Abdomen extraplat (52)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Hello,
Azi si ieri am tras chiulul de la sport,asa ca mi-a fost rusine sa zic.
Dark_sun,la noi e un frig de nu`ti vine nici pe Grivei sa`l scoti afara.S-a razgindit iarna,cica vrea sa mai ramana vreo saptamana-doua pe la noi.
Eu recunosc ca nu am ajuns la performanta ca dupa o ora de sport sa mi se para doar incalzirea.Am ajuns la o ora ,o ora si mai mult dar cu gladiolele tremurande.

Restul fetelor cind apar la raport?

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Neata!

Eu is la faza de shmotru prin casa..azi am un elan deosebit, nu m-as deochia!

Apoi am in plan o plimbare cat mai lunga prin oras, ca e foarte, foarte frumos afara si parca nu am chef de bazin. Acu' sa vad pe cine momesc sa vina cu mine..

In rest, ma chiorasc toata ziua la carucioare, patuturi, biberoane si alte alea..si ma gandesc ca ar trebui sa incep sa le chiar achizitionez.

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dark_sun spune:

Pearl, ce frumos...ca astepti bebeul..parca si in mine ticaie dorinta de a fi mama, desi nu cu mult timp in urma nici nu gandeam copii, ba mai mult, nu intelegeam deloc mamele entuziastebine ca mi-am revenit.
Eh, si aici va fi cald pana duminica,vor cobori vertiginos temp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

fetelor, acum am descoperit subiectul asta si ma gindesc sa ma bag la clubul vostru, ca abdomenul meu este ultra soft de la nastere incoace.

pina una alta, voiam sa va intreb, ati citit vreodata a Woman's week at the gym? Eu m-am tavalit pe jos de ris, daca nu il stiti vi-l pun si voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Cristoiu, wellcome..bine, io nu ma mai incadrex la extraplate cu burtica mea, da' e subiectul meu de suflet!

Daca ai ceva funny, baga aici, sa radem si noi.

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Cristoiu, bine ai venit, eu te mai citesc pe la alte subiecte. Da' cum abia ai descoperit subiectul?are ceva vechime, daca citesti primele capitole sunt niste sfaturi/exercitii f. bune oferite de veteranele subiectului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Bine v-am gasit! ce mai fac doamnele?

ce mai este nou pe DC?

eu cu job-ul, casa, catel, copil..cam la fel:-)
nici nu am slabit, nici nu m-am ingrasat. Fac mai multe ore de yoga si ma simt bine.

ma duc sa citesc nitel din urma sa vad ce mai faceti

esti ceea ce gandesti
www.new-chance.ro

http://oscarfriends.wordpress.com/

Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

va salut si eu rapid.
si eu vreau ceva funny
sport later

Mergi la inceput

Deus, bine ai revenit.
Eu,actiuni 'administrative'prin casa, ceva exercitii pt brate si o friptura, desi mi-e tare dor de o salata simpla, insa lenea de a ajunge pana la piata este maricica azi. Sa aveti un weekend senin si frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

ceva fun
Conform unor postari pe net, urmatoarea intrebare ar fi fost pusa la un examen de chimie la Universitatea Liverpool. Raspunsul dat de unul dintre studenti a fost atat de profund incat profesorul l-a impartasit colegilor sai, iar astfel am ajuns si noi sa avem placerea de a-l cunoaste.

Intrebare suplimentara:
Este iadul exoterm (emite caldura) sau endoterm (absoarbe caldura)?
Pentru a-si demonstra opinia, cei mai multi studenti au folosit legea lui Boyle, care spune ca un gaz se raceste atunci cand se extinde si se incalzeste atunci cand este comprimat, sau ceva similar.
Insa unul dintre studenti a scris urmatoarele:
“ In primul rand, trebuie sa cunoastem cum se schimba masa iadului in timp.
Asadar, trebuie sa cunoastem rata cu care sufletele intra in iad comparativ cu rata celor care pleaca din iad.

Cred ca putem sa presupunem cu destul de multa siguranta ca, odata ce un suflet ajunge in iad, nu mai iese niciodata. Prin urmare, nici un suflet nu iese din iad.

In ceea ce priveste rata celor care intra, sa ne uitam la diferitele religii care exista astazi in lume.
Cele mai multe dintre aceste religii spun ca, daca nu esti un membru al lor, vei ajunge in iad.
Dat fiind ca existe mai mult de o singura asemenea religie si cum oamenii nu sunt membrii mai multor religii simultan, putem sa facem estimarea ca toate sufletele merg in iad.
Date fiind ratele nasterilor si deceselor, putem sa spunem ca numarul sufletelor din iad creste exponential.

Acum trebuie sa ne uitam la volumul iadului. Din cauza ca legea lui Boyle spune ca, pentru ca temperatura in iad sa ramana constanta , volumul iadului trebuie sa creasca proportional cu numarul sufletelor care intra,

Acest lucru arata ca sunt doua posibilitati:
(1) Daca iadul se extinde cu o rata mai mica decat cea cu care intra sufletele in el,
atunci temperatura si presiunea in iad vor creste atat de mult incat pana la urma se va declansa tot iadul pe pamant.

(2) Daca iadul se extinde cu o rata mai mare decat cea cu care intra sufletele in el, atunci temperatura si presiunea vor scadea pana cand o sa inghete iadul. Asadar, care din ele este?

Daca acceptam postulatul pe care mi l-a dat Sandra in primul an de facultate, "o sa inghete iadul inainte sa ma culc cu tine" si tinand cont de faptul ca m-am culcat cu ea azi-noapte, atunci ipoteza a doua trebuie sa fie cea corecta.
Prin urmare, sunt sigur ca iadul este endoterm si ca a inghetat deja.
Corolarul acestei teorii este ca, din moment ce iadul a inghetat, rezulta ca nu mai accepta nici un suflet si a disparut...ramanand numai Raiul, ceea ce, prin urmare dovedeste existenta unei fiinte divine - ceea ce explica de ce, noaptea trecuta, Sandra striga:
"Dumnezeule!".

Acest student e singurul care a luat nota 10.

Mergi la inceput