Abdomen extraplat (52)
Raspunsuri - Pagina 9
Dark_sun spune:
Neata! Oh, Hannen, norul trimite-l departe de tine si de altii.Lasa ca mi-oi face eu avant.
Raportez deja o cafea cu niste biscuiti, cine s-o mai trezi ca mine cu noaptea in cap duminica.Sa aveti o zi pasnica!
cristoiu spune:
Neata fetelor. Eu raportez trei ore de scos buruieni. Nu am febra musculara, dar am o durere zdravana de spate.
Hannen, spune-mi si mie ce faceai cu uleiul in gura ca ma urmareste imaginea. Ajuta la abdomen?
Acum la subiectul cu abdomenul ca sa fiu foarte sincera eu am fost foarte lenesa fiindca tot incerc de un an sa fac inca un copil si am zis ca n-are rost sa ma stresez cita vreme tot acolo ajung. Acum insa a inceput sa ma doara spinarea, deci clar trebuie sa ma apuc din nou de pillates. Uff ...
emaaimee spune:
sport ieri miscare pe jos, gradinarit.
mi-am scos programul de maraton de pe net, sunt multe grupuri cu antrenoricu care pot sa ma antrenez( pe diverse nivele de fitness), chiar si mamicile de la scoala Oanei.
Anca, Cristoiu- bun venit. orice tip de miscare e buna venita.
am primit un card de Mother's Day(azi) de la fetitza mea, facut la scoala- iubita mea mica.
azi o sa trag sport intens.
n-aqm citit trilogia, m-ati facut curioasa. mai am putin si termin Ma numesc Rosu- Orhan Pamuk, excelenta
Pearl- e f b ca esti activa, o sa nasti usor
hai bagati-va mintile in cap si sa stam pe aici
sa strigam gasca absenta: Madachan, Ramyteo, Eunice, Chiquitita, Puskin, Macrina, Teos, Iarina , Conchita( te citesc pe FB), Allure, Lumi( bb ceva?), Mephala30, Baby-Boom , Elle, SabinaY, Carina, Nikole, Shakti, Claucia, anca_27 haideti la vorba
LMA: Macrina- nu stiu cand e ziua ta in apr
emaaimee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hannen Neatzaa! Emma,si ce faci cu lintea,nautul si toate cele?Ca pe astea le gasesc si eu usor,linte si naut am in casa,shiitake uscate si proaspete gasesc peste tot ,la fel si alge si susan.Si ce faci cu ele?cum le prepari tu? Semintele de in sunt o problema,pina acum nu am gasit pe nicaieri (decit pe net). Elena,am fost la plimbare dar la librarie nu am ajuns.Incerc sa ma consolez cu faptul ca sapt. viitoare o sa fie o nebunie ,timp mai deloc .Asadar astept sa vina ziua cind o sa fiu singura si sa`mi permit jumatate de ora in librarie in liniste totala. Dar tu nu ne-ai zis unde te-ai mutat?De ce?Si ce treaba are mutatul cu masina?Ziceai ca nu mai ai masina dupa ce te-ai mutat. Dark_sun,norul de la mine e bun?Ti`l ofer sa te bagi la umbra cu cartea in mina. Pe cine sa ma iau la intrebari?? ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! |
de data asta( am facut si chiftelute cu naut- sunt demential de bune): cu nautul o sa fac niste hummus, restul o sa congelez sa am sa pap alta data, fierb cam 500gr. si altele, nu imi mai aduc aminte.
fac o supa de legume: cu alge, ciuperci shiitake, linte& naut, ceapa, morcov, pastarnac, butternut squash, condimente& ulei rapita. la sfarsit poti pune si sos de soia fermentat- tamari, etc. in farfurie un pliculet de miso peste si gata( nu faci supa deloc sarata) poti pune si carne daca vrei( io pun peste/fructe de mare) aceasi variatiune de supa o poti face crema si sa pastrezi cateva ciperci,linte& naut& fr de mare nepasate pt decor
se minte de susan pui in salate, cereale, stir fry etc( o lingurita)
MD: lapte skimmed, 4 linguri de oatflakes, 1para mica& o pruna tocate, 2 linguri pudra in, 1 lingurita de seminte susan.
