceva de speriat!! Cred ca opresc vitaminele ca ma fac d eo tona!!! Sau s afac si eu vreun vaccin de ala de redus pofta de papa!!!

Bulina mica sunt eu lobotomizata??? Nu prea stiam de voi, dar uite noi scriem aici, povestim si dam raportul zilnic. Mai vino, facem si

Iriss valabil si pt tine!! Multumim de tratatie..as bea un si cu ochii!!!

Andry multumesc din sufelt ca ai poevstit asa cu amanunte botezul, nu stiu de ce ma simt tuta asa, la botezul trecut era atat de cheaunita de Robert ca nu stiu mai nimic din pregatiri (l-am si facut acasa, fara programari, dichisuri).

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

lorich si eu la fel....si nu iau vitamine

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Mai, ca vb de kg...am o pofta de mancare ceva de speriat!! Cred ca opresc vitaminele ca ma fac d eo tona!!! Sau s afac si eu vreun vaccin de ala de redus pofta de papa!!!

Bulina mica sunt eu lobotomizata??? Nu prea stiam de voi, dar uite noi scriem aici, povestim si dam raportul zilnic. Mai vino, facem si

Iriss valabil si pt tine!! Multumim de tratatie..as bea un si cu ochii!!!

Andry multumesc din sufelt ca ai poevstit asa cu amanunte botezul, nu stiu de ce ma simt tuta asa, la botezul trecut era atat de cheaunita de Robert ca nu stiu mai nimic din pregatiri (l-am si facut acasa, fara programari, dichisuri).

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

multumesc
si eu am o pofta nebuna de mancarede
pepsi nici nu vreau sa mai zic,,,vb ta si cu ochii as bea

Mergi la inceput