Abdomen extraplat (52)
Raspunsuri - Pagina 8
anka_ot spune:
Elena_R : Ochii i-am aruncat eu dar am cam ramas cu aruncatul...inca sunt la stadiul de a-mi face curaj. presimt ca o sa ma fac harnicuta in curand si ma apuc de treaba dar terorista mea mica nu prea sta fara mami in camera...si tati fuge ca dracul de tamaie cand e vb sa aline copilul cand plange.
Dark_sun, multam fain pentru primire. Cat despre colectia Millenium, le-am citit eu si te asigur ca merita. De fapt, cam toate cartile din vestita "serie neagra" a autorilor scandinavi sunt bunicele. Din pacate acum eu numai de citit nu am timp.
Dark_sun spune:
Xio, eu nu am tigaie din aceea, insa in privinta uleiurilor cel mai bun ar fi cel de masline extravrigin pentru ca odata incalzit nu suporta modificari de structura si isi pastreaza valorile nutritive mai bine decat alte uleiuri, si pare-se, formeaza o crusta pe suprafata mancarii, ceea ce impiedica patrunderea substantelor nocive in mancare.Nu stiu daca este buna ideea unsului tigarii cu pensula,deoarece in cantitate mica mancarea va fi facuta in exterior si cruda in interior. Acum, eu stiu...o depinde de tigaie.Eu nu mai mananc prajeli de cateva luni si mi-e bine, oricat de bun ar fi uleiul, prajeala e tot prajeala..parerea mea, dar din cand in cand merge:).
Dark_sun spune:
Nu stiu sa editez, tigaii am vrut sa spun nu tigarii, eu sunt aia cu mancarea sanatoasa si cat de cat curata care se mai intoxica cu o tigara, acum sunt in pauza de ele de vreo 2 sapt., observ ca inca le visez
hannen spune:
Hello,hello!
Azi iar am chiulit de la ora de sport!Trebuie sa`mi bag si eu mintile in cap,acum ca iulix e pe drumul cel bun.
Elena,si nu dai mai multe amanunte???de cine`i "the help"?
Dark_sun,si eu si Elena am citit volumele Millennium(io de 2 ori) si am vazut si primele 2 parti ale filmului in productie suedeza.
Filmu...hm,slabut pe linga carti.Sunt bestiale!!!Nu le mai ocoli!
Asa,de Kernick,olelei Elena ce suspans mai ales in prima carte pe care am citit`o "Relentless".Te ia de la a doua pagina si te tine pina aproape de sfirsit (cind incepem sa intelegem cit fac 1+1) cu degetele in gura.Vai de unghiile mele.
Edit:editul il faci dind click pe foita aceea cu creionul pe ea.apare sus in bara fiecarui mesaj(dar bineinteles il poti edita numai pe al tau)
Whatever happens don`t let go of my hand!
hannen spune:
Elena,este cumva vorba de Kathryn Stockett?
http://www.kathrynstockett.com/
Am gugalit de curiozitate ,tocmai m-a sunat soata sa ma invite in oras si poate ajung si la librarie yupiiiii!Asa ca intelegi nerabdarea mea .Daca o gasesc o iau,daca nu am atitea altele pe care le-am ochit ca am descoperit acum vreo doua luni librarie noua ,mare si fainaaaa!
emaaimee spune:
despre healthy oils:
http://www.med.umich.edu/umim/food-pyramid/fats.htm
http://www.hsph.harvard.edu/nutritionsource/what-should-you-eat/omega-3-fats/index.html
nu va invatati sotii cu narav. sunteti egali si gatiti amandoi. ii place, nu ii place nu e fair ca doar unul sa se chinuie, o fi o pasiune, etc. dar nu exista nici o scuza
aseara am facut sport 45min. am mancat urzici la cuptor cu 2 oua fierte moi& fasole alba fiarta
mi-am pus la inmuiat(separat): linte verde, naut, ciuperci shiitake& alge asortate.
MD: lapte batut cu 3 macadeia nuts tocate, prune fresh, o lingurita de seminte susan& oatflakes. trebuie sa imi cumpar seminte de in azi si sa imi macin, am terminat si ultima ramasita de pudra de in.
azi e soare, ce bine, poate nu mai ploua
Elena_R spune:
Hannen, da de Stockett e vorba... Cred ca ai plecat deja dar sper ca ai gasit ceva interesant
Va pup
pearl84 spune:
Raport miscare: azi am fost harnica rau, cam 3 ore (bine..cu pauze) am dat cu grebla prin gradina dupa frunze si crengutze ramase din toamna. Presimt pe maine o febra musculara feroce la biceps.
De mancare nu va zic, ca n-am curaj.
Mi-e dor de Tony!!! Ah, ce-as mai face un kempo de-as putea!!
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
Dark_sun spune:
Multumesc Hannen...asadar, merita toata atentia si toti banii colectia Millenium, m-oi apuca intr-o zi innorata:)...
Ema, foarte interesant ce mananci tu!
hannen spune:
Neatzaa!
Emma,si ce faci cu lintea,nautul si toate cele?Ca pe astea le gasesc si eu usor,linte si naut am in casa,shiitake uscate si proaspete gasesc peste tot ,la fel si alge si susan.Si ce faci cu ele?cum le prepari tu?
Semintele de in sunt o problema,pina acum nu am gasit pe nicaieri (decit pe net).
Elena,am fost la plimbare dar la librarie nu am ajuns.Incerc sa ma consolez cu faptul ca sapt. viitoare o sa fie o nebunie ,timp mai deloc .Asadar astept sa vina ziua cind o sa fiu singura si sa`mi permit jumatate de ora in librarie in liniste totala.
Dar tu nu ne-ai zis unde te-ai mutat?De ce?Si ce treaba are mutatul cu masina?Ziceai ca nu mai ai masina dupa ce te-ai mutat.
Dark_sun,norul de la mine e bun?Ti`l ofer sa te bagi la umbra cu cartea in mina.
Pe cine sa ma iau la intrebari??