mi-am luat in, am macinat si mi-am gasit punga cu inul macinat, era pe sub niste alte pungi de orez, paste. asa ca ieri mi-am baut lapte cu pudra in.
am fost prin oras si ne-am inoit de Mother's Day io cu buna fara codita, ca fetele.
am mancat ok:
Snack- banana
Pranz- sandwich cumparat, optiune mai acceptabila: paine neagra cu tuna& castra& mayo light)
Snack: lapte cu pudra in
Cina: salata verde, ceapa verde, rosii, casta& ulei & otet cu urzici& seminte dovleac& mackrell
hai ca ma dansez cu fata, la inviorare:
http://www.youtube.com/watch?v=Eu5gdsR7Lu4&feature=fvst
iulix spune:
Salutare!
Vin si eu la raport: 40 de minute de sport; abdomene si aerobic, desi initial n-aveam nici o tragere de inima si voiam doar sa fac abdomene ca sa nu treaca ziua fara sport, dar odata incalzita am mai muncit un pic. La mancat am stat asa si asa.
Ema am facut si eu odata chiftelute din naut si au fost rau!!!
va
hannen spune:
Neatza!Iata ca a venit si ziua de luni,nu credeam ca mai vine!
Ieri am umblat toata ziua ,am cumparat peste radiat(vorba sotului)-doamne fereste.Sa speram ca e sanatos!Apoi ne-am tot invirtit dintr`un capat de oras in altul si am venit acasa cu portofelele mai usoare dar cu o masina de orez noua si faina si o banda de alergat.E imensa!Am noroc ca se stringe!
Aseara am apucat si eu 10 min. pe ea ca se facuse coada in spatele meu,toata casa a vrut sa alerge pe banda.Sotul a fost cel mai norocos ,a ignorat cu succes smiorcaielele si a alergat 30 de min.Ce performanta!
Cristoiu,cu uleiul faceam oil pulling!http://www.oilpulling.com/
Dark_sun,ah ce a iesit cu norul!Nici nu mi-am dat seama!O fi cumva radioactiv?Sa speram ca nu dar avem un praf ciudat pe masini,parbrize ,pe suportul de rufe afara...n-am vazut niciodata asa praf in japonia.Am intrat la banuieli banuitoare.
Whatever happens don`t let go of my hand!
hannen spune:
ema,eu nu sunt experta in chestii de astea migaloase.Nu mai am timp si nici rabdare si sincer,niciodata nu mi-au iesit chiftelutele de naut sau supa de linte(care habar nu am cum se face).Astea`s specialitatea sotului.
Dar chiftelele cum le-ai "prajit"???In ulei?Sau le-ai copt in cuptor?
Whatever happens don`t let go of my hand!
Dark_sun spune:
Neata!...am inceput ziua aiurea cu o cafea, 2 covrigi si ceva napolitane:(...Hannen, nici nu mi-am dat seama ca nu ti-ai dat seama(sac)de la bun inceput.Saptamana usoara tuturor.
pearl84 spune:
Eu azi am zi de stat in casa si tocit. Chestionare si alea alea...asa imi trebe, daca nu l-am luat !! Ce fain ar fi sa-mi recunoasca teoria si sa dau iar numai practicul...
Nici nu-mi vine sa ma uit pe geam..soare si vreme faina si nu pot sa merg nicaieri, ca ma mustra constiinta.
Hannen, chiar acu de 2 zile am facut supa de linte si inca mai am..eu si sotul suntem leshinati dupa ea. Ne-a zis si noua un nene bucatar reteta, f simpla dealtfel.
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
Dark_sun spune:
Pai, Pearl..scrie reteta supei, te rog:), nu am mancat vreodata linte, dar as incerca. Multa bafta la examen!