Abdomen extraplat (52)
Raspunsuri - Pagina 2
iulix spune:
Salutare!
Nu stiu ce tot fac la ora asta de nu dorm... dar nu mi-e somn k ma doare iar stomacul.
Hannen mi-a trecut raceala, dar m-a luat stomacul (cred ca de la atatea pastile si siropuri).
Despre ce programe vorbiti voi, ca vreau si eu...
Fug in pat totusi asa ca va .
hannen spune:
Iulix,imi pare rau ca ai probleme cu stomacul.Sanatate maxima!
De program nu stiu nici eu prea multe dar cred ca se gasesc mai multe detalii pe TeamBeachbody,acolo unde e si Shaun ,Chalene ,Tony si Leandro.
Daca am timp fac ceva sapaturi.
Whatever happens don`t let go of my hand!
hannen spune:
Eu m-am tinut de cuvint si am prestat regulamentar si astazi(30 de min cu Chalene,burn it off)
Altcineva?
XIO spune:
Buna, nu tiu daca ma mai tineti minte
Am fost ieri la sala sa vad programul, azi sau maine imi fac abonament la mall, ca e cel mai convenabil si am aflat ca se face kickboxul si cu saci de box
Am tinut prima saptamana din post -post, nu am mancat cioco deloc!!!!!!!!!!! doar gem i banane daca vroiam dulce.
datorita mediului "bun" din spital ma lupt cu nite cosuri aparute anga barbie- in jur de 3-4, dar sunt rosietice petele si arat ca naiba.
Din cauza ca mananc dulciuri si alte chestii ma simt tot timpul balonata... :(
Si cam atat.
P.S: Hannen, m-am gandit la tine, ma bucur ca sunteti bine!
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
hannen spune:
Haha,auzi la ea ,cica daca o mai tinem minte.
Chiar vroiam sa te trag de urechi pe la alte subiecte ca sa mai dai si pe aici ,uite am ramas doar citeva.
emaaimee spune:
mersic de aprecieri
si io ma tin de treaba, am inceput sa merg pe jos cu o colega la pauza mare daca nu fac sport tot merg, e super imi aerisesc creierii.
va pup
hannen spune:
Buna dimineata.
Dark_sun,incet ,incet si o sa poti mai mult de 15 min. desi si pe mine ma dispera abdomenele alea crincene.De fapt ce nu ma dispera ?Acum am o febra musculara la fesieri de zile mari.
Se cunoaste ca a fost pauza cam lunga.Dar o dreg eu cu alta febra.
ema,spor la mers.Din pacate eu nu prea am cind sa merg,distantele mele zilnice sunt cam lungi si neaparat sar in masina.Doar seara ce mai ies la o plimbare mica ,sau la o tura cu bicicleta.
Acum o sa plec ,bineinteles cu Sper sa recuperez mai incolo cu o sedinta de sport.
emaaimee spune:
io merg la pranz de divertisment( chair sa imi aerisesc mintea de atatea buchiseli), ca tot imi fac banda, ex mele( cu greutati, abdomenele, ex pt picioare) macar de 3-4 ori sapt.
vreau neaparat sa imi cumpar kettle bell, e bestial si cate ex poti face
http://www.irishkettlebellinfo.com/index.html
ma documentez, aveti careva?
ieri sport acasa, seara am halit urzici cu pesto& peste
azi mers rapid cu colega la pranz.
dau o cafea/ceai cu doreste.
fug sa ma imbrac, la munca cu mine
Dark_sun spune:
Buna dimineata! Da, stiu Hannen ca pot mai mult de 15 min, avand in vedere ca merg deja de multicel la tae-bo, e adevarat din vara trecuta am redus drastic frecventa din motive de lene, frig si distanta si de aceea a fost o surpriza febra pt mine.Prin vara, dupa o ora de tae-bo ma simteam ca si cum abia terminase incalzirea si acum febra.wowEh, recuperez eu..Avem 12 grade deja la aceasta ora matinala, este soare si frumos iar eu sunt in somnolente..phhh