Abdomen extraplat (52)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Buna dimineata! Cristoiu, simpatica rau mama ta.

Inviorarea mea a ajuns acum la 20 min: exercitii pentru abdomen, fund si aripioare (daca vrei link-uri iti trimit) si exercitii ca la scoala: aplecari, rasuciri, cu mainile la piept si ce imi mai aduc aminte. Si ma trezesc special pentru inviorarea asta, caci daca apuc sa incep ziua fara ea, dusa este. Partea buna este ca nu mai ma doare spatele. Partea rea este ca trebuie sa ma trezesc la 6 jumate cel tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

AAAhhhhhh..doamne, ce am mai ras!!!!! Il scutur pe saracu' bb!!

Mersi pt un start de dimineata fain!

Pt jelly belly eu faceam din P90X (program pe care poti sa-l downloadezi complet), chiar ultima parte, si anume 15 min. de abdomene cum n-am facut in viata mea (de grele). Dupa cum zice antrenorul....I hate it, but I love it.

Si Iulix facea parca 8 minutes abs, asta cred ca se gaseste si pe youtube..ii de intensitate mai redusa.

Aia cu usturoiul..aka sa-l mananc, sau sa-l pun acolosha???

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

usturoiul irita tare si mucoasa vaginala este f delicata

iaurt natural - pe gura si pe dincolo:-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dark_sun spune:

Neata:), Cristoiu, macar primele capitole, iti vor fi utile.Off!sa vina odata weekendul, tare obosita si fara vlaga ma simt,nu stiu dc o fi de la primavaraori de la schimbatul orei. Zi frumoasa tuturor. Hannen, ati scapat de frig?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dark_sun spune:

Da, cele 15 min.cu Tony le mai execut si eu cand imi amintesc de ele ori cand nu am stare de tae-bo si ultima oara am facut o febra de zile mari, pana si picioarele imi erau tremurande, desi as fi zis ca am ceva rezistenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Mai eu cam stiu ce am de facut, am facut Pilates ani de zile si muncit din greu pe aparate. Cu timpul si motivatia stau mai prost. Dar stai ca vine primavRa si ma apuc de redecorat gradina ... Am vreo 50 de bolovani mari de mutat, cu astia am si slabit dupa nastere, acum poate fac abdomene cu ei in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Eu vin sa ma laud cu 22 de ture de bazin + diverse exercitii pe margine. Azi am fost in forma, ca ma luase o durere de spate cumplita, si am zis ca sa-i vin de hac cu inotul.

Cu mancarea ma pot lauda: ciorba de urzicutze si pasta de branza (facuta in casa) cu ceapa verde si ridichi.

Ziceti ce sa mananc de cina..ca zau in afara de paine in ou, zici ca-mi bate austrul prin cerebel..

Cristoiu, cum ar veni ai si cu cine ai si cu ce..mai lipseste sa-ti iei avant!

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Salutari

A mai venit o oaie ratacita la apel Ma bucur ca s-a mai inviorat subiectul si lumea e pusa pe sport si o viata sanatoasa.

Astea la mine cam lasa de dorit dar sper sa ma pun pe treaba din nou in curand.. din Decembrie de cand mi s-a terminat clasa de boot camp, a fost cam slabuta prestatia mea la capitolul sport. In schimb am avut o vacanta prelungita de vreo 2 luni, am calatorit, m-am mutat in alt oras si m-am destins un pic.

Dar gata cu distractia, de luni m-am inscris la un program de boot camp in aer liber care se tine de 5 ori pe saptamana (ca asa de una singura vad ca nu ma urnesc sa fac nici o miscare, cu tot cu sala in bloc si o gramada de dvd-uri ce tin praf pe ele degeaba ) Mie imi trebuie structura, parteneri de suferinta si cineva sa tipe la mine vad.. Sper sa fie ok programul si sa se mai incalzeasca vremea asta ca de vreo 3 saptamani numai pe langa 0 grade sta termometrul asta vreau sa vina primavaraaaa!!! Se pare ca urca un pic pe la 10 grade in curand ceea ce deja e prilej de activitati in aer liber si pantaloni scurti pe aici

