Abdomen extraplat (52)
Raspunsuri - Pagina 18
pearl84 spune:
No, sa incepem ardeleneste: numai ziceti-mi pe PM unde sa trimit cd-urile, si apoi o sa incerc sa copiez cat mai repede si sa trimit. Ma duc azi pe la posta sa vad cum zic ei ca trebe procedat.
Altfel, la un capitol unde toate fetele slabesc, vin sa va raportez +13 kilograme...am 68 in prezent, dapai sper sa nu mai pun tare multe, ca ma simt greoaie..Bine, ca si Stefan e mare pt varsta lui, are 2.880 kg.
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
34 +
georgia_c spune:
gata pearl..trimis PM
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
iulix spune:
Hmmm... nu-mi apare ca ti l-am trimis desi eu ti l-am scris. Daca e vreo problema si nu apare dai de veste si le mai trimit o data.
pearl84 spune:
Fetelor am primit datele..numa' va rog sa aveti o tzara de rabdare...ca programul ii pe laptopu meu...si tocmai am facut schimb de laptopuri cu fratele meu. Deci in cateva zile sper sa fie gata...
Sport pe azi: 18 ture de bazin, ca ma asteptau prietenele si n-am apucat la mai multe. Azi am baut o ceasca de cai d-ala de te duce pe la baie, ca nu mai pot cu constipatia asta, desi beau dimineata apa pe stomacul gol, si cam 2.5 l pe zi..dejaba.
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
34 +
georgia_c spune:
dapearl , cand ai tu vreme ..nu-i nici o graba
maine revin cu povesti maine
Albert Einstein
pearl84 spune:
Yammy, bine ai venit! La cap nutritzie nu dau sfaturi, ca sunt fete aici mai pricepute. Insanity ala cu Shaun faci??? Succes!
Eu dau raportul sportiv de vineri, ca azi si ieri am tocit pt chestionare (da...din nou..): 18 ture de bazin. Le-am redus de la 20, sa nu fac vro tampenie acuma pe ultima suta de metri.
Pearl
35 +
Dark_sun spune:
Neata...ca buna nu stiu cat este..Deus, multe regrete pentru oscar Jr. si felicitari pentru sala, D-zeu sa-ti fie aproape.
georgia_c spune:
promiteam ca revin cu detalii
am sa incep cu sportul.. cred ca , sau mai corect sper ca , am devenit oarescum dependenta .. va ziceam acum ceva vreme ca am schimbat si sala unde merg , si am gasit o salicica super faina ,unde ... se face si ora de insanity (nu vreau sa fac reclama ,desi ar merita , caci este un lucru facut cu cap si de calitate, si-asa sala e super aglomerata , insa pt voi ..orice ...pt cele din bucuresti -->este in sect 4 al capitalei)
ziceam ca vreau la nutritionist .. ete ca m-am dat peste cap , si am ajuns (am achizitionat un voucher de pe fundeal---iar sper sa nu ma cenzurere moderatorii--- si am ajuns la un nutritionist ... ma rog , fara sa jignesc pe nimeni , omul nu prea isi da interesul , ba as putea sa zic ca isi lauda mai mult diplomele lui decat ma asculta pe mine .. concluzia ..am un BMI aproape de ideal (pt inaltimea si varsta mea ) , ca am un metabolism rapid , ceea ce m-a mirat enorm , eu avand hipotiroidie (mai corect o hashimoto).. ma rog,asteptam si eu sa aud o sugestie de dieta o cestie dasteapta sa-mi ia piuitul .. neam de am auzit asa ceva
si-acum despre procedurile de slabit
- cavitatia -- f frumu dar nu prea ma pricep eu sa ma uit dupa rezultate .. poate dupa mai multe sedinte se vad
- dermocell - mi s-a parut cel mai tare masaj anticelulitic facut
- vacum - nu recomand - se face direct pe piele si la o piele sensibila , te invinetesti de numa --vorbesc din experienta
- electrostimularea o cunoaste toata lumea
cam atat despre mine ... mai revin cu diverse povestioare
Albert Einstein
pearl84 spune:
Mai, iata ca eu habar nu am care ii faza cu electrostimularea...am vazut ca este un subiect cu chestia asta. Luminatzi-ma si pe mine...unde se face si cam ce-i aia si la ce ajuta???
Azi ma duc la bazin, vreau sa-mi termin sedintele pana prin 17-18 mai...ca parca nu mai ii vremea de zburdat pe campii pt mine. Am inlocuit cerealele Nestle (fitness, cheerioos si alte alea) cu cereale integrale de la sanovita...is tare naspa la gust, dar mananc constiincios.
Fetele, n-am uitat de voi...aveti un noroc intre toate ghilimelele....pe langa ca laptopul meu e varza, acu face figuri dvd-playerul..am reusit sa va copiez primele 6 filmulete din program, acuma il chinui sa copiez si de la 7 la 12. Va dau de veste cand le pun la posta, daca nu crapa mashinaria naibii de tot.
Pearl
35 +