Abdomen extraplat (52)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dark_sun spune:

Interesant si serios raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Salut!
Lume noua vad!!! Ma bucur fetelor ca ati mai dat pe aici.
Cristoiu bine ai venit!
Xio mult succes la sala!
Eu nu am noutati in afara de faptul ca ma simt obosita... cred ca e de la vreme.
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Vin si eu de pe coclauri si vaz lume noua

Am fost la tara de ieri dimineata...o placere! Am greblat prin gradina, am adunat surcele, am spart nuci..toate sub un cer senin si la aer curat. Pe ieri mi-am facut norma de miscare, azi nu prea ca era cam frig.

M-a apuct pofta de dulce de cateva zile, zici ca-s sorcovita...macar ma gandesc la variantele mai light (in loc de 1 cioco milka...mananc cereale cu lapte..).

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

un weekend linistit:-)
plimbare, curatenie in jurul blocului, yoga si pilates, mancat asa si asa:-)..toate bune si frumoase ceea ce va doresc si voua!

de maine la job-uri si altele, sper sa avem cu toate o saptamana frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Aaaaaaah,ce bucurie!Deus !!
Vino sa te tzuc,muaaaah ca tare dor mi-a fost de tine!
Ma bucur tare mult ca ai hotarit sa mai treci pe aici,mai ales acum cind am aparut eu(stiu,stiu,sunt egoista)

Fetelor nu am citit din urma,doar am intrat cind am vazut ca a scris Deus.
Simbata am fost plecata toata ziua de acasa ,in doua reprize, de la 8:00~15~00 si de la 17:00~22~00 asa ca sport IOC.Ieri n-am plecat decit putin dar nu am avut timp de sport,am facut curat .Se cunoaste ca vine primavara,ma apuca damblalale si ieri am considerat ca trebuie sa intru serios in paine.Am scos fro 4 saci de gunoi plini cu tot felul de "nefolositoare"-jucarii,hartii...intelegeti voi.
Acum vreau sa`mi testez noii Nike achizitionati sambata seara.
Va pup,revin cu raportul.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Gata,am revenit.25 de min. cu Tony -legs and back...tremur ca piftia.
As fi putut mai mult dar sincer,mi-e cam lene (si ma bazaie si moatza mea aia mica)Deocamdata ma multumesc cu atit.Daca mai am sansa sa fac si niste abdomene mai tirziu ,nemaipomenit.
Acum o sa pregatesc prinzul si apoi plecam la plimbare(suntem in vacanta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dark_sun spune:

Neata! Sa aveti o saptamana frumoasa si usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Servus!

Vin la raport cu 22 de ture de bazin (intre timp am aflat ca are 20 de metri..am uitat cine m-o intrebat..). Sper sa-mi rezolve cat de cat durerile de spate..ma doare intre omoplati de si tampesc.

Apoi am mancat ciorba de urzici, culese de mine...absolut divina!

P.S Deus, ti-am trimis un PM

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Salut. Eu va citesc in mod constant. Nu scriu, caci, spre rusinea mea, nu reusesc sa ma abtin de la mancare si de la dulciuri.

Totusi, de 3 saptamani fac inviorare in fiecare dimineata, in zilele lucratoare, (am ajuns la 20 minute)si am descoperit de vreo doua zile taratele de psyllium. Care ma ajuta sa am doar 3 mese pe zi. Mananc 2 lingurite dimineata si 2 seara. Si beau muuuulta apa. Mai consuma cineva?

Mergi la inceput

Va pup si eu la ceas tirziu de seara.Azi am chiulit cu spor dar iar am facut febra musculara.Tony e de vina!
Cristoiu,da,vreau si eu cartea aia funny cu care ne "amenintai" pe pagina cealalta.
Moana,si eu ma scap in dulciuri de cind a dat frigul am niste pofte Sper sa se incalzeasca si sa renunt la obiceiul prostesc ,sa inlocuiesc cu fructe ...acum nu pot,oricit as minca ,seara pe canapea la ora de lectura merge ceva dulce ...mama lui de dulce
Ce tarate sunt alea??

Mergi la inceput