Hannen ce bine imi pare sa te citesc aici din nou!!! M-am gandit la tine cand s-a intamplat dezastrul acolo si m-am bucurat sa vad ca esti bine. In rest, cum mai esti? ce ai mai citit interesant? (off topic, tu Relentless ai citit de DK despre care ziceai ca e confuz? m-am apucat si eu acum de asta, sper numai ca nu e horror ca o sa raman singura acasa cateva zile si nu as vrea sa fac planton noaptea)

Pearl, in ce luna esti? iti doresc sarcina usoara in continuare! pt problema ta si eu recomand iaurt sau kefir cu probiotice (eu am mancat numai). Local, mi-am luat o crema de la farmacie ce se da fara reteta (monistat ii zice aici) care a fost ok, plus la dus numai cu gel special.. si cam atat. Si da, fara dulciuri, desi, cam greu de pus in practica, cunosc.. Sanatate multa!!

Deus, cum merge treaba la sala? am observat ca ti-ai schimbat blogul.. nu mai scri in cel vechi? E foarte interesanta ideea asta cu boot campurile, daca as fi acolo m-ar interesa si pe mine f mult! mult succes si sper sa iti reuseasca tot ce iti propui! Si stiu ca iti va reusi ca esti fata desteapta si ambitioasa! trebuie sa iau exemplu

Iulix pe unde a disparut?? De Nikole mai stiti ceva??

Va pup !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

welcome back Elena
am mers azi de mi-au sarit capacele. plus alergat la propriu prin magazine ca m-am grabit tare- am bagat un ochi la pantaloni pana la genunchi pt alergat. ajuns f tarziu acasa, maine sport serios in afara de mersul pe jos.
MD: oatflakes cu lapte batut, goji& cranberries uscate, pudra seminte in, seminte susan, cafea cu lapte& ceai verde cu lamaie mai tarziu
Snack: cateva alune cashew
MD: naut& pesto verde& salata de castraveti
Snack: 2 prune& o portocala
Cina: 2 felii de paine neagra cu peanut butter& ceai verde
mi-am luat ieri un sutien de la Change cu 70% reducere 14.99 de la €50, colectia Charade, este negru cu verde& dantela verde, padded yummylicious
fff imp; a folosit cineva cremitza asta, am auzit ca e fff. buna.
http://www.mamamio.com/eu/cellulite-firming/boob-tube-bust-and-neck-firmer.html
stiu ca nu ti le ridica,etc, etc, dar chiar se vad rezultate.
idem si asta:
http://www.mamamio.com/eu/face-care/love-your-life-lines.html

m-am inscris la minimaraton:
http://www.florawomensminimarathon.ie/race_information/2011_race.93.LE.asp
my charity( Maternitatea unde am nascut fata):
http://www.for.ie/?utm_campaign=Rotunda+Mini+Marathon&utm_medium=Email&utm_source=customerminds.com&utm_content=Html+email&utm_term=Friends+of+the+Rotunda

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Woww,lume noua!ElenaR,ce mult ma bucur sa te vad
zici ca te-ai lenevit?Nu esti singura,si eu am cam tras chiulul in sezonul friguros.Acum incerc sa`mi revin,se cunoaste ca vine primavara si mai dam jos din cojoace...
Nu Relentless ziceam ca e confuz ci Breathless.Dar am mai citit un Relentless de Simon Kernick-wow,suspans la greu!E super.Am mai citit tot de acelasi autor si "A good day to die" iar astazi sau maine planuiesc o vizita la librarie pt. ca am ramas fara material.
De DK am citit si "you heart belongs to me" ,de Jefrey Deaver "the burning wire" si Carol O`Conell "bone by bone".
Ah,ce bine ma simt subit,in afara de sport mai pot schimba impresii si despre carti.

Ema,minimaraton zici?wow,esti tare!Succes!
Pearl,habar nu am cum e ciorba de urzici dar tare as minca si eu.Ce face bb,boxeaza??
Deus,cristoiu,Xio(pe unde esti?)iulix (?)...va pup pe toate ,fug ca azi am o zi plina de de toate,mai putin sport.
Dark_sun,parca s-a mai incalzit putin.Sa speram ca vine primavara!

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput